Prémium szolgáltatás: Francia kupa és egy walesi mérkőzésre fogadunk!

Szerencsénkre ez az év hasonlóan indul, mint a 2018-s, hiszen akkor januárban óriási profittal zártunk és a mostani időszakban már 3 napot követően +9 egységnél tartunk. Reméljük, hogy kitart a forma és szeretnénk hasonló sikereket elérni. Ami fontos, a mai napon két darab labdarúgáselemzést publikálunk, a hajnali tippekkel kapcsolatban pedig délután jelzünk, hogy mik a terveink.


I Aberystwyth – Connah’s Q. I

A walesi Premier League 21. fordulójában a jelenlegi éllovas a 7. helyen álló otthonába látogat. A vendég csapatról minden elmondható, csak az nem, hogy egyszerű szezont futnak. Gyakorlatilag minden mérkőzésükön gáláznak 2-3-4, de akár 6 gólt is szerezve. A mostani ellenfelük pedig egy gyönyörű lejtmenetben van, ami már egy 4 mérkőzéses vereségi szériát jelent. Mindent egybevetve megfigyeltük a vendégek játékát, mutatóit és hiányzóit és azt láttuk, hogy ma is igencsak nagy esély lehet arra a sikerre, de inkább a gólokban érdemes ma keresgetni az esélyeket. Ezért mi bíznánk a Bakare, Morris, Wilde és Owens négyesben, akik 9-9-9 és 8 találatukkal kiveszik a részüket a vendégek menetelésében, akiknek ráadásul menni kell, hiszen egy esetleges botlás már az első pozíció elvesztését is jelentheti. Ezért mi legalább 2 góllal számolunk a játékukat tekintve és egy olyan csapattal találkoznak, akik a legutóbbi 5 mérkőzésükön rendre 2, vagy több gólt kaptak. Legutóbb a felek 08.24-én találkoztak akkor 2-1-re nyert a Connah, de azt megelőzően idegenben például 4-1-el hagyta maga mögött a hazai csapatot a Connah’s Q.

Aberystwyth – Connah’s Q. (20:45)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Connah’s Q. gólszám) odds: 1,61 “B” kategória Tét: 3 egység

I Grenoble – Strasbourg I

Ezt a mérkőzést vagy papíron (Tippmix), vagy online (Tippmixpro, unibet) ajánljuk, hiszen a bet365 kihagyta a kínálatából a “Továbbjut” lehetőséget. Márpedig ez egy francia kupa lesz, ahol véleményünk szerint a vendégek jóval esélyesebbek lehetnek a továbbjutást tekintve. A mai ellenfelük egy osztállyal lentebb játszik, ráadásul a Strabourg elég jól szerepelt idáig, mint a bajnokságban, mint a kupában. Legutóbb az OM ellen diadalmaskodtak a sorozatban, akkor 1-1-s döntetlen után léptek túl 1-2-vel. Tehát a feltételek adottak számukra, főként úgy, hogy azzal a Grenoble-val találkoznak, akiket februárban ugyanígy a kupában 0-3-s mérkőzést követően ejtettek ki. A hazai oldalo nnem volt nagy változás, ráadásul itt a kupában most találkozik először első osztályú együttessel a csapat. Egy kicsit félve nyúlunk a találkozóhoz, hiszen kupamérkőzés. De ha minden a statisztikák alapján alakul, akkor sima vendég továbbjutás várható a találkozón.

Grenoble – Strasbourg (20:55)

Tipp:Strasbourg (Ki jut tovább) odds: 1,60 “C” kategória Tét: 2 egység