b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Futball ajánlások

Mai napon sajnos nem kegyesek hozzánk a fogadóirodák, hiszen alacsony szorzókat kínálnak az esélyes kimenetelekre és opciókra. Ahogy mondani szokás, mindig azzal főzünk, amink van! Úgyhogy nem hátrálunk meg és egy kicsit nagyobb tétekkel kalkulálunk a mai napon. Reméljük, hogy helyt állnak a megérzéseink és ma is tovább folytatódik a nyerőszériánk.


Az első találkozón egyből egy régi kedvenc bajnokság az amerikai MLS mérkőzésére tennénk ajánlást. A meccsen a Toronto FC – Vancouver csapatai találkoznak egymással. Gyakorlatilag az MLS bajnokság nekünk a nyár favoritja volt, viszont a fogadóirodák felébredtek és jobban odafigyelnek már a bajnokság szorzóira. A megszokott 1,65-1,80-s átlagszorzók helyett, jelenleg 1,40-1,60 közé lehet tenni a szorzókat az általunk legtöbbször favorizált opciók esetében. A mai találkozó lényegében mindkét fél számára kulcsfontosságúnak bizonyul, hiszen közeledik a rájátszás és még mindkét oldal a top6-n kívül tartózkodik. A hazai fél a 9., míg a vendégek a 8. helyen állnak. Mindkét oldal rengeteg góllal kalkulálhat, hiszen a Toronto 54 rúgott gólnál, míg a vendégek 47 rúgott találatnál járnak, viszont jellemző a mérkőzésekre, hogy gólt is kapnak, hiszen a kapott gólok száma 58, illetve 59-s értéket mutat. Mi úgy véljük, hogy ma sem fog egyik csapat sem beállni védekezni, hiszen mindkettejüknek kellene az a bizonyos 3 pont. Ezért mi egy izgalmas 90 percre számítunk, ráadásul a két fél nem is olyan rég 7 gólos mérkőzést játszott egymással. Úgyhogy mi ma is számolnánk a gólokkal és jelen esetben a gólváltásra tennénk fogadást, sajnos alacsony szorzóért (1,45), de “A” kategóriába sorolva!

Toronto FC – Vancouver (23:00) Tippmix kód: 44146 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “A” kategória Tét: 5 egység

A második mérkőzésen szintén egy MLS mérkőzést emeletünk ki és ezt a találkozót már “B” kategóriás ajánlásként tesszük közzé. A Montreal – Columbus csapatai fognak megmérkőzni egymással. A hazai csapat számára létfontosságú a mai mérkőzésen a győzelem, hiszen egy adott vereséget követően akár a továbbjutásuk is veszélybe kerülhet, tehát óriási a tét. A vendégekről is elmondható ez, hiszen egy győzelem esetén már-már bebiztosíthatnák a győzelmet, mert a maival együtt 3 forduló van hátra. Mindkét oldaltól tehát egy győzeleméhes futballt várunk. Egy biztos, hogy a Montreal Impact hazai pályán küzdeni fog a 3 pontért, de a Columbus Crew sem dőlhet hátra, mert a következő fordulókban sem lesz könnyebb a dolga a csapatnak. Mindkét oldalon az ügyeletes gólvágók Piatti és Zardes a kezdőkben kaphat szerepet. Ezért mi úgy véljük, hogy ha már MLS akkor jönnek a gólok és a gólváltást húztuk be most is, mint opciót.

Montreal – Columbus (21:00) Tippmix kód: 05167 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő mérkőzésen, szintén “B” kategóriás ajánlást tennénk közzé. Egy angol mérkőzést szemeltünk ki a kínálatból, ahol a Millwall – Aston Villa fog egymással találkozni. Gyakorlatilag egyik félnek sem úgy kezdődött el a szezon, ahogyan azt gondolták. A hazai csapat jelenleg a 22. helyen, míg a vendégek a 13. pozíciót foglalják el. A két együttes közös tényezője, hogy 11 fordulót követően 18 kapott gólnál tartanak. Ez talán mindkét csapat gyengesége. Ezen kívül elmondható, hogy a Millwall hazai pályán sosem számított a könnyű ellenfelek közé. Remek szurkolótábor, na meg nem egy átlagos kerettel rendelkezik a csapat. Ezért is olyan meglepő, hogy jelenleg így a kiesőzóna közelében tartózkodnak, de messze még a vége. Az előző fordulókat eltekintve a csapat hazai pályán sorozatosan megnehezítette az ellenfelek dolgát és ha megnézzük, akkor a legutóbbi mérkőzéseken rendre betalált az együttes. Az Aston Villa csapatát sem szabad semmilyen formában alul írni, hiába a csapat idegenben nem szerepel jól, de a mérkőzései java részén betalál az őket fogadó ellenfeleknek és nagy átlagban képes akár a pontszerzésre is az együttes. Mi úgy véljük, hogy ma képesek lehetnek pontot “csenni” a londoni The Den stadionból, ami egy kisebb oroszlánbarlangnak számít. Mindent egybevéve mindkét oldaltól várjuk a gólokat és nem csodálkoznánk azon, ha több gólos mérkőzést hoznának össze a felek, tehát akár a 2,5 over opció is helyt állhat a találkozón.

Millwall – Aston Villa (16:00) Tippmix kód: 21809 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység

Az utolsó elemzésünkben pedig szintén a góloknak szavazunk “bizalmat”. Egy francia találkozóval zárnánk, ahol 1,90-s szorzóért tennénk fogadást. A találkozón a Guingamp – Montpellier együttesei néznek egymással farkasszemet. Gyakorlatilag a vendégek a szezon meglepetéscsapatai közé tartoznak. Jelenleg 4-3-1 a csapat mérlege és 11:6 a gólkülönbsége. A mai ellenfelük pedig a jelenlegi utolsó helyezett. A Guingamp 1-1-6-s mutatóval és 5:17-s gólkülönbséggel rendelkezik. Összességében elmondható, hogy az egyesület egyetlen hátránya a védekezése és ezt a 17 kapott gól is hűen tükrözi. A jelenlegi Montpellier erőssége pedig a gyors támadások és pontos befejezések kettőse. Mi úgy gondoljuk, hogy a Montpellier veheti kezébe a mérkőzés irányítását, szívesen kötöttünk volna egy kétesélyes fogadást a vendégek javára, de 1,30-s szorzóért ezt nem tehetjük meg. Mindenesetre mi úgy gondoljuk, hogy egy 1,90-s szorzóban megtaláltuk az elképzeléseinket. Egy kiváló támadó csapat, kontra gyenge védelem meghozhatja a vendégek gólját és szerintünk a Montpellier szerzi meg ezen a találkozón az első találatot. Ezért mi bízunk a vendégekben és reméljük, hogy képesek lesznek már az első perctől veszélyeztetni, illetve betalálni.

Guingamp – Montpellier (20:00) Tippmix kód: 43113 V
Tipp:Montpellier (Melyik csapat szerzi az első gólt?) odds:1,90 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: