b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A hajnali MLS mérkőzések közül szinte minden egyes találkozón gólcsend volt. Egyetlen egy mérkőzésen született gólváltás, úgyhogy kijelenthetjük, hogy nem hozták azt a csapatok, amiket megszokhattunk már tőlük. Folytatásban két futballelemzéssel készültem, illetve várható lesz több elemzés is a mai nap folyamán.


I Willem II – PSV Eindhoven I

A mérkőzésen kiélezett párharcra számítok, ahol a PSV-nek kötelező harcolni a győzelemért, hiszen egy esetleges vereség fájó pont lehet az idényt nézve és akár a bajnoki cím elvesztését is jelentheti. Az Ajax győzelmével és 4-2-s mérkőzésének köszönhetően sikerült profitálni pár nappal ezelőtt és most a vetélytársukra ajánlok fogadást.

Lényegében most is a statisztikai adatokra, illetve a PSV kiváló támadóiba kerestem az értékeket. A statisztikai adatok alapján a Willem II 1,62, míg a PSV idegenben 2,47-s gólátlaggal rendelkezik. Az is biztos, hogy idegenben nem fut jó szériát a csapat és a kezdető győzelmeket már mostanság a döntetlenek és vereségek vették át.

A kiélezett párharc miatt viszont biztos vagyok a vendégek sikerében és ennek megfelelően előző két fordulóban is hozta a győzelmeket a csapat, tegyük hozzá, hogy hazai pályán. A Willem II ugyan otthon jól szerepel, ennek ellenére többször botlott otthon a csapat és inkább idegenben szerezték a pontjaik döntő részét. Egy szó, mint száz a hazai oldalon Sol és Isak biztosan a kerettagja, míg a vendégektől a legjobbak L. de Jong, H. Lozano, Bergwijn, Pereiro mindannyian az utazókeret részesei. Ezért kiélezett párharcra számítok, viszont nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a PSV-nek nyerni kell. A Willem II otthon többször gólt szerez, de az erősebb csapatok ellen többször alulmaradt. Az Ajax legutóbb 1-4-re nyert az otthonukban és most én úgy vélem, hogy a PSV is begyűjti idegenben a győzelmet, viszont a gólváltással is számolok. Ezért erre a kettősre ajánlok fogadást alacsony téttel.

Willem II – PSV Eindhoven (20:45) 
Tipp:Igen + PSV Eindhoven (Mindkét csapat szerez gólt + Játékidő eredménye) odds:2,30 “C” kategória Tét : 2 egység

I Getafe – Real Madrid I

A találkozón az általam többször favorizált “blancók” mérkőzésére ajánlok fogadást. Őszinte leszek tetszik amit látok, de kell a “vérfrissítés” a madridi csapatnál. Ma nem lesz egyszerű dolguk a vendégeknek, hiszen a Getafe fantasztikus szezont fut és óriási meglepetésre, egy remek hajrával akár a Bajnokok Ligáját érő 4. helyen zárhat a csapat.

A statisztikai adatok alapján a Getafe hazai pályán 1,43, míg a Real Madrid idegenben 2,02-s gólátlaggal rendelkezik. Ami annyit tesz, hogy ma 1-1, 1-2-s mérkőzésre van kilátás. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Real Madrid a szezon egyik leggyengébb mutatójával rendelkezik idegenben, hiszen az idegenbeli mérkőzésein mindössze 6,25% alkalommal történt meg az, hogy nem kaptak gólt.

Mivel a hazaiaknak kellenek a pontok ezért arra számítok, hogy nyomni fognak és szerintem ők fognak elsőként betalálni. A Real Madrid viszont a Benzema parádétól hangos és a francia támadó rekordot is döntött a legutóbbi triplájának köszönhetően. Egy szó, mint száz szerintem a két csapat mai mérkőzésén kialakulnak a gólok és ezáltal a gólváltásra ajánlok fogadást közepes téttel. Ami biztos, hogy a hazaiak részéről Mata és Molina biztosan a kezdőben kap szerepet, míg a vendégektől Benzema, Asensio, Modric, Bale, Casemiro, Kross és lényegében minden kulcsfontosságú játékos a keret részese. Viszont kiemelendő, hogy a Realból sem Ramos, sem Courtois nem áll rendelkezésre, úgyhogy a védelem ma valóban összehozhat akár több gólt is.

Getafe – Real Madrid (21:30) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: