b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Belgium's midfielder Marouane Fellaini (C left) celebrates with teammate Belgium's forward Eden Hazard after scoring during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Belgium and Japan at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

A mai napunk folytatásaként két futballelemzéssel és egy jégkorongelemzéssel készülünk. Elsőként a futballmeccsek jönnek, ahol két EB mérkőzést emeltünk ki a kínálatból.


I Magyarország – Horvátország I

Ugyan gyűlölök a magyar válogatott ellen fogadni és legutóbb a szlovákok elleni mérkőzésen is bizalmat szavaztam nekik, ennek ellenére ma azt mondom, hogy ilyen szorzón meg kell rakni Modricék győzelmét. Lényegében a fogadóirodák a “pakliban” tartják a döntetlen esélyességét, hiszen hazai pályán nem vagyunk rosszak, illetve telt ház előtt léphetnek ma pályára a srácok, de ez a telt ház sem miattuk jött létre.

A szlovákok elleni mérkőzésen ötlettelen futballt láthattunk, voltak helyzeteink de egy gyengébb kvalitású szlovák csapatnak nem tudtunk gólt lőni, miért menne a VB ezüstérmes ellen. A vendégek keretében Modric, Kovacic, Perisic, Rakitic, Kramaric, Vida és Kalinic játékára is számíthatunk.

Egy szó, mint száz 1,75-s szorzóért meg kell fogadni a horvátok sikerét, akik az azeri mérkőzés után biztosan nem fognak még egy ilyen hibát elkövetni. Egy magabiztos horvát csapatot várok, akik szerintem kapott gól nélkül lehozzák a mérkőzést a mieink ellen. Viszont azt sem felejtem el, hogy többször volt már rossz ómen a magyarok ellen fogadni, ezért csak és kizárólag “C” kategóriával ajánlom a mérkőzést fogadásként.

Magyarország – Horvátország (18:00) 
Tipp:Horvátország (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,75 “C” kategória Tét : 2 egység

I Ciprus – Belgium I

A találkozón lényegében több tényező is a vendég győzelem mellett szól, amiben mi egy kiütéses legalább 3 gólos találkozót várnánk. Gyakorlatilag a vendégek keretét nem lehet összehasonlítani a ciprusiéval, minden egyes poszton jobb kvalitású játékosok vannak a belgáknál. A vendégek remekül kezdték a selejtezőköröket, hiszen a csoport másik nagy esélyesét (Oroszország) 3-1-re verték hazai pályán.

A ciprusiak ugyan jól kezdtek San Marino ellen, ennek ellenére ma nem várnánk tőlük sokat. A belgák remekül teljesítettek, meggyőző volt amit láttunk az oroszok ellen. A ciprusi védelem gyenge és véleményem szerint ma mindkét félidőben betalálnak a belgák és 3-4 gólos mérkőzést hoznak össze Hazardék.

Ezért fogadásként a vendégek sikerében bíznánk, illetve a 2,5 gól feletti opciót is elképzelhetőnek tartjuk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját ismét kihasználva egy 1,66-s szorzót kaptunk. Erre pedig érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Ciprus – Belgium (20:45) 
Tipp:Belgium + 2,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: