Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Nem úgy sikerült a ma hajnali rész, ahogyan azt elterveztük. Ma nincs erős kínálatunk és ennek megfelelően kevés elemzéssel kalkulálunk, ami biztos, hogy a teniszelemzéseket kiemeltük a munkánkból és majd csak a nagyobb tornákon fogunk foglalkozni a mérkőzésekkel. Mára két elemzéssel készültünk, amelyek sajnos alacsony szorzókkal vannak ellátva, ennek ellenére remélhetőleg sikerül profitot kialakítanunk a segítségükkel.


I Moldova – Franciaország I

Egy speciális opcióval készültünk, méghozzá Mbappé góljára számítanánk. Mindent egybevéve minden a franciák sikerének áll és őszinte leszek nagyon meglepődnék, ha a fiatal francia tehetség, a maga gyorsaságával és technikájával ne szerezne gólt egy alul rangsorolt csapattal, illetve egy gyengébb védekezéssel szemben.

Ugyan a francia válogatottban jobb szélső támadót játszik Mbappé, viszont elmondható, hogy Hollandia és Izland ellen is betalált, illetve a PSG-ben ontja a gólokat.

Remélhetőleg ma a moldovai védelem sebezhető lesz én azt sem tartom kizártnak, hogy 3-4 gólos mérkőzés szemtanúi leszünk és nagyon bízom benne, hogy Mbappé ma betalál.

Moldova – Franciaország (20:45)

Tipp:Igen(K. Mbappé gólt szerez) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Luxemburg – Litvánia I

Ezen a találkozón a “kiváló” formában lévő Luxemburgra ajánlunk fogadást. Egy gyenge litvánok lesznek a másik oldalon, akiket véleményünk szerint a valóban javuló teljesítményű kis csapat megverhet.

A litvánoknál edzőváltás, rengeteg visszavonulás és lényegében teljes káosz uralkodik. A legutóbbi 10 mérkőzésen 8 alkalommal vereséget szenvedtek 1 alkalommal nyertek és 1 döntetlenjük van.

Mindent megvizsgáltunk és látva a luxemburgi javulást, illetve a a litvánok hanyatlását számunkra nincs kérdés és a bet365 fogadáskészítő opciójának segítségével a Luxemburg, vagy döntetlen + 0,5 gól feletti opciót favorizálnánk 1,53-s szorzóért cserébe-

Luxemburg – Litvánia (20:45)

Tipp:Luxemburg, vagy döntetlen + 0,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds: 1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység