b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Három mérkőzéssel jelentkezünk

Vajon megnyeri a Német Kupát a Bayern München? (Fotó : Getty Images)

Tegnap pihenőt tartottunk az elemzéseket tekintve, viszont az élő fogadásaink most is hoztak némi pénzt a “konyhára”. Ma három futballelemzéssel készülünk, viszont a “rizikósabb” tippeknek köszönhetően, csak “C” kategóriás ajánlásokat teszünk!

Az első mérkőzésen egyből egy várható sikerrel kezdenénk. A találkozón a Bala Town – Llandudno FC csapatai fognak egymással találkozni. Lényegében egyértelműek az erőviszonyok, a Bala Town hazai pályán remekül szerepel a Walesi ligában. Jelenleg a csapat a 3. helyen áll és ezt a hazai pályán szerzett győzelmeinek köszönheti. A mai ellenfele az a Llandudno lesz, akik idegenben eddig nem alkottak maradandót 0-1-3 a csapat mérlege. Ami számunkra meggyőző viszont a Bala Town hazai teljesítménye. Minden egyes PL meccsén a csapat 2, vagy több gólig jutott, illetve a kupát sem vették félvállról és sima 3-0-al arattak győzelmet. Mi szívesen élőzünk mindig is a Bala Town csapatára, amelyet néha az előfizetőink kifiguráznak (Balaton). Mi ma is bizalmat szavazunk az együttesnek és szerintünk képesek lehetnek ma is a 3 pont begyűjtésére a hazai publikum előtt.

Bala Town – Llandudno FC (20:45) Tippmix kód: 23977 H
Tipp:Bala Town (1X2) odds:1,70 “C” kategória Tét: 1 egység

A második ismét a Hertha BSC meccsére tennénk fogadást. Ez az ajánlásunk talán a nap legnagyobb lutrija, viszont ismerve Dárdai Pali felfogását, illetve amióta a tréner a Herthát irányítja mindig megnehezítik a bajorok dolgát. Mi ma is egy szoros találkozóra számítunk, ráadásul kiindulva a kettős egymás elleni eredményeiből meg sem lepődnénk, ha akár pontot is szerezne a Berlini csapat. A Hertha otthonából alapra is nehéz győzelemmel távozni, bár egyértelmű, hogy a Bayern Münchennek áll a zászló. A legutóbbi 3 mérkőzésen remiztek a felek. Pali remekül mozgatja a csapatot és kiválóan pihentetett a mai mérkőzésre. Úgyhogy mi egy szoros találkozóra számítunk, ahol a jelen állás szerint nem a legjobb formájában lévő Bayern ellen teszünk fogadást, méghozzá egy under opcióval, arra fogadunk, hogy nem szereznek 3, vagy több gólt a bajorok.

Hertha BSC – Bayern München (20:30) Tippmix kód: 31274 H
Tipp:Kevesebb, mint 2,5 (Vendégcsapat – Gólszám 2,5) odds:1,70 “C” kategória Tét: 1 egység

A harmadik esetben egy gólváltásra fogadunk. A Wisla Plock – Lechia Gdansk kettős összecsapásán várjuk a gólokat. Mindkét oldalon a kulcsfontosságú játékosokra számíthatnak a trénerek. A szezonban mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseket alakít ki. A vendégek jelenleg a 2. helyen 5-3-1-s mérleggel 16:11-s gólkülönbséggel, míg a hazaiak 1-4-4-s mutatóval 13:16-s gólkülönbségükkel a 13. helyen állnak. A gólváltás indoka viszont a hazaiak teljesítményére vezethető vissza, hiszen a Wisla Plock eddig minden egyes hazai mérkőzésén gólt szerzett és ezt a jó szokását szerintünk ma is megfogja tartani az együttes. A vendégek is képesek a gólszerzésre és a legutóbbi mérkőzéseken mindössze a Legia Warszawa ellen nem találtak be, azt követően és megelőzően is végig gólt szereztek. Ezért mi úgy érezzük, hogy a mai napon ez a két csapat kialakíthatja a gólváltást, amelyre egy kiváló oddsért és remek esélyek mellett fogadhatunk!

Wisla Plock – Lechia Gdansk (18:00) Tippmix kód: 30931 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: