b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Három mérkőzés – három gólváltás

Felejtsük el az előző két napot, élőzésbe taroltunk, elemzésbe a selejtezők botrányosak. Igazából, ha nem lennénk korrektek leírhatnánk, hogy nyereséggel zártunk, de figyelmesek vagyunk és számunkra a meglévő előfizetők a fontosak. A BL és EL selejtezőkből véglegesen tanultunk és innentől maximum a visszavágókba fogunk nagyobb összegeket “befektetni”. De térjünk is a mai napra, ahol három találkozót és három gólváltást néztünk ki a kínálatból. Lényegében beindulnak a szezonok, viszont nálunk alap stratégia, hogy egy szezonbeli első/nyitó fordulókra nem fogadunk. Ezért kizárásos alapon a következő mérkőzésekre esett a választásunk


Ma “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra!

A mai tippadásunkat először egy “B” kategóriás tippel kezdenénk, ahol már a fentiekben is említve gólváltást várunk a csapatoktól. A dán Superliga 5. fordulójához ér, ahol a számunkra már ismert Vendsyssel fog a pályára lépni. A csapat újoncként szerepel és már több elemzésünkben is kitértünk rájuk, hogy nyáron remekül kialakult a keret, illetve várhatóan nem a utolsó csapatok közt fog végezni az együttes. Eddig ezt tartja is a csapat és nagy erősségük, hogy elől jól teljesítenek, viszont gyengeségük, hogy a védelmük már majdnem a legtöbb gólt hozta össze 4 fordulót követően. Ma viszont a szintén újonc és a már-már ismert Vejle lesz az ellenfél, akik ellen nagy átlagban mindig remek mérkőzést játszottak és többször megnehezítették már egymás dolgát a felek. A Vejle sem egy kieső jelölt csapat lesz a szezonban és erre remek példa, hogy a csapat a Bröndby ellen a 2. fordulóban 1:1-el, míg a Midtjylland ellen ugyan elszenvedett vereséggel, de 1:3-al maradt alul. Egyébként a csapat idáig veretlen volt, hiszen 1 győzelem – 2 döntetlen – 1 vereség a csapat mérlege. Összességében ez a 8. helyre elég. A csapat egyébként 6:6-s gólkülönbséggel szerepel idáig. Mi igazából a két fél múltját és a jelenlegi teljesítményüket tekintve bizakodunk a gólokban. Hiszen a Vejle az a csapat, aki eddig minden meccsén gólt szerzett, de kapott is. Míg a Vendsyssel számunkra egy “fekete ló” lesz, ahogy már említettük, akikre az egész szezon során, ha kitart a formájuk és lendületük megéri majd fogadni. A hazai oldalon Czajkowski a gólfelelős, míg a vendégek oldaláról Sousa az aki termeli a gólokat. Előbbi 2, utóbbi 4 gólnál tart már a bajnokságban. Lényegében mindkét oldalon számíthatnak a trénerek a kulcsjátékosaikra. A hazai oldalon van egy eltiltás, méghozzá Christiensen kényszerül kihagyni a mérkőzést viszont ezen kívül, ahogy már említettük is mindenkire számíthatnak a trénerek. Biztató adat lehet, hogy a két fél legutóbbi 5 mérkőzésén 4 alkalommal megszületett a gólváltás. A Vendsyssel hazai pályán jónak mondható és várhatóan be is talál ma, míg a vendégek idegenbeli mérlege is ugyancsak beszédes, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 6-3-1 a csapat mérlege és tegyük hozzá, hogy minden találkozóján gólt szerzett a csapat. Bízunk benne, hogy ma a Vendsyssel nem pazarolja el a lehetőségeit, hiszen előző fordulóban semmi sem jött össze nekik, ma egy gól “áttörheti” ezt a gátat és várhatóan a gólváltás is kialakul, egyben akár egy izgalmas és gólokkal tarkított mérkőzést láthatunk, ami nem is lenne akkora meglepetés.

Vendsyssel – Vejle (19:00) Tippmix kód: 27078 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” Tét: 4 egység

A következő mérkőzésen már “C” kategóriás tipp kerül megosztásra, ahol egy német másodosztályú mérkőzést szemeltünk ki magunknak. A mérkőzésen az a Regensburg fog szerepelni, aki számunkra az előző szezon legnagyobb favoritja volt gólokat tekintve, ráadásul a csapat a felkészülési mérkőzésein sorra hozta a sikereket és remekül erősítettek és várhatóan a céljuk a továbbjutás lenne. Viszont most az a Paderborn érkezik, akik anyagilag a vendégek “feje fölé” nőnek, de keretértékileg -12,9 millió euróval “gyengébbek. Tudjuk, hogy ez nem sokat jelent, viszont az újonc teljesítményétől sokat vártak és a várakozásokkal ellentétben a Darmstadt ellen 1-0-ra kikaptak. Ez nem kis felháborodást keltett a Paderborn szurkolókba és a vezetőségbe is, hiszen a játékosok egy elég hosszas felkészülés után ahol például a Monaco csapatát verték 3-2-re, képtelenek voltak elől “alkotni”. Ma viszont hazai pályán kell szerepelniük, ami várhatóan még nagyobb motiváltságot eredményezhet, főleg egy ilyen botrányos első mérkőzést követően. A hazai publikumnak bizonyítani kell, illetve a vezetőség sem véletlen invesztált ennyi pénzt a csapatba és annak felkészülésébe. A hazaiak nagy reményekkel indulhatnak újoncként és egy remek szezont futva az élmezőny sem elképzelhetetlen, viszont ehhez kell hozniuk azt, amit az előző szezonban, illetve a felkészülés alatt mutattak. Ma otthon, hazai pályán, ráadásul egy olyan Regensburg ellen, akik ismét úgy mutatkoztak be, hogy 3 gólt és gólváltást alakítottak ki, megvan az esélyük. Küzdeni és kezdeményezni kell, amely meghozhatja a hazaiak gólját, viszont az elől szétszedett Regensburg sem fog sokat várni és szerintünk ma ők is betalálnak. Mi egy döntetlent várunk a két csapattól, hazai publikum előtt menni fog a Paderborn, ami elég “keserű” lehet az amúgy gyenge védelmű Regensburgnak. A “C” kategória nem véletlen, viszont látva a Regen első meccsét, mi innentől megpróbáljuk a meccseiket favorizálni. (Ami érdekesség lehet, hogy a vendégek szorzója folyamatosan növekszik, ez egynek lehet köszönhető, hogy a vendégek védelméből két alapember jelentett szerda este beteget, de a klub honlapján nem találtunk semmiféle információt azzal kapcsolatba, hogy ma ők nem lennének a pályán, de tegyük hozzá, hogy ez nekünk csak jól jöhet!)

Paderborn – Regensburg (18:30) Tippmix kód: 05595 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy cseh mérkőzést néztünk ki és az indok igen egyszerű. A hazai csapat nagyon jó otthon, míg a vendégek két frontos küzdelemben vannak, ráadásul előző fordulóban a Dinamo Kijev ellen hazai pályán nem jött össze a győzelem és csak 1:1-el zártak, ami jövőhétre kevés lehet. Ma ezért pihentet is a Slavia és itt a szezon elején el is engedheti ezt a mérkőzést. A hiányzókat tekintve Jugas, Mesanovic, Van Buren, Deli és Hromada sem lesz a keretben, míg a hazai Mlada Boleslav keretéből mindössze Matejovsky az aki kimaradt. Mi úgy véljük, hogy a Mlada hazai pályán menni fog, főleg egy tartalékosabb Slavia ellen, akiknek a mai annyira nem fontos, mint a BL mérkőzés. Ráadásul otthon nagyon jó a csapat és többször pontokat szereznek. Ráadásul kiindulva az egymás elleni eredményekből amikor a Boleslav volt a hazai fél a legutóbbi 5 alkalomból 4 alkalommal kialakult a gólváltás, sőt ebből 3 alkalommal nyerni is tudtak. Mi úgy véljük, hogy a pihentetés, kontra hazai pálya kialakíthat legalább egy hazai gólt, míg a Slavia Praha Husbauer/Skoda/Baluta triója említve van a várható kezdőben, így számíthatunk a góljaikra. A Mlada Boleslav keretében Komlichenko, Konate és Ladra biztosan ott lesz, így várhatóak a gólok, ezért mi úgy érezzük, hogy kialakulhat a gólváltás a mérkőzésen, de a 2,5 over opcióban jobban bízva ezt húztuk be,így akár egy 0-3-as eredménynél is nyereséggel zárnánk. Ami érdekes lehet, hogy a Mlada minden meccsén 2,5 over opció született idáig a szezonba, ez nagyban a védelmüknek köszönhető, akik már 10 gólt hoztak össze. A Slavia is hasonló eredményeket ért el és mindhárom mérkőzésén 2,5 over opciót behúzta, ami viszont nekik az erősségük a fentiekben említett hármas akik összesen 10 gólt hoztak össze mindössze 3 forduló alatt. Mi tehát várjuk a gólokat, mindkét oldalról, de azon sem lepődnénk meg ,ha 0-3-al zárnának a felek.

Mladá Boleslav – Slavia Praha (18:30) Tippmix kód: 07599 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,65 “C” Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: