b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

Vajon ma is nyerni tud a Toronto? (Fotó : Getty Images)

A mai napunk zárásaként két futballmérkőzésre gondoltunk, ahol a gólokkal kalkulálnánk.


I Toronto FC – Chicago Fire I

Igen, végre MLS jól láthatjátok. Mindenki tudhatja, aki követi régebb óta a munkánkat, hogy ebben a ligában hihetetlen eredményeket értünk el és közel 80%-s találati aránnyal zártuk a tavalyi szezont. Most kezdünk el ismét a ligával foglalkozni, amelyből heti szinten 2-3 találkozót fogunk kiemelni. Most elsőként a Toronto – Chicago párharc került kiválasztásra, ahol egy over opcióra lehet érdemes fogadást kötni.

A Toronto jelenleg hibátlan és 3 mérkőzés után 10:3-s gólkülönbsége van a csapatnak. A vendég Chicago már 4 mérkőzésen van túl és 1-1-2-s mutatójuk van, illetve 5-7-s gólkülönbségük.

A hazaiak részéről Altidore, Bradley és Pozuelo biztosan a keretben lesz, míg a vendégek oldaláról kevés hiányzóval lehet számolni és a kulcsfontosságú játékosok a kezdőben kaphatnak ismét szerepet. Röviden tömören a 2,5 gól feletti opcióra ugyan 1,50-s szorzót kaptunk, viszont ebbe lehet érték, hiszen a Toronto eddig minden egyes mérkőzésén hozta ezt az overt és nem mellesleg a gólváltás is bejöhet. Ezért a 2,5 over opcióra egy “B” kategóriás ajánlással készültünk és remélhetőleg nem ma hoznak össze egy 1-2 gólos mérkőzést a felek. A Toronto 4,3-s, míg a Chicago 3,0-s gól/mérkőzés átlaggal rendelkezik.

Toronto FC – Chicago Fire (21:00) 
Tipp:Több , mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,50 “B” kategória Tét : 3 egység

I Barcelona – Atl. Madrid I

A spanyol bajnokság egyik legjobb mérkőzését láthatjuk ma, hiszen egy nagy rangadó kerül megrendezésre a Barcelona és az Atletico között. Lényegében ma akár eldőlhet a bajnokság, hiszen 11 ponttal előzheti meg a Barca az Atleticot ha ma nyer. Viszont, ha ma kikap a katalán együttes akkor 5 pontra csökkenti a lemaradását, a már nemzetközi kupasorozatoktól búcsúzó Simeone csapat. Nagy kérdés, hogy ma mire rendezkedik be a Barcelona, hiszen jövőheten Bajnokok Ligájában kell részt venniük. Ez akár a vendégek pontszerzésének is kapóra jöhet, úgyhogy igazi derbire van kilátás.

A hazai oldalon Dembele, Rafinha, Vidal és Vermaelen várhatóan kihagyja a mérkzőést, míg a vendégek oldaláról Lemar és Hernandez az aki kihagyja a mérkőzést. Ezen játékosokon kívül viszont minden egyes kulcsjátékos szerepet kaphat a mérkőzésen.

A két fél rendre izgalmas párharcokat hoz össze és a legutóbbi 5 “randevún” 4 alkalommal megszületett a gólváltás. Az Atletico második mérkőzése hozza hibátlanul a mérkőzéseket és ma is várnánk legalább egy gólt a vendégek részéről, főleg ilyen esélyek mellett. Ma viszont Messiék sem pihenhetnek, hiszen nekik sem tenne jót, hogy két fronton kellene harcolni a következő 2-3 hétben. Úgyhogy érdemes ma fogadást kötni a gólváltásra, amelyen csodálkozunk, hogy ilyen magas szorzót kapott. Ugyan a vendégek jól védekeznek, de vélhetően nem egy hazai pályán szereplő Barcelona nem fog nekik gólt szerezni, úgyhogy kalkulálunk a gólokkal és alacsony téttel ajánlunk fogadást a találkozóra.

Barcelona – Atletico Madrid (20:45) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: