b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Futballelemzések

A napunk zárásaként két futballelemzéssel készültünk. Elsőként az Everton-Arsenal, míg másik esetben a PSV mérkőzésére ajánlunk fogadást.


I Everton – Arsenal I

Egy igazi rangadót rendeznek meg a Premier League vasárnapi mérkőzésén, hiszen a 10. helyezett és remek formában lévő Everton játszik az idegenben botladozó, de jelenleg 4. helyezett Arsenallal. Az Everton hazai pályán 7-4-5-s mutatóval rendelkezik és több mérkőzésén képes volt gólt szerezni a csapat, míg az Arsenal idegenben nem az igazi, hiszen 14 idegenbeli mérkőzésen  27 gólt kapott a csapat és mindössze 19 pontot gyűjtöttek.

A hazaiak részéről mindössze Mina az aki nem lép pályára, viszont a vendégektől a már-már megszokott Bellerin, Holding, Torreira, Wellbeck négyes hiányzik, illetve Xhaka játéka kérdéses.

Viszont az is elmondható a mérkőzést nézve, hogy mindkét oldal legjobb teljesítményű és legtöbb gólt szerző játékosai a keretben lesznek. A hazaiak részéről Sigurdsson és Richarlison, míg a vendégektől az Aubameyang, Lacazette duóról beszélünk. Mindkét oldalon tehát ott lesznek azok akiktől várhatóak a gólok és ennek tudatában, illetve abból a tényezőből kiindulva, hogy az “ágyúsok” hány találkozón kaptak gólt idegenben nincs számunkra kérdés és “B” kategóriába sorolva fogadást ajánlunk a találkozóra.

Everton – Arsenal (15:05)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét : 3 egység

I Vitesse – PSV I

Őszinte leszek sokat hezitáltam ezen a találkozón, hogy a sima vendég sikert, vagy a gólváltás + PSV sikert favorizáljuk. Majd arra a döntésre jutottam, hogy legyen az utóbbi és 2,87-s szorzóért nagy érték van ebben a lehetőségben. A Vitesse hazai pályán képes a gólszerzésre és szinte mindenki ellen betalált egy-egy mérkőzést kivéve, míg a PSV ma győzelmi kényszerben lép pályára.

Ami veszélyeztetheti a hazai gólszerzést, az Linssen a hazaiak legeredményesebb játékosának kérdéses játéka. De értesüléseink szerint a keretben szerepel, a vendégek oldaláról de Jong, Lozano, Bergwijn, Pereiro a keret részesei és tőlük várhatóak a találatok.

Egy szó, mint száz a PSV ma egyértelmű favoritja a mérkőzésnek, viszont nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a Vitesse milyen jól szerepel hazai pályán. Mindkét csapatnak jól jönnek a pontok, bár a vendégektől inkább 3 pont lenne az elfogadható. Reggel óta zuhant is a PSV sikerére a szorzó, úgyhogy bizakodóak vagyunk és remélhetőleg egy gólváltást és egy vendég sikert hoz össze a holland párharc.

Vitesse – PSV (16:45) 
Tipp:Igen + PSV (Mindkét capat szerez gólt + Játékidő eredménye) odds:2,87 “C” kategória Tét : 2 egység

0
%d bloggers like this: