Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

A folytatásban két futballelemzés kerül megosztásra. Elsőként egy belga mérkőzést, míg a másik találkozón egy német bajnokit emeltünk ki a kínálatból.


I Club Brugge – Gent I

A rájátszásban igencsak erős mezőny alakult ki és ugyan a Genk vezet 5 ponttal végig üldözi őket a Standard Liege, Brugge, Anderlecht négyes. A Gent ugyan az 5. helyen áll, viszont mindössze 1 pontra van az EL selejtezőt érő helytől, illetve 3 pontra a 3. helytől, ami már csoportkört jelentené.

A találkozón a gólváltásban bíznánk, aminek igencsak ésszerű oka van. A Gent az idegenbeli tétmérkőzésein a 2018/2019-s szezonban mindössze 3 alkalommal nem talált be a házigazdáknak. 

A Brugge lényegében mindenkinek ismert lehet, ráadásul hazai pályán nagyon jól szerepelt a csapat. Ma már ki-ki mérkőzést játszanak és mindenféleképp csak a három pont felel meg a csapatoknak. Ehhez gólok kellenek és kiindulva a Gent idegenbeli mérkőzéseiből tőlük várnánk egy találatot, de mivel gyenge a védelmük, ezért arra is számítunk, hogy kapnak legalább egy gólt. A gólváltásban van érték és erre ajánlunk nagyobb téttel fogadást.

Club Brugge – Gent (18:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 “B”  kategória Tét: 3 egység

I Köln – Kiel I

A kora délutáni mérkőzésen egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ahol a jelenlegi listavezető otthonába fogadja a Kiel csapatát. A vendégekről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy könnyű ellenük nyerni. Nagyon erős támadósoruk van, ráadásul idegenben nagyon jól szerepelnek és szinte mindig gólt szereznek.

A Kiel idegenben 5-4-4-s statisztikával és 24:19-s gólkülönbséggel rendelkezik ami igencsak beszédes. Serra, Muhling és Schindler biztosan a keretben lesz, ezáltal a gólokkal is lehet kalkulálni a vendégek játékát figyelembe véve.

A hazai oldalon Cordoba, Terodde és Drexler is játékra készen, ezért mindkét oldalon szerepet kaphatnak a gólerős játékosok. Ezért bizakodóak vagyunk és véleményünk szerint a gólváltás benne lesz a mérkőzésbe de nagyon meglepődnénk, ha 1-1-s döntetlen szemtanúi lennénk. Úgyhogy számolnánk a gólokkal.

Köln – Kiel (13:30)
Tipp:Igen+2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt+Gólszám összesített) odds: 1,85 “C”  kategória Tét: 2 egység