b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon ismét megszerzi a 3 pontot a svájci házigazda, vagy pontot szereznek a dánok? (Fotó : Getty Images)

A mai napunk zárásaként két futballelemzést hozunk, az egyik esetben a bet365 fogadóportálon megtalálható fogadáskészítő segítségével hoztuk létre az ajánlásunkat, míg a másik találkozón egy várható sikerre teszünk ajánlást. Ezen kívül a mai nap folyamán, még a spanyol mérkőzésre készítünk egy ötletadó ajánlást, amelyet érdemes 1 egységgel megpróbálni.


I Skive – Dalum IF I

A dán másodosztályból érkezik elsőként egy “A” kategóriás ajánlás, ahol a fantasztikus formában lévő és hazai pályán ellenállhatatlanul teljesítő Skive győzelmében van esély. Lényegében a Skive hétről-hétre hozza a kötelezőket és a csapat üldözi az előtte lévő Kolding csapatát. A mai ellenfelük a Dalum lesz, akik utóbbi 3 fordulóban rendre vereséget szenvedtek.

A Skive hazai pályán 7-1-1-s mutatóval rendelkezik és 23 gólt szerzett 9 mérkőzésen, ami fantasztikus adatnak számít. A vendégek részéről 2-2-5-s mérleg látható idegenbeli mutatókat megfigyelve és a legutóbbi 4  idegenbeli mérkőzésen rendre veszített a csapat.

A Skive ellen egyik együttesnek sem egyszerű, ráadásul a csapat igencsak elkapta a fonalat és példának okáért a legutóbbi mérkőzésükön 7-1-s sikert arattak. Míg a Dalum a 2019-s idényben 3-0, és 3-1-s vereségbe szaladt be.e Előző mérkőzésükön 5-1-s siker Skive siker született. Szerintünk ma is várhatóak a gólok és a Skive győzelem mellé a +1,5 over opcióért cserébe 1,53-s szorzót kaptunk. Ugyan másodosztályú mérkőzésről beszélünk, de a bankunk adott a játékhoz és vélhetően ma nem 1 gólos mérkőzés szemtanúi leszünk.

Skive – Dalum IF (15:00) 
Tipp:Skive + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds:1,53 “A” kategória Tét : 5 egység

I Grúzia – Svájc I

Az EB találkozón véleményünk szerint a svájciak a “D” csoport egyik esélyesei a továbbjutásra, ehhez viszont illő nekik egy-egy alul rangsoroltabb ellenfél ellen győzni. A csoportban még ott vannak a dánok, illetve az írek, viszont a grúzok véleményünk szerint nem tartoznak azok az ellenfelek közé, akiken a svájci csapat ne lépne tovább.

A svájci keretben több “top” csapatokban futballozó játékos is megtalálhat. Az egyik legjobb teljesítményű Shaqiri, de rajta kívül Seferovic, Xhaka, Zuber, Sommer, Fernandes is mind “nagy” csapatokat megjárt játékosok.

A svájciak a Nemzetek Ligája kupasorozatban fantasztikusan teljesítettek és a legutolsó fordulóban példának okáért 5-2-re kiütötték a belgákat is és ezzel továbbjutottak a rájátszásba. A grúzok sem szerepeltek rosszul, de a Nemzetek Ligájában a “D” divízióban vettek részt, ahol köztudott, hogy a leggyengébbek voltak itt 5-1-0-val zártak, de az ellenfelek közt Andorra, Kazahsztán és Lettország volt. Véleményünk szerint ma a svájciak jobbak egy góllal, remek keretük van, ráadásul a Nemzetek Ligájában látottakat, ha hozzák akkor nincs is kérdés. Úgyhogy 1,72-s szorzóért alacsony téttel rakni kell a vendégek sikerét.

Grúzia – Svájc (15:00) 
Tipp:Svájc (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,72 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: