Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Tegnap fantasztikus napot zártunk és a prémium elemzéseink, az élő fogadásaink, illetve az ötletadó ajánlásaink is nyereséggel zártak. Ideje volt már egy ilyen napnak és remélhetőleg folytatódni fog a sorozatunk. Ma három prémium elemzésre és egy ötletadó ajánlásra lehet számítani. Lássunk is neki..


I Genk – Club Brugge I

A belga rájátszás két legjobbja találkozik egymással, akik a bajnoki címért, illetve a BL csoportkörébe való jutásért harcolnak. Lényegében ma a Genk lehet a favorit, viszont a Brugge ellenállhatatlanul teljesít eddig és 3/3 mérkőzést behúzott. A vendégek mindhárom mérkőzésen 3, vagy több gólt szereztek, míg a Genk ennél jóval szerényebb mutatóval rendelkezik és hazai pályán ugyan megnyerték mindkét meccsüket, idegenben kikaptak az Antwerp otthonában. Ami most biztos, hogy egyik fél sem mehet biztosra és mindkettejüknek szükségük van a pontokra.

A hazaiak részéről Malinovsky piros lapos eltiltás miatt nem játszhat, míg a vendégektől Nakamba az aki sérülése miatt kihagyja a találkozót. Ezen kívül a hazaiak részéről Samata/Trossard duó biztosan a pályán lesz, míg a vendégeknél a már-már megszokott Schrijvers, Vanaken és Wesley biztosan a keret tagja.

Egy szó, mint száz mindkét csapattól küzdelmes mérkőzést várunk és véleményünk szerint mindkét csapat képes lesz ma is a gólszerzésre. Egymás ellen rendre képesek a gólváltásra és ebben a szezonban egy 3-1, illetve egy 1-1-s mérkőzést hoztak össze. Ezért számolnánk a találatokkal, ráadásul mindkét csapat remek formában van. Ma a Genk hazai pályán ismét bizonyíthat, bár borzasztó nehéz dolguk lesz a kiváló formában lévő Bruggel szemben. Végeredmény szempontjából az 1-1-s döntetlent nem tartjuk kizártnak.

Genk – Club Brugge (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 “B” kategória Tét : 3 egység

I Fenerbahce – Galatasaray I

Már tegnap is leírtam a véleményem a török Super Ligről és most sem vélekedek erről másként. Egy “kiszámíthatatlan” bajnokság, viszont a rangadókban mindig van érték. A tegnap megosztott mérkőzésen már az első játékrészben lejött a gólváltás és ma a török labdarúgás talán két legnagyobb múltú csapata találkozik egymással. A Fenerbahce borzasztó mélyről indult el felfelé és az év elején még a kiesőzónába tartozott a csapat. Ezt követően tavaszi szezonban változott a helyzet és egyre jobb formában a hazai csapat. A vendégek részéről nem kell sokáig ecsetelni, hogy talán a liga legjobb keretével rendelkeznek és nem is véletlen, hogy a 2. helyen tartózkodnak, ráadásul tegnapi Basaksehir botlást követően ma 3 pontra csökkenthetik egy adott győzelemmel a hátrányukat.

Mindkét oldalon lesznek hiányzók. A hazaiak részéről Cigerci, Ekici és Ersu az aki biztosan nem lesz pályán, míg a vendégektől Luyindama és Marcao az aki kihagyja a mérkőzést. Ezen játékosokon kívül viszont mindenki játékra alkalmas állapotban. 

A Fener hazai pályán mindig is esélyesnek számított és ennek fényében mindössze 2 veresége van a mostani szezonban is a csapatnak. A Galata viszont idegenben botladozik, de így is nagy érték van az ő idegenbeli játékukban. Mindent egybevéve számunkra nincs kérdés és véleményünk szerint ma kialakulhat a gólváltás ismét a török meccsen, ráadásul még a formán kívüli Fenerbahce idegenben 2018.11.02-én 2-2-s döntetlennel zárt a Galatasaray otthonában. Akkor is látható volt, hogy van érték ebben a csapatban és a rangadókra rendre felszívják önmagukat. Formailag sokat javultak, míg a vendégeknek kellenek a pontok. Ezért számolunk a gólokkal és várhatóan ma is megzörrennek a csapatok hálói.

Fenerbahce – Galatasaray (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét : 2 egység