b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Gdansk – Zenit Kazany

A nap zárásaként egy röplabda találkozóra készültünk, ahol a Bajnokok Ligája rájátszásának 1. fordulójában a Gdasnk és a Zenit Kazany csapatai találkoznak egymással.


I Gdansk – Zenit Kazany I

Ahogy említettük az első röplabda elemzésünk esetében új számunkra a sport, viszont óriási esélyek vannak az adott mérkőzéseken, hiszen elég 1-1 szettet hozni a feleknek és szinte garantáltak az over opciók. Ma a Gdansk egy underdog csapat, viszont a Zenit idegenben rendre veszít egy-egy szettet. A fogadóirodák nagyon “sima” mérkőzést várnak a csapatoktól, de látva a Gdansk előző mérkőzését számunkra nincs kérdés, hogy bejöhet az over.

A Gdansk hazai pályán erős együttesnek számít és ritkán zár a vereségek esetén 0 szettel a csapat. A vendég Zenit legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzését figyelembe véve mindig nyerni tudott, viszont 8 alkalommal egy szettet adott az ellenfeleknek.

Kiindulva a hazai pályán nyújtott teljesítményből, illetve a fentiekben közölt adatokból, hogy a Zenit utóbbi mérkőzésein rendre ad egy-egy szettet az ellenfeleknek nincs kérdés és szerintünk ez az alacsony line hatalmas értéket hordoz önmagában, ezért élünk az over lehetőségével.

Gdansk – Zenit Kazany (18:00)

Tipp:Több, mint 140,5 pont (Pontszám összesített) odds:1,83 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: