b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Futballajánlások

Belgium's midfielder Marouane Fellaini (C left) celebrates with teammate Belgium's forward Eden Hazard after scoring during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Belgium and Japan at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

A nap zárásaként pedig két futballajánlással érkezünk. Két olyan mérkőzést elemeztünk ki, ahol úgymond adottak az esélyek és a lehetőségek. Ha minden jól alakul, akkor mindkét esetben sikerül profitálnunk.


Az első találkozón egyből egy “rangadónak” ígérkező, ám a jelenlegi formák alapján mégsem sorolnánk ebbe a kategóriába ezt a mérkőzést. A Franciaország – Németország találkozón szavaznánk bizalmat a hazai együttesnek. Gyakorlatilag minden a gall győzelem mellett szól és ma ha nem akarnak nehezíteni a sorsukon nyerniük kell. Hazai pályán mindig is jól szerepelt a csapat és mi úgy véljük, hogy a jelenleg “hanyatló” német nationalelf ellen kötelező a győzelem. Elől Mbappé, Griezmann rohamoz, akik mellé még Giroud, Pogba duó besegít. Összességében a csapat egyben, viszont látható, hogy a játékosok nem veszik komolyan ezt a ligát. Ma viszont, mint a sajtó, mint a nyilatkozatok alapján egy motivált csapatot láthatunk, akik szerintünk ezt a jelenlegi német csapatot a gyorsaságukkal és a maguk “klasszisaikkal” megnyerhetik. Kulcsfontosságú lesz Mbappé szereplése és szerintünk ő lehet ma a döntő kulcsfigura ezen a mérkőzésen.

Franciaország – Németország (20:45) Tippmix kód: 09592 H
Tipp:Franciaország (1X2) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

A második mérkőzésen pedig egy felkészülési találkozón várnánk a gólokat. A pályán Belgium – Hollandia legjobbjai fognak egymással találkozni. Ugyan nem szeretünk felkészülésmérkőzésekre fogadni, de látva a két csapat mérkőzéseit és azt a tényezőt, hogy ezeken a “barátságos” mérkőzéseken is 90%-ban a legjobbak kerülnek a pályára. Mi úgy véljük, hogy esélyt lehet szavazni ennek a találkozónak. Gyakorlatilag a gólokra gondoltunk és itt is a gólváltásra, amelyre jelenleg 1,60-s szorzóért tehetünk fogadást és ezt ha nem is a legjobb szorzónak, de úgymond “kötelező” jelleggel meg kell fogadnunk!

Belgium – Hollandia (20:45) Tippmix kód: 12507 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: