Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Tegnap és ma hajnalban is az egy jön, egy megy helyzet alakult ki, amelynek következtében szinte nullán zártunk. Ma három futballelemzéssel kalkulálunk, de egyszerűen megint olyan alacsony szorzók vannak a kínálaton, hogy ezeket az 1,50-1,60-s szorzókat kell használnunk..


I Midtjylland – Bröndby I

A kérdés továbbra is nyitott, hiszen a Köbenhavn remekül veszi az akadályokat, míg a Midtjylland elveszítette a Köbenhavn elleni mérkőzést. Ennek ellenére nagyon messze van még a vége a bajnokságnak és szerintem ma mindent megfognak tenni az 1. helyért való küzdelemért. Ehhez nyerniük kell és ennek fényében egy gólerős Bröndby ellen legalább két gólra lenne szüksége a hazai csapatnak.

A statisztikai adatok alapján a hazai pályán szerzett gólokat tekintve a Midtjylland 2,67-s, míg a Bröndby idegenben 1,73-s mutatóval rendelkezik. Ami viszont még érdekesebb, hogy a hazaiak 53,33%-ban kihúzzák gól nélkül, míg a vendégek idegenben csak ritkán teszik ezt meg és a mérkőzéseiken mindössze 13,33%-ban húzták ki gól nélkül.

Röviden tömören, az előző mérkőzésen elszenvedett vereség miatt ma győzelmi kényszerben vannak a hazaiak, ráadásul hazai pályán valóban kiválóan teljesítenek. A mai ellenfelükkel a szezonban két alkalommal találkoztak és egyszer 2, míg legutóbb 3 gólt szereztek ellenük. Ezért mi a hazaiak gólszámára kötünk fogadást, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióra, amelyet “B” kategóriába ajánlunk fogadásra. (Ami jó hír, hogy a hazai oldalon a legjobb támadók mindegyike játékra alkalmas állapotban.)

Midtjylland – Bröndby (18:00) 
Tipp:Több , mint 1,5 gól (Midtjylland gólszám) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

I Nordsjaelland – Köbenhavn I

A Köbenhavnról már az előző elemzésben beszéltem, viszont elmondható a csapatról, hogy idegenben botladozik és többször gólt is kapnak. A mai ellenfelük pedig az a Nordsjaelland lesz akik hazai környezetben szinte mindig gólt szereznek és többször pontokat is begyűjtik.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,8, míg a vendégek 2,0-s gólszerzési mutatóval rendelkeznek, illetve a kapott gól nélküli mutatók alapján is a hazaiak 20%-ban, míg a vendégek 31,49%-ban húzzák ki kapott találat nélkül.

Ezen adatok alapján, illetve ismerve a két csapat mutatóit számunkra nincs kérdés és véleményünk szerint a gólváltással lehet kalkulálni. A hazai csapattól várunk legalább egy gólt, míg a szezon legjobbjaitól szintén. Legutóbb a két csapat márciusban találkozott egymással akkor 2-2-s döntetlent értek el, de azt megelőzően is sikerült mindkettejüknek a gólszerzés. Ebben bízunk most is és a gólváltásra ajánlunk fogadást közepes téttel.

Nordsjaelland – FC Köbenhavn (16:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Jong PSV – Sparta Rotterdam I

A Eerste Divisie két leggólerősebb csapata találkozik egymással. A Sparta a 2. , míg a Jong PSV az 5. helyen áll. Ami számunkra döntő volt a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a Jong PSV a mérkőzései döntő százalékán gólt kap, de a szezonban az egyik legtöbb góllal rendelkeznek.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 2,06, míg a vendégek 1,89-s átlaggal rendelkeznek a gólszerzési mutatókat tekintve. A másik érdekes adat, hogy a hazai csapat mindössze 5,88%-ban húzza ki gól nélkül. 

Ismerve a holland kettőt, illetve látva ezeket az adatokat számunkra nincs kérdés. Ugyan egymás ellen nem sűrűn hozzák össze a felek a gólváltást, viszont itt ezen körülmények között egyszerűen minden a gólváltásra hajaz. Úgyhogy erre ajánlunk fogadást “C” kategóriába sorolva.

Jong PSV – Sparta Rotterdam (14:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “c” kategória Tét : 2 egység