Prémium szolgáltatás: Futballajánlások

A nap zárásaként pedig két futballajánlással érkezünk. Két olyan mérkőzést elemeztünk ki, ahol úgymond adottak az esélyek és a lehetőségek. Ha minden jól alakul, akkor mindkét esetben sikerül profitálnunk.


Az első találkozón egyből egy “rangadónak” ígérkező, ám a jelenlegi formák alapján mégsem sorolnánk ebbe a kategóriába ezt a mérkőzést. A Franciaország – Németország találkozón szavaznánk bizalmat a hazai együttesnek. Gyakorlatilag minden a gall győzelem mellett szól és ma ha nem akarnak nehezíteni a sorsukon nyerniük kell. Hazai pályán mindig is jól szerepelt a csapat és mi úgy véljük, hogy a jelenleg “hanyatló” német nationalelf ellen kötelező a győzelem. Elől Mbappé, Griezmann rohamoz, akik mellé még Giroud, Pogba duó besegít. Összességében a csapat egyben, viszont látható, hogy a játékosok nem veszik komolyan ezt a ligát. Ma viszont, mint a sajtó, mint a nyilatkozatok alapján egy motivált csapatot láthatunk, akik szerintünk ezt a jelenlegi német csapatot a gyorsaságukkal és a maguk “klasszisaikkal” megnyerhetik. Kulcsfontosságú lesz Mbappé szereplése és szerintünk ő lehet ma a döntő kulcsfigura ezen a mérkőzésen.

Franciaország – Németország (20:45) Tippmix kód: 09592 H
Tipp:Franciaország (1X2) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen pedig egy felkészülési találkozón várnánk a gólokat. A pályán Belgium – Hollandia legjobbjai fognak egymással találkozni. Ugyan nem szeretünk felkészülésmérkőzésekre fogadni, de látva a két csapat mérkőzéseit és azt a tényezőt, hogy ezeken a “barátságos” mérkőzéseken is 90%-ban a legjobbak kerülnek a pályára. Mi úgy véljük, hogy esélyt lehet szavazni ennek a találkozónak. Gyakorlatilag a gólokra gondoltunk és itt is a gólváltásra, amelyre jelenleg 1,60-s szorzóért tehetünk fogadást és ezt ha nem is a legjobb szorzónak, de úgymond “kötelező” jelleggel meg kell fogadnunk!

Belgium – Hollandia (20:45) Tippmix kód: 12507 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!