b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Görögország – Magyarország, Belgium – Svájc esélylatolgatás

A Nemzetek Ligája mérkőzésekre érkezünk ismét egy-egy ajánlással. Gyakorlatilag tegnap a hónap legrosszabb napját zártuk és balszerencsénkre egy-egy mérkőzésen a sérüléstől kezdve, az elvett gólokon át minden közbeszólt. Ma szeretnénk javítani és a futball részlegünkben 2, míg a teniszmérkőzéseket tekintve 1 ajánlást készítünk.


Az első mérkőzésen rögtön egy várható győzelemmel kezdenénk. A Belgium – Svájc találkozón bízunk a hazai csapatban. Gyakorlatilag a belgák kiválóan szerepelnek a tornán és utóbbi mérkőzéseiken rendre kiütéssel nyerni tudtak.  Legutóbb Izland otthonában 0-3-al zártak és egy igencsak ütőskeretet láthattunk a pályán. Elől a Hazard, Lukaku, Mertens trió rohamozott, míg mögöttük a Carrasco, Witsel, Tielemans és Meunier középpálya sor volt és a 3 védős rendszer alappillérei a Vertonghen, Kompany és Alderwireld majd Courtois kezdőt láthattuk a pályán. Ez az a csapat, amelyet a VB-n is láthattunk és a megszerzett információk alapján ma is erre a kezdőcsapatra számíthatunk. Hazai pályán a belgák nagyon jók és a legutóbbi 10 mérkőzésükön 8 alkalommal győztek, míg 2 alkalommal döntetlennel zártak. Ezeken a találkozókon mindössze egyszer született gól nélküli döntetlen, ezen kívül pedig Japán ellen egy barátságos mérkőzésen született kevés gólos  győzelmük. De ezeket a tényeket végignézve gyakorlatilag minden a belgáknak áll. A svájciak idegenben nem a legjobbak, ezt az angolok ellen is láthattuk közel egy hónapja. Mindkét fél oldaláról vannak kulcsfontosságú játékosok, de mi úgy véljük, hogy a belgák hazai pályán hozni fogják a kötelezőt! A gólváltás benne lehet a találkozóban, de remélhetőleg ha ez be is következik, akkor a belgák 2-3 góllal beköszönnek. Hazard/Lukaku gólokra, ha lehetne tenni fogadást megtennénk, de mivel nem lehet, ezért maradunk egy alap kimenetelnél, ami mellé a gólokat párosítjuk a következőképpen.

Belgium – Svájc (20:45) Tippmix kód: 45937 04
Tipp:Hazai és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,75 “C” kategória 3.szint Tét: 3 egység

A második mérkőzésen pedig a magyar mérkőzésre tennénk ajánlást. Előzőleg hazai pályán nyerni tudtunk a görögök ellen és végre Rossi mert és hozzányúlt a fiatalokhoz. Ezek a fiatalok meghálálták a bizalmat és egy igencsak tetszetős futballt láthattunk magyar részről az első félidőben. A görög védelem számunkra igencsak sebezhetőnek tűnt és hiába van a védelemben a Manolas/Sokratis kettős számunkra nem nyújtanak mai napig maradandó teljesítményt. Rossi vállalta és nem fog sokat változtatni a kereten és ha ez így lesz, akkor a Sallai, Kovács, Nagy, Kleinheisler, Szalai és Varga hatos meghálálhatja számára ismét a bizalmat. Sallai bombaformában van, illetve Nagy Ádámról is az olasz sajtók jelenállás szerint kiváló értékelésekkel méltatják a futballista játékát. Szalai számunkra az egyedüli kakukktojás, viszont ő az, aki tipikus csatár, ha jó formát fog ki, akkor ha rápattan a labda is bemegy, ha pedig nem megy, akkor mindent kihagy. Kíváncsian várjuk a mérkőzést, remek kiindulóalap lehet a 2-1-s siker és remélhetőleg ma sem egy gyenge futballt láthatunk a fiúktól. Mi maguknak nagyon alacsony téttel behúzzuk a kétesélyes fogadást a fiúkra, de szerintünk ma egy sokkal koncentráltabb és motiváltabb görög csapatot láthatunk a pályán. A magyaroktól ugyan nagy szó, de várnánk egy gólt, míg a hazai csapattól egyértelműek az elvárásaink. Ha döntetlennel zárunk, akkor örülhetünk a megszerzett pontnak. Reméljük, hogy most is hasonló formát hoznak a játékosok, Rossi munkája nekünk szimpatikus és innentől a fiúkon a főszerep. Tehát maradunk a góloknál és 2,20-s oddsért hülyeség lenne kihagyni ezt az opciót..

Görögország – Magyarország (20:45) Tippmix kód: 46242 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,20 “C” kategória 3.szint Tét: 1,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: