b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Az utóbbi időszakban szinte minden egyes nap sikerült profitot kialakítani az elemzéseinkkel. Szeretnénk ezt a sorozatot folytatni és ma három prémium elemzést, illetve egy ötletadó ajánlást fogunk publikálni.


I Juventus – Fiorentina I

A találkozón számomra nincs kérdés. Pár nappal ezelőtt nagy meglepetésre kiesett a Juventus a Bajnokok Ligájából, ma viszont bajnokavatást rendezhetnek a hazai publikum előtt. Erre pedig minden esélyük adott, hiszen az egyik kedvenc ellenfelével találkoznak a “zebrák”. A statisztikai adatok alapján a Juventus hazai pályán a mérkőzései 50%-t gól nélkül zárta, illetve 2,19-s gólátlaguk van. A Fiorentina idegenben mindössze a mérkőzései 18,75%-ban maradt gól nélkül, illetve idegenben mindössze 1,21-s mutatójuk a gólszerzést tekintve.

A Fiorentina számára nincs esély sem nemzetközi kupaszereplést érő helyekre érni, sem kiesni az első osztályból. Ennek megfelelően utóbbi időben elég haloványan teljesít a csapat, amely a Serie A legtöbb döntetlenjét elérő együttesének számít. A vendégek 16 döntetlent értek el 32 forduló alatt, amely egyedülálló mutatónak számít a Serie A mezőnyében.

A sajtóértesüléseink szerint ma az egyik legjobb kerettel állhat fel a Juventus és ugyan Chiellini játéka továbbra is kérdéses ma minden esély a hazai siker felé hajlik. Ennek oka a fentiekben említett bajnokavatás, amit hazai pályán tehetnének meg CR-ék. Illetve ott van az a tényező is, hogy a Fiorentina ellen rendre sikerül győzni a csapatnak. A szezonban ugyan egy alkalommal találkoztak a felek, de akkor is 3-0-s kiütést hozott a Juventus. Úgyhogy véleményem szerint ma megpróbálják a játékosok egy bajnoki cím elnyerésével feledtetni a BL kiesést. Ugyan ilyenkor nehéz lehet pályára lépni, de profi futballistákról, illetve egy fantasztikus csapatról beszélünk, akik hazai pályán 14-2-0-s mutatóval rendelkeznek. Úgyhogy én kalkulálok a hazai győzelemmel és az utána várható fiesztával. A statisztikai mutatók alapján egy 2-0 , vagy 2-1-s mérkőzésre van kilátás. Gondolkoztam az “A” kategóriás besoroláson, de a hétközi kiesés miatt inkább maradunk a “B” kategóriás besorolásnál.

Juventus – Fiorentina (18:00) 
Tipp:Juventus (Rendes játékidő – 1×2) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Schalke 04 – Hoffenheim I

A Bundesliga 30. fordulójában a Hoffenheim kiélezett harcot vív a nemzetközi kupaszereplést érő 6. helyért. A vendégeknek 47 pontjuk van, viszont mögöttük még a Werder Bremen, Leverkusen, Wolfsburg csapatai versenyben vannak, hiszen 46-45 pontjuk van ezen csapatoknak. A vendégek ennek fényében ma is motivált játékot hozhatnak a pályára, hiszen mióta győzelmi kényszerbe vannak azóta a legutóbb 10 mérkőzésből mindössze 1 vereséget gyűjtöttek.

A statisztikai adatokat böngészve a Schalke hazai pályán mindössze 14,29%-ban zárt kapott gól nélkül, míg a Hoffenheim idegenben 7,14%-s mutatóval rendelkezik a góltalanságot tekintve. Tehát lehet számolni a gólváltással is. A másik érdekes tényező, hogy a Schalke otthon 0,96-s átlaggal rendelkezik a rúgott gólokat tekintve, addig a Hoffenheim idegenben 2,46-s átlagot produkált.

Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján ma bőven esélyes két vendég gólt és kiindulva az idegenbeli szerepléseikből a gyenge védekezés miatt, erre szükségük is lesz. A másik tényező, hogy az utóbbi időben szinte minden egyes mérkőzésen szerez két gólt a Hoffenheim. Úgyhogy mi most nem a kimenetelekben találtuk meg az esélyeket, hanem a vendégek góljaiban. A statisztika alapján 2,46-s átlagot nyújtanak idegenben a gólszerzést tekintve, tehát 2-3 gólt szereznek. Úgyhogy a vendégek 1,5 gól feletti opciójára fogadunk, amelyre 1,66-s oddsért megéri fogadást kötni.

Schalke 04 – Hoffenheim (20:30) 
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Hoffenheim góljainak száma) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

 

I Chicago Fire – Colorado Rapids I

Az MLS legutóbbi fordulójában is sikerült hibátlanul zárni és ezzel már a második hétvégét abszolváljuk 100%-s mutatóval. Ma egy mérkőzést néztünk ki, ahol a már-már megszokott gólváltásra ajánlanánk fogadást. Ugyan nem egy konferenciában játszanak a csapatok, viszont a statisztikai adatokra hagyatkoztunk ismét, illetve látható az, hogy 6, illetve 7 mérkőzés alatt milyen mutatókat hoztak össze a felek.

A statisztikai adatok alapján a hazai csapat várható góljainak átlaga 1,75, míg a vendégek 1,33-s mutatót alakítottak ki ilyen rövid idő alatt. Ha a mérkőzés góljait tekintjük akkor a hazaiak esetében mérkőzésenként 2,13, míg a vendégeket nézve 2,67-s gól/mérkőzés átlagot alakítottak ki.

Nyers adatok alapján tehát várható a mérkőzésen a gólváltás és a 2,5 over opció is. Na most ha megnézzük a csapatok mérkőzéseit ez nem is akkora talány. A Chicago 6 mérkőzéséből 5 alkalommal gólváltás született, míg a Colorado 7 találkozót követően 6 alkalommal gólváltásokkal zárt. Úgyhogy mi ma is kalkulálnánk a csapatok góljaival. Statisztikailag igazolt ajánlás ez is, ráadásul mindkét oldalon az ügyeletes gólfelelősök adottak. Úgyhogy várjuk a mérkőzésen a gólokat.

Chicago Fire – Colorado Rapids (19:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: