b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon ma is döntetlennel zárnak a csapatok, vagy rendes játékidőben eldönti a párharcot valamelyik csapat? (Fotó : Skysports)

A tegnapi elemzéseink is nyereséggel zártak, majd ezt követően a hajnali “tippadásunk” is 1 pont híjján hibátlanul zárt. Ilyen ez, de haladunk tovább. A napunk kezdeteként két futballelemzéssel készültünk. Ma a megszokottól eltérően rövid “elemzéseket” teszünk közzé.


I Standard Liege – Genk I

Ezen a meccsen a gólváltást favorizáljuk. Külön adatokat vezetünk a nagyobb bajnokságokhoz és jelenlegi statisztikai adatok alapján a St. Liege hazai pályán 2,19-s saját gólátlaggal rendelkezik. Míg a Genk idegenben szerzett góljainak értéke 2,32. Ez annyit tesz, hogy mindkét csapat a mostani felállásban nagy átlagban 2 gólt szokott szerezni. A mostani felállás azért is érdekes, hiszen megfigyeltük azt is, hogy hány alkalommal maradtak gól nélküliek a csapatok. A hazaiak mérlege a góltalanságot tekintve mindössze 18,75%, tehát a mérkőzései döntő részén gólt kap a csapat, míg a Genk idegenben 31,25%-s mutatóval rendelkezik, tehát a vendégek a mérkőzések harmadán megoldják kapott gól nélkül. Mindezek tudatában és ismerve a jelenlegi formákat számunkra nincs kérdés. A hazaiaknak szükségük van a pontokra, otthon jók, viszont ma a liga egyik legjobb csapatával találkoznak, akik nem mellesleg 4 ponttal vezetik a bajnokságot. Úgyhogy várható az adok kapok és a gólváltásra kötünk fogadást “B” kategóriába sorolva.

Standard Liege – Genk (20:30) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Nacional – Sporting CP I

Lényegében itt felesleges kertelni, hiszen a Sporting kirobbanó formában van és rendre győzelmet aratnak. A legutóbbi 10 mérkőzésükből 8-1-1-s mutatóval rendelkeznek. A Nacional a kiesés ellen menekül, viszont utóbbi időben végig vereséggel zár a csapat. Ezért látva azt, hogy Dost hiányát hogy megoldották a vendégek számomra nincs kérdés és 1,60-s szorzóért mindenképp érték van a vendégek sikerében. A szezonban egyszer találkoztak eddig a csapatok, akkor 5-2-vel zártak.

Nacional – Sporting CP (19:00) 
Tipp:Sporting CP (Rendes játékidő – 1×2) odds:1,60 “B” kategória Tét : 3 egység

 

0
%d bloggers like this: