Prémium szolgáltatás: Francia meccsek a célkeresztben!

Elsőként köszönjük a bizalmat minden régi és új felhasználónknak! Mai napon közel 200 új előfizetővel bővült a szolgáltatásunk, rengeteg kérdést tettek fel, de ígérem a mai napon legkésőbb 21:00-ig válaszolok mindenkinek! A mai napon már volt egy nyertes “B” kategóriás NFL megosztásunk és most pedig két futballelemzéssel folytatnánk. Mindkét esetben “C” kategóriás tippek kerülnek publikálásra. Az okokat pedig az elemzésekben leírjuk.


Elsőként a Lyon – St-Etienne találkozóval kezdünk. Egyértelműek lehetnének az erőviszonyok, hiszen a Lyon mindig is a top3-ba fog tartozni a francia első osztályban, viszont több kulcsfontosságú játékosuk is részt vett a Nemzetek Ligája kupasorozatban és ők sokkal fáradtabbak lehetnek, mint a St. Etienne játékosai. A hazai oldalon Gouiri, Morel biztosan hiányozni fog, de Aouar, Dembele és Dubois játéka kérdéses. A vendégek oldalán Perrin lesz az egyedüli hiányzó, viszont rajta kívül minden egyes kulcsjátékos a keretben lesz. A vendégek remek szezont futnak és meglepetésre az 5. helyet töltik be 13 fordulót követően és mindössze 1 ponttal vannak lemaradva a mai ellenfelüktől. A Lyon a 4. helyen 7-3-3 mutatóval és elmondható, hogy ők is kiváló szezont futnak, ráadásul hasonlóan a vendég csapathoz utóbbi 4 fordulóban végig pontokat tudtak szerezni. Ma egy ki-ki mérkőzésre számítunk és elmondható mindkét keretről, hogy a védelmük nem teljesít igazán jól. Több találkozón is gólt/gólokat kapnak, viszont döntő többségben gólt is szereznek. Mivel a hazai oldalon ott lehet az a bizonyos fáradtság ezért, mi úgy gondoltuk, hogy ma is benne lehet egy bekapott gól, ráadásul a statisztikák alapján is a Lyon legutóbbi 5 mérkőzésén 4 alkalommal gólt kapott,de mindig szerzett legalább egy gólt. Az Etienne is viszonylag jól teljesít idegenben. Legutóbbi 10 mérkőzésén 8 alkalommal gólt szereztek vendégként, ami egy kiváló mérlegnek számít, főleg ha megfigyeljük, hogy ebből szinte végig pontokat is szereztek. Nagy párharc lesz szerintünk, de bízunk benne, hogy nem torkollik a találkozó egy 0-0-s döntetlenbe. Apropó döntetlen, legutóbb amikor ilyen felállásban találkoztak a felek 1-1-el zártak, akkor megtörtént a gólváltás, reméljük, hogy most is így lesz!

Lyon – St-Etienne (21:00) Tippmix kód: 19435 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

A második esetben a Orleans – Brest találkozóra készültünk. Itt is szoros találkozóra számítunk és egy kicsit kiszámíthatatlannak véljük a francia másodosztályt. Ennek ellenére a Brest mérkőzésire szeretünk fogadást kötni és többnyire nyereséggel is zárunk. Remek támadósoruk van, viszont a védelmük “katasztrófa”. Szinte minden mérkőzésen összehoznak egy gólt és ha megfigyeljük a legutóbbi 10 mérkőzésüket 9 alkalommal gólváltást hoztak a találkozók. A mai ellenfelük pedig hazai pályán igencsak jól teljesít és összességében 14 fordulót követően 19 gólt szereztek. A Brest védelme ma is összehozhat egy gólt, ami nem is lenne akkora meglepetés, ráadásul ha megfigyeljük a góllövőlistát akkor láthatjuk, hogy ugyan a Brest kiválósága Charbonier vezeti azt 13 góllal, de mögött 5 góllal a csapattársa Autret áll. Viszont őt már 4 Orlansi játékos is követi név szerint Tell (5), Avounou (3), Le Tallec (3) és Lopy (3) góljával. Úgyhogy igencsak eloszlanak a gólok a hazai oldalon is és ez ma kapóra jöhet. Két igencsak jó támadósorral rendelkező csapatok mérkőzésén, illetve egy gyengébb Brest védelemnek köszönhetően, mi ezen a találkozón is várnánk a gólokat.

Orleans – Brest (20:00) Tippmix kód: 48034 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!