Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

A mai napunk folytatásaként két futballelemzéssel és egy jégkorongelemzéssel készülünk. Elsőként a futballmeccsek jönnek, ahol két EB mérkőzést emeltünk ki a kínálatból.


I Magyarország – Horvátország I

Ugyan gyűlölök a magyar válogatott ellen fogadni és legutóbb a szlovákok elleni mérkőzésen is bizalmat szavaztam nekik, ennek ellenére ma azt mondom, hogy ilyen szorzón meg kell rakni Modricék győzelmét. Lényegében a fogadóirodák a “pakliban” tartják a döntetlen esélyességét, hiszen hazai pályán nem vagyunk rosszak, illetve telt ház előtt léphetnek ma pályára a srácok, de ez a telt ház sem miattuk jött létre.

A szlovákok elleni mérkőzésen ötlettelen futballt láthattunk, voltak helyzeteink de egy gyengébb kvalitású szlovák csapatnak nem tudtunk gólt lőni, miért menne a VB ezüstérmes ellen. A vendégek keretében Modric, Kovacic, Perisic, Rakitic, Kramaric, Vida és Kalinic játékára is számíthatunk.

Egy szó, mint száz 1,75-s szorzóért meg kell fogadni a horvátok sikerét, akik az azeri mérkőzés után biztosan nem fognak még egy ilyen hibát elkövetni. Egy magabiztos horvát csapatot várok, akik szerintem kapott gól nélkül lehozzák a mérkőzést a mieink ellen. Viszont azt sem felejtem el, hogy többször volt már rossz ómen a magyarok ellen fogadni, ezért csak és kizárólag “C” kategóriával ajánlom a mérkőzést fogadásként.

Magyarország – Horvátország (18:00) 
Tipp:Horvátország (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,75 “C” kategória Tét : 2 egység

I Ciprus – Belgium I

A találkozón lényegében több tényező is a vendég győzelem mellett szól, amiben mi egy kiütéses legalább 3 gólos találkozót várnánk. Gyakorlatilag a vendégek keretét nem lehet összehasonlítani a ciprusiéval, minden egyes poszton jobb kvalitású játékosok vannak a belgáknál. A vendégek remekül kezdték a selejtezőköröket, hiszen a csoport másik nagy esélyesét (Oroszország) 3-1-re verték hazai pályán.

A ciprusiak ugyan jól kezdtek San Marino ellen, ennek ellenére ma nem várnánk tőlük sokat. A belgák remekül teljesítettek, meggyőző volt amit láttunk az oroszok ellen. A ciprusi védelem gyenge és véleményem szerint ma mindkét félidőben betalálnak a belgák és 3-4 gólos mérkőzést hoznak össze Hazardék.

Ezért fogadásként a vendégek sikerében bíznánk, illetve a 2,5 gól feletti opciót is elképzelhetőnek tartjuk és a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját ismét kihasználva egy 1,66-s szorzót kaptunk. Erre pedig érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

Ciprus – Belgium (20:45) 
Tipp:Belgium + 2,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység