b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Az előző fordulókban óriási meglepetéseket okozott a Brugge! (Fotó : Getty Images)

A mai nap csak két elemzéssel érkezünk, illetve megosztásra kerül egy ötletadó ajánlás is. Az egyik esetben egy belga, míg a második mérkőzés esetében egy olasz bajnokit választottunk ki a kínálatból.


I Club Brugge – Standard Liege I

A belga Jupiler League rájátszása a 3. fordulójánál jár ahol már csak a most egymással találkozó csapatok a hibátlanok. Ma a Brugge lehet a mérkőzés favoritja, viszont a vendégek kerete nem leírható, ráadásul a rájátszásban mindkét alkalommal 2, vagy több gólt szereztek, illetve az alapszakasz véghajráját is remekül megnyomták. Érdekes adat lehet, hogy a Sandard Liege 2019-ben mindössze 2 vereséget számlálhat, egyik esetben a Gent, míg másik mérkőzésen a Genk otthonában hullajtottak pontokat, viszont egy mérkőzést kivéve minden alkalommal gólt szereztek, ez számszerűleg 10 mérkőzést jelent.

A Brugge kiváló támadókkal rendelkezik, hiszen a belga Vanaken és Schrijvers duó mellett, ott van a fiatal brazil Wesley is, akik ma a kezdőben kaphatnak szerepet. A vendégek részéről R. Emond az aki inkább kiveszi a részét a gólszerzésekből, de M’Poku és Djenepo is termeli mellette a gólokat.

A fentiekben említett játékosok mindegyike megtalálható a közzétett várható kezdőkben és lényegében nekünk ez a mai ajánlás kiindulóalapja. A Brugge otthon nagyon erősnek mondható, viszont a Standard Liege ellen többnyire megszenvednek. Ha megnézzük az előző mérkőzéseket ebben a felállásban 3-0, 2-1, 4-4, 3-2 és 4-0-s eredményeket láthatunk, amelyek kiváló előrejelzések lehetnek a mérkőzéssel kapcsolatban. Mivel mindkét csapat a rájátszásban mindkét mérkőzésén 2,5 gól feletti mérkőzéseket hozott össze és nem mellesleg kiváló formában vannak a támadók mi nem gondolkozunk és véleményünk szerint a ma kulcsfontosságú játékosoknak köszönhetően ismét egy gólokban gazdag mérkőzést láthatunk , ahol akár a gólváltás is lejöhet, mint opció. Viszont ismerve a Brugge-t akár egyedül is lehozhatja a 2,5 gól feletti opciót a hazai csapat.

Club Brugge – Standard Liege (20:30)
Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

I Palermoa – Verona I

A Serie B élmezőnyében tartózkodik mindkét csapat és elmondható az, hogy a legjobbak közé sorolható mindkét csapat támadósora. Ami azt illeti ma szoros mérkőzésre van kilátás méghozzá azért, mert mindkét csapat a mostani felállásban igencsak jól teljesít. A Palermo hazai pályán 7-6-1-s mutatóval rendelkezik és 25 gólt szerzett 14 mérkőzés alatt, míg a Verona idegenben 5-5-5-s mérleggel és 18-19-s gólkülönbséggel rendelkezik.

A hazai oldalon Nestorovksi ismét a keretben lesz, hiszen az előző fordulóban eltiltása miatt kénytelen volt kihagyni a Pesara elleni mérkőzést, illetve rajta kívül még Puscas is a kezdőben kaphat szerepet. (Ők ketten már 18 gólnál tartanak). Míg a vendégek részéről Pazzini és Di Carmine játékára lehet számítani.

Ami remek mutató számunkra, hogy a Verona 2019-ben a Padova elleni mérkőzést kivéve minden egyes találkozón szerzett legalább egy gólt, viszont csak két alkalommal úszták meg kapott gól nélkül. A Palermo hazai pályán kiválóan teljesít és mindössze a Salernitana ellen buktak eddig tétmérkőzésen. Egy szó, mint száz a hazai csapattól várnánk legalább egy gólt, de a vendégektől is várnánk legalább egy találatot. A Verona remekül hangolódott erre a meccsre, hiszen a Bresciát fogták meg hazai pályán 2-2-s mérkőzésen, ami kisebb “csodának” mondható, hiszen a Brescia az egyik legjobb a jelenlegi bajnokságban. A szorzókat figyelembe véve reggel óta 1,95-ről 1,80-ra esett a szorzó a gólváltásra, ami nem véletlen. Úgyhogy érdemes alacsony téttel fogadást kötni a mérkőzésen a gólokra.

Palermo – Verona (21:00) 
Tipp:Igen  (Mindkét capat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: