b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Következő elemzéseink már a mai futballkínálatból lettek kiválasztva. Lényegében ma is több mérkőzés “tetszik” számunkra, viszont kénytelenek vagyunk leszűkíteni a lehetőségeket. Ezért ma két ötletadó és két prémium tartalom került megosztásra a futballelemzéseket tekintve. A prémium tartalmakat tekintve lesz egy “A” és egy “B” kategóriás ajánlásunk is.


I Valencia – Real Madrid I

Aki követi a munkánkat tudhatja, hogy nagy Real Madrid drukkerek vagyunk. Ma is ennek fényében favorizáltuk a mérkőzést és lényegében ma azzal a Valenciával találkoznak akik remek formában vannak és lényegében ma számukra nagyobb szükség van a pontokra, mint a blancóknak. Az edzőváltás óta egyébként a királyi gárda mindhárom mérkőzését megnyerte, viszont amit nem lehet megváltoztatni az a védekezés. Legutóbb két gólét kaptak a Huescától, de a Valladolid is betalált nekik. Ugyan a támadósor rendben, de a védelem továbbra sem áll a helyzet magaslatán.

A Valencia hazai pályán kiválóan teljesít és mindössze egy veresége van a csapatnak 15 hazai mérkőzésen. Ma ugyan nem nekik áll a zászló, de nem leírható a hazai együttes. A Real Madrid idegenben jól szerepel 14 mérkőzésen 26 gólt szerzett a csapat, de látható, hogy rendre gólokat kap a királyi alakulat.

Ismerve A-Z-ig a vendégeket számunkra nincs kérdés. Véleményünk szerint ma is kialakulhatnak a gólok. Ugyan a Valencia hazai pályán kevés gólt kap, de nagy átlagban gólt szerez a csapat. Viszont nem elfelejtendő, hogy ma a Real Madrid lesz az ellenfél, akik utóbbi időben rendre képesek 2-3 góllal abszolválni a mérkőzéseket. Egy szó, mint száz a Realtól várnánk legalább egy gólt, míg a hazai oldalon a kiváló mutatóknak köszönhetően is számítanánk legalább egy találatra. Azon sem lennénk meglepve, ha pontosztozkodás lenne, de itt ma a gólokban nagy érték van. Érdekes adat az is, hogy amikor a Valencia volt a házigazda a legutóbbi 6 találkozón rendre gólváltásokat hoztak össze a csapatok. Úgyhogy valóban van érték a mai találkozóban és reméljük, hogy nem történik meglepetés a pályán.

Valencia – Real Madrid (21:30) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “A” kategória Tét : 5 egység

I Torino – Sampdoria I

A Serie A 30. fordulójában a bajnokság 8. és 9. helyezettje találkozik egymással. Lényegében mindkét csapatnak 3 pont lemaradása van a 6. és 5. helyezett Atalanta és Lazioval szemben. Kiindulva a két csapat mutatóiból , mi kalkulálnánk a gólokkal, ráadásul ismerve a mérkőzés tétjét egy igazi rangadóra számítanánk.

A Torino hazai pályán 8-1-5-s mutatóval és 21-14-s gólkülönbséggel rendelkezik, míg a Sampdoria idegenben rendre gólokkal tarkított mérkőzéseket hoz össze és a gólkülönbségük 28-27.

A Torino hazai pályán tehát jól teljesít és a legtöbb mérkőzésén gólt szerez. Ennek megfelelően a legutóbbi 5 találkozóján rendre betalált az ellenfeleknek. A Sampdoria idegenben szinte minden mérkőzésén gólt szerzett, de többnyire gólokat is kap a csapat. Ezért ezen adatokból kiindulva, illetve abból a tényezőből, hogy mindkét oldalon a legjobb képességű játékosok az utazókeretekben láthatóak mi számolnánk a gólokkal és ismét a gólváltást favorizálnánk. A két együttes egyébként legutóbbi 4 találkozóján mindig kialakította a gólváltást.

Torino – Sampdoria (21:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “B” kategória Tét : 3 egység

0
%d bloggers like this: