b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon ma is nyerni tud a Toronto? (Fotó : Getty Images)

A hajnali NHL mérkőzések beszédesek és már három találkozón is meglepetéseredmény született. Amilyen kiszámíthatóak az európai rájátszások, ezt most megcáfolják az amerikaiak. Továbblépünk, ma remek kínálatunk van és elsőként három futballelemzéssel érkezünk, majd ezt követően még várhatóak elemzések, illetve ötletadó ajánlások is megtalálhatóak lesznek a weboldalunkon!


I Seattle Sounders – Toronto FC I

Az MLS mérkőzéseket tekintve előző héten szép profitra tettünk szert és most is több kiváló mérkőzésre van kilátás. Előzőleg a Toronto FC csapatát favorizáltuk, ahol 2-2-s eredményt értek el a Chicago ellen és az általunk favorizált 2,5 gól feletti opció hamar zöldült. Most is egy igencsak gól gazdag mérkőzésre van kilátás, hiszen a Sounders és a Toronto is hibátlan az eddigi fordulókat eltekintve és a hazaiak 11, míg a vendégek 12 rúgott gólnál tartanak.

A Seattle hazai pályán 3 mérkőzést játszott eddig és mindhárom alkalommal gólt szereztek, viszont idegenben a Chicago ellen példának okáért 2-4-s eredményt értek el. A Toronto idegenben 3-1-re nyert a Philadelphia otthonában, de hazai pályán is minden egyes mérkőzésen legalább 2 gólt szerzett, de szinte mindig gólt is kapott.

Egy szó, mint száz a két csapat remek támadósorokkal rendelkezik és mindössze Ruidiaz és Wingo játéka kérdéses a hazaiak részéről, de ezen kívül minden egyes játékos játékra alkalmas állapotban van. Ezért kalkulálnánk ismét a gólokkal és véleményünk szerint ma mindkét csapat betalál a másiknak. Ezt az opciót pedig “B” kategóriába sorolva favorizáljuk.

Seattle Sounders – Toronto FC (22:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

I Besiktas – Basaksehir I

A török Super Lig-t nem sorolom a favorizált bajnokságok közé, most viszont a liga két kiváló formában lévő csapata találkozik egymással. A Besiktas a 3. helyen, míg a vendégek a jelenlegi listavezetők és lényegében mindkét csapatnak szüksége van a pontokra. Ami biztosra vehető, hogy a Besiktas otthonában minden egyes csapatnak meg kell szenvedni a pontokért és ez most sem lesz másként.

A Besiktas hazai pályán mindössze 2 vereséggel rendelkezik 13 mérkőzést követően és 26 gólt szerzett a csapat ez idő alatt. A vendégek idegenben mindössze 1 vereséget számlálhatnak 14 mérkőzést követően.  

Mindkét oldal szinte 100%-s keretekkel láthat neki a mostani párharcnak és lényegében ebben a felállásban rendre képesek voltak egymás ellen betalálni a csapatok. Mivel mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra, ezért ez a tényező akár a remihez is vezethet, de azon nagyon meglepődnénk látva az előző mérkőzések eredményeit, hogy ha a csapatok gól nélkül maradnának. A Besiktas 2019-ben még veretlen és minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, míg a Basaksehir egy vereséget számlálhat eddig az évben, de róluk is elmondható, hogy végig képesek voltak a gólszerzésre. Ezért számolnánk a gólokkal és itt is a gólváltást, mint opciót favorizálnánk “B” kategóriába sorolva.

Besiktas – Basaksehir (18:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

I Aston Villa – Bristol City I

A Championship a véghajrájához ér lassan és egyre kevesebb csapatnak adatik meg az esélye arra, hogy a rájátszásba kerüljön. Ma az 5. és 6. helyezett csapatok találkoznak egymással és lényegében mindkét együttesnek jót tenne a 3 pont megszerzése. A vendégek hihetetlen formai változáson mentek keresztül, hiszen egy év eleji botladozást követően már 5 fordulója veretlen a csapat és pontokat tudtak szerezni a jelenlegi legjobbak ellen. Az Aston Villa is remekül teljesít, viszont nagyon rosszul jött a sorozatos sérüléshullám nekik, ráadásul úgy, hogy egy középpályáson kívül minden egyes sérültjük kapus és védő poszton jött össze.

A hiányzók, a formák és a tét miatt mi itt is a gólokkal kalkulálnánk. A Bristol ismét remekül teljesít, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbje van és ha ma nyerni tudnak át is veszik az Aston Villa helyét. 

A hazaiak részéről Abraham biztosan a keret részese, míg a vendégek leggólerősebb támadói Diedhiou és Weimann is a keretben van említve. Egy szó, mint száz, ha mindkét csapat az előző fordulókba mutatott játékát mutatja, akkor vérható a gólváltás a mérkőzésen. Mivel a hazaiak részéről a hátsó alakzatból vannak a hiányzók ez meggyengítette a védelmüket és szinte minden egyes mérkőzésen gólt kapnak ennek köszönhetően. Azt sem tartom kizártnak, hogy 4-5 gólos mérkőzést láthatunk, de jelen állás szerint a gólváltást érzem a legbiztosabb opciónak, amelyre “C” kategóriába ajánlok fogadást.

Aston Villa – Bristol City (16:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “C” kategória Tét : 2 egység

 

0
%d bloggers like this: