b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon nyerni tud a Midtjylland, vagy ismét meglepetés születik? (Fotó : Getty Images)

A napunk folytatásaként két találkozóra gondoltunk, ahol elsőként az Aston Villa – Blackburn, majd egy dán bajnokit fogunk kielemezni. Ezen kívül még a mai nap folyamán két ötletadó elemzést fogunk publikálni a weboldalunkon.


I Aston Villa – Blackburn I

Az angol Championship 39. fordulójában a rájátszásért küzdő Aston Villa fog megmérkőzni a szinte már biztosan középmezőnyben maradó Blackburn csapatával. Lényegében a mai “tippünk” alapja a hazai gólokban kereshető, hiszen a vendégek védelme botrányos és idegenben rendre több gólt kapnak, míg az Aston Villa a liga egyik legjobb támadósorával rendelkezik.

A Blackburn összesen 60 gólt kapott és ezekből 42 találat idegenben született meg, egyszóval pocsékul teljesítenek idegenben. Az Aston Villa összesen 68 gólt rúgott eddig a szezonban, ebből hazai pályán 44 -t szerzett a csapat.

A találkozó egyetlen hibapontja, hogy Abraham a hazaiak gólvágója jelenleg kérdéses állapotban van és ezért az egy tényezőért kerül csak “B” kategóriás besorolásba az ajánlásunk. Lényegében minden egyes tényező a hazaiak sikere mellett szól, látható, hogy a vendégek oldaláról továbbra is 7 játékosból álló hiányzólista van. Úgyhogy érdemes ismét kalkulálni a hazai találatokkal és mint statisztikailag, mint saját gondolataink alapján is bízunk a hazai gólokban. Ezért a 1,5 gól feletti opcióra ajánlunk fogadást és véleményünk szerint 2-3 gólt összehoz ma az Aston Villa hazai pályán.

Aston Villa – Blackburn (16:00) 
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Aston Villa gólszám) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

I Midtjylland – Nordsjaelland I

A dán Superligában a rájátszáshoz értek a csapatok, ahol 6 csapatra bontódott le a mezőny. Jelenleg a Midtjylland és a Köbenhavn van versenyben az EL/BL helyekért. Viszont nem felejtkezhetünk el a 3. hely sorsáról sem, amely egy EL rájátszást érő döntős helyet jelenti. Erre lényegében a versenyben maradt csapatok mindegyikének esélye van, ezért minden egyes mérkőzésnek óriási tétje lesz a bajnokságban. Ma egyértelmű lehet a hazaiak sikere, viszont a Nordsjaelland mindig is megnehezítette a Midtjylland dolgát.

A Nordsjaelland a liga egyik legkiegyensúlyozottabb csapata, akik 26 mérkőzésen 9-9-8s mutatót alakítottak ki. Ami viszont kiemelhető, hogy 2019-ben nem szenvedett vereséget a csapat és a Köbenhavn ellen 2-2, míg a Midtjylland otthonában 03.04-én 3-3-s döntetlent értek el.

Ami szintén megfigyelhető, hogy a vendégek szinte minden egyes mérkőzésen képesek voltak a gólszerzésre. Számunkra remek kiindulóalap, hogy a vendégek március elején 6 gólos mérkőzést értek el a mai ellenfelükkel szemben, ugyanebben a felállásban. Nagy a tét  és mindkét oldalnak égető szüksége van a pontokra, úgyhogy érdemes fogadást kötni a mérkőzésre és szerintünk ismét gólokban gazdag mérkőzés szemtanúi lehetünk, ahol megzörrenhet mindkét oldal hálója.

Midtjylland – Nordsjaelland (16:00) 
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: