b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : gólokkal kalkulálunk

Mai napon jeleztem , hogy holnap utazunk ismét és innentől irány “hazafelé”. Úgyhogy ma kerülnek megosztásra a holnapi elemzések, kérek mindenkit kalkulálja be ezt és vegye tudomásul, hogy holnap egész nap nem lesz ügyfélszolgálat!


I Vitesse – Heerenveen I

A vendégekkel legutóbb az Ajax ellen nyertünk, most pedig ismét itt az esély, hiszen azzal a Vitesse csapatával találkoznak, akik jól teljesítenek a bajnokságban, viszont utóbbi mérkőzéseken rendre gólokat kaptak. A Heerenveen csapata az egyik legrosszabb védelemmel rendelkezik, viszont ezt korrigálja a kiváló támadósoruk, akik 19 forduló alatt 40 gólt szereztek. Ebben bíznánk most is, ráadásul az előrejelzések alapján szinte a teljes kezdőt láthatjuk a vendégek oldaláról. Úgyhogy mi bíznánk benne, hogy a Vitesse hazai pályán ismét zörgetni fog, míg a Heerenveen is betalál, amit szinte minden idegenbeli mérkőzésén megtett az együttes.

Vitesse – Heerenveen (18:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,59 “B” kategória Tét: 3 egység

I Lugano – Thun I

Svájcban kezdetét veszi a “tavaszi” menet és egyből egy lehetőségekkel teljes mérkőzés szemtanúi lehetünk. A Lugano fogadja a Thun csapatát. A hazai együttes ugyan nincs a legjobb formában, viszont olyan együttessel találkoznak akiket idegenben lehet fogni, főleg elnézve a Lugano teljesítményét. A bajnokságot végignézve szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett hazai pályán a Lugano, viszont döntő többségben gólt is kapott és ugyanez a mutató is elmondató a Thun együtteséről, akik idegenben rendre képesek voltak gólt szerezni, de többször gólt is kaptak. Így a kisebb “pihenő” után, nehéz eltalálni az esélyeket, viszont az biztos, hogy egyik fél sem fogja félvállról venni a mérkőzést. Ami pedig érdekes adat, hogy a felek szinte minden adandó alkalommal megzörgették egymás hálóját, úgyhogy jöhet itt is a gólváltás, amelyre alacsonyabb téttel kötünk fogadást.

Lugano – Thun  (19:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: