b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Agüero nélkül kell továbbra is helyt állni a Manchester City támadósorának, ám Gabriel Jesus eddig remekül pótolja a csapattársa hiányát. (Fotó : Sky Sports)

Ma láthattátok, hogy kérdezz-felelek napot tartottam és ennek fényében több kérdezőt is, akik előfizetőink telefonon felhívtam. Az ok igencsak egyszerű, többen elismerésüket adták, illetve elégedettek a szolgáltatással, viszont sokaknak nem volt “tiszta” a jelenlegi bankroll, stratégia, tétek, élőzés, ötletadók és így tovább. Akivel tudtam beszéltem, akinek tudtam válaszoltam. Remélem, hogy innentől letisztult a kép a szolgáltatással és a velejáró esélyekkel kapcsolatban. Innentől csak a munkára koncentrálok és két elemzéssel készültem.


I Manchester United – Manchester City I

Ezen a mérkőzésen egy a kérdés, hogy a “vörös ördögök” mennyire lesznek fejben ott a mérkőzésen. Igen lehet hülyén hangzik ez a mondat, viszont köztudott, hogy a fél csapat már a jövőjén gondolkozik, Pogba kijelentette szinte, hogy távozik, míg mellette Lukaku, Lingard, Mata és de Geáért is bejelentkeztek az európai topcsapatok. Ennek tudatában, illetve látva az előző mérkőzéseket  és Solskjaer nyilatkozatát itt többen már nem lesznek motiválva. Ez a csapat, ma megmutathatja, hogy mire képes, de az is benne van bőven a meccsbe, hogy a városi rivális a jelenlegi tétnél nyerni fog az Old Traffordon.

A statisztikai adatok alapján a Manchester United remekül teljesít az Old Traffordon, viszont a gólszerzéseket tekintve a hazaiak 1,62, míg a City 2,19-s átlaggal rendelkezik a mostani felállásban. Ami szintén érdekes információ lehet, hogy a Pep Guardiola által irányított csapat idegenbeli mérkőzései 56,25%-t kihúzta kapott gól nélkül.

Minden tényezőt figyelembe véve mi a Manchester City sikerét favorizálnánk, amelyre a mai nap folyamán le-fel ingadoztak az oddsok. A győzelem számukra kötelező, ráadásul ahogy említettem is a fentiekben a csapat inkább széthullóban van. Persze ez lehet csak “színjáték”, bár Solskjaer ütős nyilatkozatot adott ki pár nappal ezelőtt és elmondta, hogy nyáron azon játékosok akik nem küzdenek a klubbért azok távoznak. Úgyhogy ki-ki helyzet ez, mindenesetre a vendégek sikerében és a +1,5 gól feletti opció párosításában az 1,80-s szorzó mellett nem tudok elmenni. Ezért erre ajánlok fogadást és remélhetőleg 1-2, vagy 0-2-re tud nyerni a vendég csapat. A statisztikai adatok alapján bőven esélyes az 1,5 over opció, de az sem kizárt, hogy a gólváltás is lejön a meccsen. A szezonban egyébként eddig egy alkalommal találkoztak a felek, akkor 3-1-re nyert a Manchester City.

Manchester United – Manchester City (04:30) 
Tipp:Manchester City + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + gólszám összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

I AC Milan – Lazio I

A mérkőzésen 0-0-s döntetlenből érkeznek a csapatok a visszavágóra. Az első mérkőzéssel sikerült profitálnunk és most is  ez lenne a célunk. Akkor is kiemeltük, hogy a kupában a két csapat az előző évben is két 0-0-s mérkőzést játszott egymással. Erre szinte ugyanaz a forgatókönyv született meg és most is ezzel számolnánk. Gyakorlatilag a két csapat összecsapásain rendre 1, maximum 2 gól születik.

A statisztikai adatok alapján a Milan esetében 0,82, míg a Lazio idegenbeli mérlegeit tekintve 0,73 a várható gólszámadat. 

Az előző kupamérkőzésen is azt hozták a csapatok amit megszokhattunk, illetve a bajnokságban is 1-1, illetve 1-0-s mérkőzést hoztak össze. Ma ismét arra számolok, hogy kevés gól fog születni és lényegében a 2,5 gól alatti opcióban nagy érték lehet. Erre ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva. (Bátrabbak 0,5 egységgel a döntetlenre is köthetnek fogadást.)

AC Milan – Lazio (20:45) 
Tipp:Kevesebb, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

0
%d bloggers like this: