b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Futball ajánlások

Ma a bő kínálat miatt egyszerűen kénytelenek vagyunk több tippel készülni, ezért ma a futball tippek részeként három mérkőzést emeltünk ki a kínálatból. Mindben van némi rizikó, de ma az oddsokért “élünk” és reméljük, hogy bejönnek a meglátásaink!


Az első egy belga mérkőzéssel kezdenénk, ahol egyből egy rangadó szemtanúi lehetünk. A pályán a Club Brugge – Anderlecht kettős fog találkozni egymással és a vártakkal azonosan mindkét csapat remekül teljesít a bajnokságban. Az Anderlecht 4-0-0-s mérleggel áll, míg a mai ellenfele 3-1-0-s mérleget tudhat magáénak, az-az mindkét fél 4 fordulót követően még mindig veretlen. Ma viszont érkezik a kettejük közt évek óta húzódó “rangadó”, amelyen ismét egy izgalmas, parázs mérkőzés alakulhat ki. Lényegében a jelenlegi formákat és mérkőzéseket látva mi a vendégek felé döntenénk, azt a bizonyos mérleg nyelvét, de a hazai pálya előnye, illetve a hazai publikum előtt nyújtott teljesítmények miatt, ténylegesen ez a párharc igazi háromesélyes találkozónak ígérkezik. Lényegében ezen a találkozón mi ezért ki is zártuk az esélyeket és a gólokban találtunk egy remek értéket, méghozzá a gólváltásban. Azt az egyet nem értjük, hogy miért nem 1,30 az odds, hiszen lassan ide helyezi a Szerencsejáték ZRT. a szorzókat, de az 1,55-s szorzót meg kell lovagolni. Mindkét fél minden egyes mérkőzésén betalált, illetve az Anderlecht három mérkőzésén gólt is kapott. Ezért mi úgy véljük,hogy ma a hazai pálya előnye, illetve a hazai publikum előtt a Brugge képes lesz a gólszerzésre, míg a vendégek jelenlegi formájuk miatt szinte garantáltan beveszik a hazai hálót, ezért mi behúztuk a gólváltást a találkozón és “B” kategóriás tippként ajánljuk azt!

FC Bruges – Anderlecht (14:30)  Tippmix kód: 27248 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” 2. szint Tét: 4 egység

A második és harmadik mérkőzésen egy-egy hazai győzelmet favorizálnánk, viszont ezeket találkozókat már “C” kategóriába sorolva ajánlanánk. Az első mérkőzésen egy norvég találkozóval kezdenénk, ahol a Sarpsborg – Kristiansund fog megmérkőzni egymással. Lényegében a jelenlegi formák alapján, illetve a Sarpsborg hazai mutatói alapján hoztuk meg a mai döntésünket. A csapat a legutóbbi 15 hazai mérkőzésén 10-3-2-s mutatóval rendelkezik és a legutóbbi mérkőzéseit sorra megnyerte, míg a Kristiansund legutóbb 3-0-s vereséget szenvedett el a Bodo/Glimt csapatától, de épp a Start, Haugesund ellen sem sikerült a csapatnak “remekelni”. A hazai csapat a bajnokság hazai mérkőzéseinek összesített tabelláján a második legjobban szerepel. 10 mérkőzésen 6 győzelem – 2 döntetlen – 2 vereség a csapat mérlege, ami igencsak figyelemreméltó. Míg a mai vendégek idegenbeli mutatói a bajnokságban 2-3-4-t mutatnak. Mi úgy véljük, hogy a hazai csapat a hétközi Maccabi Tel Aviv elleni 3-1-s győzelem után egy kicsit fellélegezhetett és ma várhatóan hasonló dinamikával és lendülettel fognak pályára lépni, hiszen a dobogó szinte karnyújtásnyira van tőlük és egyértelmű a csapat ismételt célja, hogy a legjobb háromba végezzen. Ezért mi a hazai pályán nyújtott teljesítmények alapján, illetve látva a vendégek utóbbi mérkőzéseinek mutatóit, bízunk a hazai csapat sikerében és reméljük, hogy ma begyűjtik a három pontot ezzel pedig megadva az esélyt annak, hogy akár a forduló zárásakor, már a dobogó harmadik fokán üljenek. Nehéz mérkőzésre számítunk, de a Kristiansund legutóbbi Rosenborg elleni mérkőzésén kb. labdába se rúgott, illetve ezt megelőzően is a 3-0-s vereség alkalmával még szinte helyzete se volt a csapatnak, akik egy kisebb hullámvölgybe vannak és ma pedig egy olyan csapat ellen kell pályára lépni, akik otthon jók, ráadásul formailag jelen pillanatban sokkal jobbak. Rizikós tipp, de ilyen oddsért megéri behúzni a hazai sikert!

Sarpsborg – Kristiansund (18:00) Tippmix kód: 11235 H
Tipp:Sarpsborg (1X2) odds:1,85 “C” 3. szint Tét: 1 egység

A harmadik találkozón pedig az általunk kétszer már favorizált bolíviai The Strongest – Bolivar La Paz mérkőzésen várunk hazai sikert. A The Strongest mérkőzésére már a szezon során két alkalommal tippeltünk, egyszer egy hazai, egyszer pedig egy vendég sikert vártunk tőlük. A csapat a mostani szezonban is a bajnokság egyik esélyese közé tartozik és a jelenlegi szezonban hazai pályán továbbra is ők a legesélyesebbek, szinte mindenkivel szemben. Erről tesz tanúbizonyságot a hazai mérlegük, hiszen eddig 4 mérkőzésen 4-0-0 a csapat mérlege és 14:5 a gólkülönbsége, míg a mai ellenfele idegenben 1:0:3-s mutatóval 8:14-s gólkülönbséggel rendelkezik. Egy izgalmas mérkőzésre számítunk, főleg annak következményében, hogy a The Strongest elszenvedte idei első vereségét, méghozzá talán az egyik legfontosabb mérkőzésen, hiszen a jelenlegi éllovas 1-0-ra verte meg a csapatot. Igaz idegenben volt a mérkőzés, de a vereség után már a sárga/fekete mezben lévő játékosok a nézőkhöz sétálva könnyek közt fogadták el, hogy kikaptak. Igaz óriási tisztelet mindkét irányból, hiszen Bolívia egyik legkeményebb szurkolói tábora, illetve az egyik legjobb teljesítményű klub kettőse a The Strongest. Hazai pályán lehet ma teljesíteni, ahol a La Pazban lévő Hernando Siles Stadion várhatóan tele lesz. Mi úgy véljük, hogy az előző “bukás” után, a csapat egy plusz motivációval rendelkezhet a mai napra, ráadásul nulla hiányzó van a keretben. Hazai publikum előtt, ilyen idegenbeli teljesítménnyel rendelkező csapat ellen, úgymond kötelező ma a győzelem. Nem véletlen magas a szorzó a hazai sikerre, de mi úgy véljük, hogy amik az elmúlt hétben kialakultak, illetve ahogy már mondtuk is a hazai pálya előnye ma sokat nyomhat a latba és ezáltal mi várjuk a The Strongest hazai sikerét!

The Strongest – Bolivar La Paz (23:15) Tippmix kód: 08455 H
Tipp:The Strongest (1X2) odds:2,30 “C” 3. szint Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: