b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Nem úgy sikerült a ma hajnali rész, ahogyan azt elterveztük. Ma nincs erős kínálatunk és ennek megfelelően kevés elemzéssel kalkulálunk, ami biztos, hogy a teniszelemzéseket kiemeltük a munkánkból és majd csak a nagyobb tornákon fogunk foglalkozni a mérkőzésekkel. Mára két elemzéssel készültünk, amelyek sajnos alacsony szorzókkal vannak ellátva, ennek ellenére remélhetőleg sikerül profitot kialakítanunk a segítségükkel.


I Moldova – Franciaország I

Egy speciális opcióval készültünk, méghozzá Mbappé góljára számítanánk. Mindent egybevéve minden a franciák sikerének áll és őszinte leszek nagyon meglepődnék, ha a fiatal francia tehetség, a maga gyorsaságával és technikájával ne szerezne gólt egy alul rangsorolt csapattal, illetve egy gyengébb védekezéssel szemben.

Ugyan a francia válogatottban jobb szélső támadót játszik Mbappé, viszont elmondható, hogy Hollandia és Izland ellen is betalált, illetve a PSG-ben ontja a gólokat.

Remélhetőleg ma a moldovai védelem sebezhető lesz én azt sem tartom kizártnak, hogy 3-4 gólos mérkőzés szemtanúi leszünk és nagyon bízom benne, hogy Mbappé ma betalál.

Moldova – Franciaország (20:45)

Tipp:Igen(K. Mbappé gólt szerez) odds: 1,61 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Luxemburg – Litvánia I

Ezen a találkozón a “kiváló” formában lévő Luxemburgra ajánlunk fogadást. Egy gyenge litvánok lesznek a másik oldalon, akiket véleményünk szerint a valóban javuló teljesítményű kis csapat megverhet.

A litvánoknál edzőváltás, rengeteg visszavonulás és lényegében teljes káosz uralkodik. A legutóbbi 10 mérkőzésen 8 alkalommal vereséget szenvedtek 1 alkalommal nyertek és 1 döntetlenjük van.

Mindent megvizsgáltunk és látva a luxemburgi javulást, illetve a a litvánok hanyatlását számunkra nincs kérdés és a bet365 fogadáskészítő opciójának segítségével a Luxemburg, vagy döntetlen + 0,5 gól feletti opciót favorizálnánk 1,53-s szorzóért cserébe-

Luxemburg – Litvánia (20:45)

Tipp:Luxemburg, vagy döntetlen + 0,5 gól felett (Fogadáskészítő) odds: 1,53 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: