b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Tegnap is sikerült hibátlan napot zárunk a prémium elemzéseinket tekintve. Mai napra mindössze két elemzésünk lesz és sajnos ma alacsony oddsokkal kellett kalkulálnunk.  Délután meglátjuk, hogy az amerikai ligák bármely mérkőzésére is megéri-e fogadást ajánlani.


I Arsenal – Crystal Palace I

Az Arsenal magabiztosan várhatja a mai mérkőzést, hiszen 3-0-s összesítéssel továbbjutottak az EL-ben. Most viszont a bajnokságra kell koncentrálniuk, hiszen egy esetleges vereség veszélyt jelenthet a biztos Bajnokok Ligája szereplésre. Jelenleg az “ágyúsok” a 4. helyen, míg a Crystal Palace a 14. pozíciót tölti be.

A statisztikai adatok alapján a hazai pályán szerzett gólokat tekintve az Arsenal 2,29-s átlaggal, míg a vendégek 1,33-s mutatóval rendelkeznek. A góltalanságot figyelve viszont az Arsenal közel 50%-s statisztikával rendelkezik, míg a Palace a mérkőzései 29,41%-ban maradt csak gól nélkül.

Egy szó, mint száz hazai pályán remekül szerepel az Arsenal és többször 2-3 gólt is szerez a csapat. A mai ellenfelük bőven verhető lehet, viszont én ma nem a kimenetelekben kerestem az esélyeket, hanem a hazaiak góljában. A várható gólszámok alapján 2,29 az átlagos gólszáma az ágyúsoknak. Ennek fényében egy 2-1, 3-1-s mérkőzésre van kilátás. A csapatból a kulcsfontosságú játékosok döntő része játszani fog, bár Ramsey sérülést szedett össze, illetve Xhaka játéka kérdéses.Mindenesetre nagy a tét és szerintem továbbra is megtartja kiváló formáját a hazai csapat és egy magabiztos győzelmet aratnak a Crystal Palace ellen.

Arsenal – Crystal Palace (17:00) 
Tipp:Több , mint 1,5 gól (Arsenal gólszám) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Everton – Manchester United I

Hasonló a helyzet a “vörös ördögök” esetében is, mint a fentiekben elemzett Arsenal mérkőzésén. Ma ha pontot veszít az Arsenal, akkor a Manchester United egy esetleges győzelemmel a Bajnokok Ligáját érő 4. helyre ugorhatna. Mivel a vendégeknek nem maradt más esélyük a BL-be kerülni, ezért egy extra motivált csapatra számítok.

A statisztikai adatok alapján az Everton hazai pályán 1,41-s, míg a Manchester Utd idegenben 1,92-s gólszerzési mutatóval rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy átlagosan a hazai/idegenbeli mérkőzéseiken a hazai csapat 1, míg a vendégek 1, illetve 2 gólt szereznek.

Ezen adatok alapján, illetve józan megítélésemre hagyatkozva én úgy gondolom, hogy ma nem fog pont nélkül távozni az O. G. Solskjaer csapat. Nincsenek könnyű helyzetben, viszont az Everton már az előző fordulóban is gyengén játszott a Fulham otthonában. Lényegében sehova nem tud már kerülni a csapat. Így nincsen motiváció, ami ma döntően befolyásolhatja a mérkőzést. Mivel a vendégeknek kellenek a pontok és vélhetően az egyik legerősebb kezdő kerül ma felállásra a vendégek részéről számunkra nincs kérdés. A bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját vettük igénybe, ahol a döntetlen, vagy Man. United és a 0,5 gól feletti értéket “párosítottuk” és az így kapott 1,55-s szorzóra ajánlunk fogadást.

Everton – Manchester United (14:30) 
Tipp:Döntetlen, vagy Manchester United + 0,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,55 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: