b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Újabb mérföldkőhöz ért a szolgáltatásunk és elkészítettük az androidos készülékekre az alkalmazásunkat. Tegnap ezzel töltöttük úgymond az egész napot, de megérte. Ma már teljes erővel a munkánkra koncentrálunk és két futballelemzéssel, illetve egy jégkorongelemzéssel készülünk a mai napra. Ezeken kívül pedig két darab ötletadó ajánlásunk is lesz publikálva a weboldalunkon.


I Hollandia U19 – Spanyolország U19 I

Őszinte leszek nem vagyok elragadtatva az EB mérkőzésektől és látható, hogy több találkozón meglepetés eredmények születnek. Most is inkább hanyagolnám ezt a vonalat és inkább az U19-s mérkőzésekben találtam lehetőségeket. A holland és spanyol fiatalok igencsak tehetségesek, több játékos már topcsapatoknál játszik, sztárokkal edz és így tovább. Ez a teljesítmény pedig igencsak meglátszik a csapatok teljesítményén.

A holland csapat eddig veretlen és mindkét mérkőzésén két gólt szerzett, míg a mai ellenfelük 6 találatig jutottak. Két igencsak gólerős csapatról beszélünk, akiknél D. Redan, illetve F. Torres, A. Ruiz rendre kiveszik a gólokból a részület.

Ezt követően számomra nincs kérdés, igazi rangadó szemtanúi lehetünk és lényegében mindkét csapatnak szüksége van a pontokra. Látható, hogy veszélyes támadókkal rendelkeznek, akik képesek gólt/gólokat szerezni. Úgyhogy ezzel kalkulálnék és lényegében a gólváltásra kiváló szorzót kaptunk kézhez.

Hollandia U19 – Spanyolország U19 (19:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2 egység

I Belgium U19 – Ukrajna U19 I

A találkozó egyértelmű esélyesei a belgák, viszont az ukránokat sem szabad félvállról venni, hiszen mindkét fordulóban betaláltak az ellenfeleknek. A belgák döntetlent értek el az olaszok ellen, majd nyerni tudtak a szerbekkel szemben.

Amit megfigyeltem, hogy mindkét mérkőzésen már a mérkőzés háromnegyedénél megszületett két belga gól és ma azokkal az ukránokkal találkoznak, akik eddig a legtöbb gólt kapták.

Egy szó, mint száz lényegében a belgák góljaiban bíznánk. Van esély a győzelmükre is, de látva az előző két mérkőzést, illetve ismerve a tényezőt, hogy a csoportokból csak az 1. helyezettek jutnak tovább a gólkülönbség számít, úgyhogy ráfeküdhetnek ismét a gólgyártásra a belga fiatalok.

Belgium U19 – Ukrajna U19 (15:00) 
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Belgium gólszám) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: