b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Fucsovics M. –  N. Basilashvili 

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

Tegnap kisebb nyereséget könyvelhettünk el és hamarosan frissítjük a weboldalunkat is. Visszarázódunk egy kisebb pihenő után a normál hétköznapokba. Telegram csatornánkon kommunikáltunk és tegnap emiatt is tartottunk nyilvános megosztást, hogy minden új előfizető is láthassa a megosztásainkat. Elsőként egy ATP találkozóval indítunk, ahol ugyan alacsony szorzóra tennénk ajánlást, de ragaszkodnánk a “C” kategóriás besoroláshoz is.


I Fucsovics M. –  N. Basilashvili I

A teniszelemzésünk esetében lényegében abban bíznánk, hogy az egyik szettben Tie Break-ig jutnak el a felek. Fucsovics remekül szerepelt Szófiában, és itt Rotterdamban is Klizan ellen nyerni tudott. Basilashvili esetében már régi fogadási opcióként tekintünk, hiszen tavaly kereken 8 alkalommal profitáltunk a grúz teniszezővel. Ami nála garantált több esetben, hogy izgalmas mérkőzéseket hoz össze és ezt legtöbbször a kiváló adogatásainak köszönheti a teniszező.

Fucsovics a 38. az ATP ranglistán, míg a grúz ellenfele Basilashvili a 20. helyen áll.

Egy szó, mint száz ma arra készülünk, hogy Fucsovics ismét elrontja a fogadójátékát és, ha ezt megteszi nekünk akkor akár 3 szettig, de akár hosszas meccsre is készülhetünk. Úgyhogy a gamek számára kötnénk fogadást, ahol a 22,5 over opciót favorizáljuk. Fucsovics előző mérkőzésén 23 game-t játszott, míg Basilashvili 31 game-ig jutott.

Fucsovics M. –  N. Basilashvili  (21:10)
Tipp:Több , mint 22,5 game (Összesített játékok) odds:1,72 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: