b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

Hajnalban minimálisan múlt, hogy ne hibátlanul zárjuk. A két NBA elemzésnek köszönhetően ma profitra ébredtünk, de a Sharks botlás sajnos nem jött jól. Folytatásként ma több sportág mérkőzéseire gondoltunk és elsőként érkezzenek a vasárnapi labdarúgás mérkőzések.


I Leverkusen – Werder Bremen I

A Bundesliga 26. fordulójában két igencsak jó formában lévő együttes találkozik egymással. A vendég csapat 2019-ben még nem szenvedett vereséget és immáron 9. fordulóban legalább egy pontot szerzett az együttes. A Leverkusen sem teljesít rosszul és 2019-ben 11 mérkőzésen mindössze 3 veresége van a csapatnak, ami szintén remek mutatónak számít.

A gólok tekintetében nincs kérdés mindkét együttes szórja a találatokat, de döntőrészt a védelmek össze is hozzák azokat. A Werder Bremen mutatóiban bíznánk, akik idegenben rendre kapnak legalább egy gólt, amelyre természetesen érkezik is a válasz.

Kiindulva tehát a 2019-s adatokból és abból a tényezőből, hogy mindkét együttes kiváló formában van, ráadásul mindkét oldal ügyeletes gólvágói a pályán lesznek nincs kérdés és érdemes közepes téttel fogadást kötni a mérkőzésre.

Leverkusen – Werder Bremen (13:30)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,53 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Genoa – Juventus I

A Serie A 28. fordulójában a jelenlegi listavezető és továbbra is veretlen Juventus mérkőzésére fogadnánk. A “Long term” fogadásunkban leírtuk, hogy jobb lenne mihamarabb lezárni a bajnokságot és ehhez a következő mérkőzéseken hozni kellene a 3 pontot. Ha Allegri is ennek megfelelően gondolkodik, akkor már április elején eldőlhet a bajnokság kérdése és 100%-ban koncentrálhat az olasz együttes a Bajnokok Ligája kupasorozatra.

A  Genoa közepes szezont fut több mérkőzésén vereséget szenved a csapat és mindössze a 13. helyen állnak. Sokak ma félve fogadnak a Juventusra, viszont a fentiekben említett indokok miatt mi mégis fogadást kötünk a vendégek sikerére.

Mindent egybevéve a legutóbbi 5 mérkőzésből 4 alkalommal Juventus siker született és ugyan legutóbb 1-1-s döntetlennel zártak a felek, most elképzelhetetlennek tartjuk ezt. A bajnokesélyes “zebrákra” érdemes tehát alacsony téttel fogadást kötni és remélhetőleg ma begyűjtik a 3 pontot.

Genoa – Juventus (12:30)

Tipp:Juventus (Rendes játékidő – 1×2) odds: 1,60 “C”  kategória Tét: 2 egység

I St. Truiden – Gent I

A belga bajnokin rengeteg fog ma számítani és aki nyerni tud az kerül a rájátszásba. A St.Truiden a 7. helyen, míg a Gent a 6. pozíciót foglalja el. Ami biztos, hogy a hazai részről óriási változást láthattunk és az is megfigyelhető, hogy hazai pályán hihetetlen veszély lakozik a csapatban. A Gent védelme továbbra is gyenge és szinte minden egyes mérkőzésen gólt kap a csapat. Ma pedig ez sokba kerülhet számukra.

Végignézve az adatokat izgalmas mérkőzés elé nézünk és nem mehet egyik csapat sem arra, hogy a végsőkig védekezzen. A Gent védelem szinte minden egyes mérkőzésen gólt kapott és a mérkőzéseiken 29 forduló alatt 22 alkalommal 2,5 gól feletti eredmény született ennek eredményeként.

A St. Truiden otthon erős, míg a Gent idegenben botladozik gólokat kap, de rendre van is rá válasz. Egy szó, mint száz ma akár meglepetés is születhet és a Gent lemaradhat a Play Off körről, ehhez pedig a St. Truidennek küzdeni hajtani kell. A Gent szinte minden meccsén kapott gólt, kétlem hogy ma húznák ki gól nélkül, ráadásul a két csapat egymás elleni eredményei alapján szinte végig 3 vagy több gól született. Úgyhogy érdemes a gólokra pakolni, amelyet a gólváltással bővítünk és az így kapott 1,59-s szorzóra kötelező fogadni.

St. Truiden – Gent (18:00)

Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds: 1,59 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

 

0
%d bloggers like this: