b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Három futballajánlással készültünk

Aug 19, 2018; Washington, DC, USA; D.C. United midfielder Luciano Acosta (10) celebrates with teammates after scoring a goal against New England Revolution in the first half at Audi Field. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Mai napon két Nemzetek Ligája és egy általunk a végsőkig favorizált MLS mérkőzésre készítettünk elemzéseket. Ma “B”, illetve “C” kategóriás ajánlásokat teszünk közzé. Mivel tegnap nullásan zárt a “C” kategória, így maradunk a 6 egységnél (3. szint), illetve a “B” kategória a 2. lépcsőjén szintén 6 egységnél áll. Így mi összesen 12 egység megy, viszont olyan tippekkel érkezünk, amelyek várhatóan ma hibátlanul zárnak, ha a csapatok is így akarják.


Az első mérkőzésen rögtön egy várható győzelemmel kezdenénk. A Bulgária – Ciprus mérkőzésre fektetnénk be “nagyobb” összeget. Ezt a mérkőzést sorolnánk egyedüliként “B” kategóriába. A bolgár csapat nagyon jól teljesít a “C” divízióban és jelenállás szerint 2-0-0 a csapat mérlege. Eddig Norvégiával és Szlovéniával találkoztak utóbbi ellen 2-1, míg a norvégok ellen 1-0-s sikert aratott a csapat. Ma az a ciprusi együttes érkezik hozzájuk, akik nem sok maradandót tudtak eddig nyújtani idegenben, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzést figyelembe véve 9 alkalommal vereséget szenvedtek, illetve egyszer győztek Gibraltár otthonában 1-2-s mérkőzésen. Ezenkívül legtöbbször rúgott gól nélkül zárják a mérkőzéseiket. A bolgár csapat otthon nagyon jól teljesít és többnyire az ellenfeleit megveri. VB selejtezőkön ezt láthattuk, hiszen a csapat egyedül a franciák ellen szenvedett vereséget, ezenkívül a Luxemburg, Fehéroroszország, Hollandia, Svédország válogatottjai ellen is győzni tudott. Így számunkra nincs kérdés, láttuk nem is olyan rég 2018.09.09-én játszani a csapatot a norvégok ellen, ahol nagyon simán a mérkőzést végig uralva tudták begyűjteni a 3 pontot. Ma viszonylag könnyebb ellenféllel szemben lépnek pályára és ma egy esetleges győzelemmel akár már a továbbjutás kérdése is eldőlhet a hazai csapat részéről. Eddig 4 alkalommal találkoztak a felek ebben a felállásban és sosem sikerült Ciprusnak győzni, így mi ma sem várjuk ezt, a hazaiak mutatója beszédes, Ciprus legutóbbi 10 mérkőzése idegenben szintén, így mi nem húzzuk tovább és ma egy tetemesebb összeg mellett fogadunk a hazai csapat sikerére.

Bulgária – Ciprus (20:45) Tippmix kód: 49666 H
Tipp:Bulgária (1X2) odds:1,55 “B” kategória 2.szint Tét: 6 egység

A második mérkőzésen szintén egy várható sikerre fogadnánk a Nemzetek Ligája sorozatban. A Norvégia – Szlovénia mérkőzésen várjuk a norvégok sikerét. A szlovén csapat borzasztó gyengén kezdte meg a sorozatot, hiszen 0-0-2 a csapat mérlege és egy jóval alul értékeltebb ciprusi válogatott otthonában is vereséget szenvedett a szlovén csapat. Ma, mint utolsó “szalmaszálba” kapaszkodásként, ha nyernek, akkor körbeverés miatt 3-3-3 ponttal rendelkezhetnek a csapatok, viszont a norvégok hazai pályán mindig is egy nehéz ellenfélnek számítanak. A norvégok hazai mutatója igencsak beszédes, legutóbbi 5 találkozójukon rendre nyertek pedig az ellenfelek közt Észak-Írország és Ausztrália is szerepet kapott, de azt megelőzően is svéd/cseh duóval döntetlent játszott a norvég csapat. A szlovénok nagyon rossz formában, ahogy már ezt a fentiekben is említettük és nem is igazán látszik a csapaton a küzdeni akarás. Sokak továbbra is erre a Nemzetek Ligája kupasorozatra csak teherként tekintenek és ezt talán a legjobban a szlovénok teljesítményén lehet látni. Azért egy ciprusi válogatottól elszenvedett vereség után bőven lehet motivációhiány a csapat játékosaiban. Ráadásul ma ténylegesen egy olyan norvég együttessel kerülnek szembe, akik hazai pályán képesek kiváló teljesítményre. Ezért mi úgy véljük, hogy a norvégok, mint jelenleg 2. helyezett együttes begyűjthetik a 3 pontot és bízhatnak abban, hogy a velük azonos pontszámmal rendelkező Ciprusi válogatott pontokat veszít a bolgárok otthonában. Ezért behúztuk a hazai győzelmet, amelyet már “C” kategóriába sorolva osztunk meg!

Norvégia – Szlovénia (18:00) Tippmix kód: 48999 H
Tipp:Norvégia (1X2) odds:1,70 “C” kategória 3.szint Tét: 3 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig egy MLS mérkőzésen érkezünk egy ígéretes tippel. A D.C. United – Dallas mérkőzésen várnánk a találatokat. Gyakorlatilag ma a D.C. számára fontos, hogy megszerezzék a 3 pontot. Két forduló van hátra a legtöbb csapatnak a bajnokságból, ebből a szempontból a D.C. előrébb jár, hiszen 2 mérkőzésük még “hadilábon” áll. Úgyhogy itt az ideje a pontszerzésnek, amely az utóbbi időben megy is a csapatnak, igen ám csak ma az az FC Dallas lesz az ellenfél akik 57 pontjukkal ugyan, de mindössze 1 ponttal vezetik a Western Conference-t. Így, ha bejönnek a megérzéseink, mi a hazai csapattól egy extra motiváltságot várunk, amelyet a kezdeményezéseikben és a góljaikban várunk, míg a Dallas részéről sem lehet kétség, hogy a legjobbak kerülnek a pályára, hiszen kulcsfontosságú a mai mérkőzés és, ha szeretnék megtartani az 1. pozíciót, ehhez minden egyes pontra szükségük lesz. Úgyhogy a két különféle motivációval rendelkező együttes párharcából és nem mellesleg kiindulva az általunk már hónapok óta favorizált MLS bajnokságból, nem lenne meglepetés a gólváltás, mint opció! Úgyhogy behúztuk ezt a lehetőséget és reméljük, hogy egyik oldal sem ad lentebb, az általunk már a fentiekben említett “motiváltságból”. Mindkét oldal számára menni kell a pontokért!

D.C. United – Dallas (22:55)
Tippmix kód: 18190 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” kategória 3.szint Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: