b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Véleményem szerint ma kiszakadhat a gólzsák a párosítás mérkőzésén. (Fotó : Getty Images)

Tegnap és ma hajnalban is az egy jön, egy megy helyzet alakult ki, amelynek következtében szinte nullán zártunk. Ma három futballelemzéssel kalkulálunk, de egyszerűen megint olyan alacsony szorzók vannak a kínálaton, hogy ezeket az 1,50-1,60-s szorzókat kell használnunk..


I Midtjylland – Bröndby I

A kérdés továbbra is nyitott, hiszen a Köbenhavn remekül veszi az akadályokat, míg a Midtjylland elveszítette a Köbenhavn elleni mérkőzést. Ennek ellenére nagyon messze van még a vége a bajnokságnak és szerintem ma mindent megfognak tenni az 1. helyért való küzdelemért. Ehhez nyerniük kell és ennek fényében egy gólerős Bröndby ellen legalább két gólra lenne szüksége a hazai csapatnak.

A statisztikai adatok alapján a hazai pályán szerzett gólokat tekintve a Midtjylland 2,67-s, míg a Bröndby idegenben 1,73-s mutatóval rendelkezik. Ami viszont még érdekesebb, hogy a hazaiak 53,33%-ban kihúzzák gól nélkül, míg a vendégek idegenben csak ritkán teszik ezt meg és a mérkőzéseiken mindössze 13,33%-ban húzták ki gól nélkül.

Röviden tömören, az előző mérkőzésen elszenvedett vereség miatt ma győzelmi kényszerben vannak a hazaiak, ráadásul hazai pályán valóban kiválóan teljesítenek. A mai ellenfelükkel a szezonban két alkalommal találkoztak és egyszer 2, míg legutóbb 3 gólt szereztek ellenük. Ezért mi a hazaiak gólszámára kötünk fogadást, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióra, amelyet “B” kategóriába ajánlunk fogadásra. (Ami jó hír, hogy a hazai oldalon a legjobb támadók mindegyike játékra alkalmas állapotban.)

Midtjylland – Bröndby (18:00) 
Tipp:Több , mint 1,5 gól (Midtjylland gólszám) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

I Nordsjaelland – Köbenhavn I

A Köbenhavnról már az előző elemzésben beszéltem, viszont elmondható a csapatról, hogy idegenben botladozik és többször gólt is kapnak. A mai ellenfelük pedig az a Nordsjaelland lesz akik hazai környezetben szinte mindig gólt szereznek és többször pontokat is begyűjtik.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,8, míg a vendégek 2,0-s gólszerzési mutatóval rendelkeznek, illetve a kapott gól nélküli mutatók alapján is a hazaiak 20%-ban, míg a vendégek 31,49%-ban húzzák ki kapott találat nélkül.

Ezen adatok alapján, illetve ismerve a két csapat mutatóit számunkra nincs kérdés és véleményünk szerint a gólváltással lehet kalkulálni. A hazai csapattól várunk legalább egy gólt, míg a szezon legjobbjaitól szintén. Legutóbb a két csapat márciusban találkozott egymással akkor 2-2-s döntetlent értek el, de azt megelőzően is sikerült mindkettejüknek a gólszerzés. Ebben bízunk most is és a gólváltásra ajánlunk fogadást közepes téttel.

Nordsjaelland – FC Köbenhavn (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Jong PSV – Sparta Rotterdam I

A Eerste Divisie két leggólerősebb csapata találkozik egymással. A Sparta a 2. , míg a Jong PSV az 5. helyen áll. Ami számunkra döntő volt a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a Jong PSV a mérkőzései döntő százalékán gólt kap, de a szezonban az egyik legtöbb góllal rendelkeznek.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 2,06, míg a vendégek 1,89-s átlaggal rendelkeznek a gólszerzési mutatókat tekintve. A másik érdekes adat, hogy a hazai csapat mindössze 5,88%-ban húzza ki gól nélkül. 

Ismerve a holland kettőt, illetve látva ezeket az adatokat számunkra nincs kérdés. Ugyan egymás ellen nem sűrűn hozzák össze a felek a gólváltást, viszont itt ezen körülmények között egyszerűen minden a gólváltásra hajaz. Úgyhogy erre ajánlunk fogadást “C” kategóriába sorolva.

Jong PSV – Sparta Rotterdam (14:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “c” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: