b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Hollandia – Franciaország esélylatolgatás

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Zárásként egy Nemzetek Ligája mérkőzéssel, ráadásul talán a mai nap legnagyobb rangadójának ígérkező mérkőzéssel készültünk. A pályán Hollandia és Franciaország legjobbjai és igencsak érdekesen alakulhat a mérkőzés, hiszen a hollandoknak ma a három pont megszerzése, tehát a győzelem az elfogadható, ellentétben a franciákkal akik számára már az egy pont megszerzése is elengedő lenne.


Két találkozót követően három ponttal áll Ronald Koeman válogatottja és igencsak ki-ki helyzet van, hiszen akár az első helyen, de a harmadik helyen is zárhat a csapat. A csoportgyőzelemhez elengedhetetlen, hogy Hollandia legyőzze Franciaországot, amire mutatkozik némi esély, főleg, hogy az odavágón a vb-címvédő csak egy góllal volt jobb és 2-1-el zártak. A hollandok kerete fiatalnak mondható , hiszen 25 év alatt az átlagéletkor, csak Ryan Babel töltötte be a 30. életévét, aki előző találkozón szépített a hollandoknál. De ki kell emelnünk, hogy tele van meghatározó egyéniségekkel a keret (van de Beek, M. de Ligt, Tete, Blind,  de Vrij, van Dijk, Wijnaldum,  Strootman és nem utolsó sorban Depay). Végre alakulóban az Oranje, ráadásul a szakmai stáb és a játékosok közt remek a hangulat és ez megmutatkozik az eredményeken is. Úgy tűnik tehát, hogy a hollandok elmozdultak a mélypontról, viszont győzelmi kényszerben lépnek pályára. Ez pedig kapóra jöhet számunkra, hiszen a francia válogatott még mindig csúcson van, jobbnál jobb eredményeket ér el, amit a nyáron megszerzett világbajnoki cím is igazol. Deschamps tökéletes munkát végez, ugyanakkor most nem vár egyszerű mérkőzés a franciákra sem, hiszen Pogba,  Martial, Lacazette, Samuel Umtiti,  Payet,  Lemar és Coman is kihagyja a találkozót. Természetesen így is bőven van potenciál elől a csapatban, mivel Griezmann vagy Mbappé ott lesz a találkozón, azonban főként a védekezésért felelős játékos hiányoznak Deschamps együtteséből, így pedig a gólokban látunk fantáziát. A vendégek gólja szinte borítékolható, hiszen a legutóbbi 20 mérkőzésen 18 alkalommal betaláltak , de az odavágó alapján, illetve az eredménykényszer miatt hazai pályán a hollandok is betalálhatnak. Véleményünk szerint a hazai oldalon kötelező a gólszerzés, a küzdés és ebben előző mérkőzésen sem volt hiány, míg a vendégek számára egy bekapott gól akár egy plusz teljesítményt is kihozhat a csapatból és szerintünk 1-1-el fog végződni ez a mérkőzés.

Hollandia – Franciaország (20:45) Tippmix kód: 37054 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

 

0
%d bloggers like this: