Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Tegnap pihenőt fújtunk és ugyan a telegram csatornánkon megosztottuk az ötleteinket, amelyek közül több esetben sikerült profitot is kialakítani nem osztottunk meg egyetlen prémium tartalmat sem. Élőben viszont sikerült közel 3 egységnyi profitot kialakítani. Ma több elemzés is készül és lesznek ötletadó ajánlásaink is, úgyhogy lehet izzítani a pénztárcákat és remélhetőleg ma megtömjük a zsebünket.


I Frankfurt – Benfica I

Izgalmas mérkőzés elé nézünk, hiszen a német együttesnek két góllal kellene nyerni a mai mérkőzést, hogy a továbbjutást kiharcolja. Az előző találkozón 4-2-s mérkőzést játszottak és mindezt úgy sikerült, hogy a Frankfurt 0-0-s eredménynél emberhátrányba került. A Jovic/Rebic duó kiválóan alakít továbbra is és ma egyértelmű esélyese a találkozónak a német csapat.

A Frankfurt hazai pályán nagyon jól teljesít, míg a Benfica idegenben többször gólokat kap. Kiindulva az előző mérkőzésen látottakból nagyon nagy meglepetés lenne, ha most 1-2 gólos találkozót látnánk. Várhatóan a Benfica a védekezést fogja preferálni, ami egy hazai környezetben játszó Frankfurt ellen nagyon veszélyes lehet.

A hazaiak keretében N1Dicka és Tawatha nem lép biztosan pályára, illetve Chandler, Haller, Russ és Stendera játéka kérdéses. A vendégek oldaláról Conti, Corchia, Ebuehi, Gabriel és Salvio játéka kérdéses sérülések miatt, viszont várhatóan a legjobb csapatok kerülhetnek ismét a kezdőfelállásokat tekintve a pályára. Egy szó, mint száz ma a Frankfurt biztosan nyomni fog már az első perctől kezdve és számomra hatalmas meglepetés lenne, hogy emberhátrányban idegenben két gólt is szereztek, most pedig ezt a két gólt hazai környezet előtt ne tennék meg. Úgyhogy a hazaiak gólszámára kötök fogadást és remélhetőleg ez a közepes téttel ajánlott fogadás zöldülni fog.

Frankfurt – Benfica (21:00) 
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Frankfurt gólszám) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I FC Köbenhavn – Midtjylland I

A dán rájátszás egyik legizgalmasabb mérkőzése lesz ez a mai, hiszen a Köbenhavn elléphet a 2. helyezett Midtjyllandtól, vagy épp a vendégek közelíthetik meg az 1. pozíciót egy esetleges győzelem esetén. Ami biztos, hogy mindkét csapat extra teljesítményt nyújt a gólszerzéseket figyelembe véve, hiszen a hazaiak 69, míg a vendégek 66 találatot szereztek 29 fordulót követően.

Egyik oldalon sincs kulcsfontosságú hiányzó a hazaiak részéről Skov, N’Doye, Fischer biztosan a keret tagja, míg a vendégektől Onuachu, Poulsen és Evander is játékra alkalmas játékban. Ezen játékosok mindegyike igencsak gólveszélyesnek mondható, ami számunkra biztató jel a mérkőzés előtt.

Egymás ellen legutóbb 2-1-s eredményt értek el, de az idei statisztikákat elnézve a Köbenhavn és a Midtjylland is ebben a felállásban rendre gólt szerez. Úgyhogy állhat ma a gólváltás, a legjobb kezdők várhatóak, ráadásul a tét sem kicsi és mindkét csapat örülne a 3 pontnak. Ezért számolunk a találatokkal és a gólváltásra meglepő módon viszonylag elfogadható szorzót kaptunk. Gondolkoztunk azon, hogy “A” kategóriás ajánlás legyen, de maradtunk inkább a biztosabb elvnél, ami pedig a közepes besorolást jelenti.

FC Köbenhavn – Midtjylland (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység