b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Hämeenlinna – Turku PS

PARDUBICE, CZECH REPUBLIC - SEPTEMBER 07: Petr Sykora #37 of HC Pardubice chasing Mikko Lehtonen #54 of TPS Turku during the Champions Hockey League group stage game between HC Pardubice and TPS Turku on September 7, 2014 in Pardubice, Czech Republic. (Photo by HC Pardubice/Champions Hockey League via Getty Images)

A mai napon három mérkőzésre készülnek prémium ajánlások. Elsőként egy finn jégkorongmérkőzéssel kezdenénk, majd lesz egy röplabda és egy darts elemzésünk is. A finn találkozón ismételten igénybe vettük a külföldi statisztikai portált és ennek segítségével hoztuk meg a végső döntésünket


I Hämeenlinna – Turku PS I

A finn Liiga rájátszásában már a 4. fordulónál tartanak a csapatok és most a gólszámokra ajánlanánk fogadást. A 4. fordulóhoz érve 2-1-re vezetnek a hazaiak, viszont elmondható, hogy mindhárom mérkőzés igencsak izgalmasra sikerült. A hazai csapat nagyon jó teljesítménnyel bír otthon és a legutóbbi 5 mérkőzését rendre be is húzta, míg a Turku idegenben botladozik, viszont az idegenben lőtt gólok száma 2,72.

Az előző három találkozót megfigyelve mindhárom alkalommal 4,5 gól feletti mérkőzéseket játszottak a felek és kihasználva a bet365 fogadóportál lehetőségeit, a gólszámok tekintetében a hosszabbítás/büntetőpárbaj is beleszámít a végkimenetelbe.

Tehát a fogadásunk alapja egy over opció lenne, méghozzá a 4,5 gól feletti értékre gondoltunk. A hazai csapat otthon 3,61-s értékkel rendelkezik, míg a Turku idegenben 2,72-s gólátlagot eredményezett. Úgyhogy várhatóak a gólok és ha a csapatok 2-2 gólig eljutnak máris zöldült a tippünk. Úgyhogy egyértelműen van érték a “tippben” és érdemes közepes téttel fogadást kötni az opcióra.

Hämeenlinna – Turku PS (17:30) 
Tipp:Több, mint 4,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,58 “B” kategória Tét : 3 egység

0
%d bloggers like this: