b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Gólzáporra fel!

A mai napunk kiválóan indult, hiszen mindkét NBA találkozó nyert, az esténk is ezen a vonalon haladt és sikerült profittal zárnunk. Ma három labdarúgáselemzéssel indítjuk a napot és reméljük, hogy mindhárom esetben sikerül profitálnunk!


I Göztepe – Antalyaspor I

A telegram csatornán felhívtam a figyelmet a török kupamérkőzésekre, hiszen mindegyik a gólváltásra hajaz. Ennek megfelelően kiválasztottuk a leginkább sanszosat és reméljük, hogy be is jön az elképzelésünk. A felek az előző találkozón 3-3-s döntetlent értek el és elmondható, hogy egyikük sem ismeretlen a másiknak, hiszen Super Lig csapat mindkét együttes. A hazai csapatnak áll a zászló, hiszen idegenben lőtt góljainak köszönhetően ők a jelenlegi továbbjutók, ezért egy jóval motiváltabb vendégeket láthatunk a pályán. Az előző mérkőzésen már az 50. percben kialakult a gólváltás, viszont látható, hogy az Antalyaspor vette kezébe azon a találkozón is a gólgyártást és már a 30. percben 2-0-ra vezettek, ezt követően az 50. és 58. percben érkeztek az egyenlítő találatok, ezután pedig mindkét fél betalált egyszer-egyszer a másik hálójába. Ha ismét így kezd az Antalyaspor akkor sima ügy a meccs, de elnézve a két csapat statisztikáit, idegenben az Antalyaspor viszonylag jól szerepel és többször gólt szerez. Ugyanez elmondható a hazaiakról is, akik szinte minden egyes hazai találkozójukon képesek voltak a gólszerzésre. Röviden tömören tehát bíznánk abban, hogy ma is beindulnak a gólokkal a csapatok, valószínűleg nem fognak beleszaladni egy 3-3s meccsbe ismét, viszont reménykedünk abban, hogy a vendégek kezükbe veszik az irányítást, amelyre a hazai pályán remekül szereplő Göztepe válaszolni fog. Úgyhogy behúzzuk a gólváltást, ami a két csapat mérkőzésein elég gyakran összejön és reméljük, hogy nem ma maradnak üresek a kapuk!

Göztepe – Antalyaspor (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Sevilla – Barcelona I

A meccsen “B” kategóriás tippel készülnénk. Ugyan ez is egy kupamérkőzés, viszont a külső forrásaink egyre több helyről megerősítik, hogy egyik csapat sem fog nagyon pihentetni. Ugyan a vendégek oldaláról valószínűleg Messi nem lesz a kezdőben, viszont rajta kívül Suarez, Coutinho, Malcom, Vidal, Rakitic várhatóan a kezdőben lesz, illetve a legújabb igazolás Boateng már a keretbe lett nevezve. A hazaiak részéről szinte a legerősebb keret várható, de az szinte kézen fogható, hogy Sarabia, Ben Yedder és André Silva is ott lesz a kezdőkben. Úgyhogy ezen kezdőket látva, illetve kiindulva a két csapat egymás elleni eredményeiből bíznánk benne, hogy ma a Sevilla megnyomja a mérkőzést és gólt szerez, míg a vendégek oldaláról várunk legalább egy gólt, ami sokat nyomhat az idegenben szerzett gólok “értékében”.

Sevilla – Barcelona (21:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Kilmarnock – Glasgow Rangers I

A skót találkozón igazából ismét a gólokat várnánk a felektől akik szerves részei a jelenlegi élmezőnynek, hiszen a Rangers 42 ponttal a 2. helyen, míg a Kilmarnock 41 ponttal a 3. helyen áll. Tehát mindössze 1 pont választja el a feleket, ráadásul az első helyen álló Celticnek is 42 pontja van. A Kilmarnock hazai pályán kiválóan teljesít és szinte minden mérkőzését megnyerte, még a Celtic ellen is 2-1-re nyertek. Ami látható, hogy az esetek 90%-ban betaláltak az ellenfeleknek a hazai publikum előtt, viszont többször gólt is kaptak az erősebb támadósorokkal rendelkező ellenfelek ellen. A Rangers idegenben botladozik, viszont többször gólokat szereznek és a legtöbb góljukat idegenben környezetben kapták. Ezért mi úgy érezzük, hogy ezen a kiélezett “csatán” jöhetnek a gólok, ráadásul a két együttes legutóbbi (október 31) mérkőzésén 1-1-s döntetlennel zártak a bajnokságban. A pontosztozkodás ma is benne lehet a pakliban, viszont a gólokban “biztonságosabb” érték van.

Kilmarnock – Glasgow Rangers (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,90 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: