b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

A Juventus megőrizte a veretlenségét a bajnokságban és egyre közelebb a bajnoki cím ezáltal (Fotó:Getty Images)

Tegnap gyönyörű profittal zártunk az elemzéseket tekintve hála a 4,50-s jégkorong döntetlennek. Ma viszont csak két elemzéssel készültünk és sajnos a kínálat nem engedi azt, hogy hasonló magasabb szorzókra kössünk fogadást. Sokat gondolkoztunk a mai napon és ennek tudatában ma kivártunk. A várható kezdőcsapatokat látva számunkra nincs kérdés és a következő találkozókra ajánlunk fogadást.


I Norwich – Reading I

A Norwich, ha él a kialakult helyzettel, akkor hamar eldönthetik a feljutásuknak sorsát. Remekül szerepelnek a hazaiak és mindössze 6 vereséget tudhatnak magukénak 40 fordulót követően. Jelenleg 5 pontos az előnyünk az egy mérkőzéssel többet játszó Leeds csapatával szemben. A kereteket látva számunkra nincs kérdés.

A hazaiak részéről a “gólfelelős” Pukki biztosan a pályán lesz, de rajta kívül Hernandez, Stiepermann, Rhodes,  Trybull, McLean, Lewis, Godfrey, Zimmermann, Aarons és Krul várható a kezdőben.

A Reading a szezon végéhez érve kezdi összeszedni magát és nagy harcot vív a bent maradásért. Ami viszont elmondható a vendégekről, hogy idegenben 20 mérkőzésen 15 pontot szereztek eddig és döntőrészt vereséget szenvednek. A Norwich hazai pályán remekül teljesít és a szezonban nekik van a legjobb mutatójuk. A vendégek dolgát az sem könnyíti meg, hogy ma 7 játékos is kérdéses állapotban van. Egy szó, mint száz a Norwich hazai pályán remekül teljesít, hatalmas esély kapujában állnak, ráadásul utóbbi időben szó szerint gáláznak a sárga mezesek. Úgyhogy nincs kérdés bennünk és szerintünk két gól kíséretében kiharcolják a győzelmet és a vele járó 3 pontot. Egyúttal pedig még közelebb kerülnek a továbbjutáshoz.

Norwich – Reading (20:45) 
Tipp:Norwich + 1,5 gól felett (1×2 + gólszám összesített) odds:1,55 “B” kategória Tét : 3 egység

I Ajax – Juventus I

Őszinte leszek a tegnapi mérkőzéseket látva felmerült bennem az a kérdés, hogy megéri-e bármilyen statisztikára alapozni, vagy jobb inkább a megérzésekre hagyatkozni. Ma ezen gondolkoztam végig, majd mikor a Juventus közösségi médiájában felkerült az első kép miszerint a megszokott védőpáros egyik tagja, méghozzá Chiellini nem lesz a mérkőzésen a csapatban egy percig sem gondolkoztam. Ugye köztudott, hogy amikor a páros játszik, akkor maximum 1 gólig jutnak ellenük az ellenfelek egy-egy kivételtől eltekintve. De mikor a páros nem játszik többször alakult már ki nagy adok-kapok a “zebrák” mérkőzésein. A másik fontos tényező, hogy a portugál klasszis C. Ronaldo végzett a rehabilitációval és a sajtóinformációk szerint 100%-s állapotban van.

A holland csapat megmutatta a Real Madrid ellen hogy mire képesek. Kiváló teljesítménnyel rendelkező és technikásabbnál-technikásabb játékosok alkotják a keretüket. Elől pedig Tadic, Neres és Ziyech megbolondítja a legjobb védőket is. Több kiváló teljesítményű labdarúgó is a kezdőjükben lesz de Jong, van de Beek, de Ligt, Blind és Schöne is várhatóan a kezdőben kap szerepet.

Egy szó, mint száz a hazaiak kezdőjében Tadic, Ziyech duó biztosan ott lesz és ez a kettős, mint a bajnokságban, mint a BL-ben termeli a gólokat. Az olasz védelemből hiányzik egy “alappillér” ami nélkül valljuk be valóban foghíjas a vendégek védelme. Ronaldo ugyan jön és várható is véleményünk szerint egy idegenben szerzett gól tőlük. De nem tudjuk elképzelni azt, hogy az Ajax ezzel a kerettel és hazai publikum előtt ne találjon be. Úgyhogy fogadásunk a gólváltásra összpontosul és remélhetőleg ma jönnek azok a bizonyos gólok.

Ajax – Juventus (21:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: