b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: F. Fognini – Fucsovics M., K. Anderson – N. Basilashvili esélylatolgatás

Marci remek formában játszik az Australian Openen és most az egyik példaképe ellen léphet ismét pályára. (Fotó : Getty Images)

A mai napon két teniszelemzést és egy futballajánlást teszünk közzé. Elsőként a Párizsban megrendezésre kerülő ATP tornára érkeztünk két “C” kategóriás ajánlással. A tegnapi napnak megfelelően ma ismét több opciót is megosztunk amelyeket az elemzések végén láthattok!


A F. Fognini – Fucsovics M. meccsel kezdenénk a mai munkát. Marci a 2018-s szezont kiválóan kezdte, folytatta és láthatóan kiváló eredményekkel szeretné lezárni. Erre pedig minden esélye adott, hiszen egy olyan ellenféllel néz ma farkasszemet ismét, akit nem is olyan rég “megvert”. Ma is a magyar teniszezőnek áll a zászló, hiszen az olasz ellenfele mentálisan nagyon gyenge, előző mérkőzésen 3 ütőt tört szét és veszekedés, veszekedést követett. Marci remekül adogat, erős jobbkezes szerváival őrületbe kergeti az ellenfeleket. Most pedig mi úgy érezzük, hogy ma is nyerhet. Az olasz mellet szólhat a technikai képzettsége, amivel előző mérkőzésen is, mikor kellett tudott fordítani, breakelni és így tovább. Előző találkozón egy 4-6-s megingást követően Marci 6-3, 6-2-vel küldte pihenni az olaszt. A mostani Párizsi tornán ismét meglepetést okozott, hiszen “underdog” teniszezőként nyert Paire ellen simán 2-0-ra. Marci fejben nagyon ott van és kezdd beérni S. Attila munkája. Minden egybeáll és szerintem ma is egy 3 szettbe torkollhat kettejük párharca. Egy biztos, Fognini ma motiváltabb lehet, mint tegnap, viszont ennek ellenére ma is ott lehet az az őrjítő higgadtság ami Marci játékát jellemzi. Úgyhogy 3 szett (2,10), 22,5 over (1,80), Fucsovics nyer 2:1 (3,90) és szerintünk Fucsovics Marci (1,70) győzelmével zárulhat a találkozó! Én személy szerint az overbe bízok leginkább, erre is teszek “alacsony” tétet. De 0,5 egységgel a 3 szettet, és a végeredményt, illetve 1 egységgel Marci győzelmét meglehet próbálni.

F. Fognini – Fucsovics M. (17:00) Tippmix kód: 53099 V
Tipp:Több, mint 22,5 (Játékszám 22,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

A második találkozón a K. Anderson – N. Basilashvili kettős összecsapását választottam. Ebben az estben abban bízok, hogy az “underdog” szerepben lévő Basilashvili ismét hozza azt a játékot amit utóbbi időben láttam tőle. Remek teniszező, kiváló adogatásokkal és nem mellesleg óriási higgadtsággal. Pekingben tornát nyert a grúz teniszező, de utóbbi időben én rendre favorizálom az ő mérkőzéseit. Megverte Del Potrot, Edmundot és sorolhatnám a végletekig hiszen kiváló eredményeket ért el. A torna könnyedén kezdődött számára és Millman ellen 1-0-ra nyert, hiszen feladta az ellenfele. Andersonnal nem is olyan rég találkoztak Bécsben, ahol óriási szerencséje volt a Dél Afrikai teniszezőnek, hiszen 1-0-ra vezetett a grúz, és 2. szettben Tie Breaknél botlott, majd a 3. szettben döntött Anderson. Ma is hasonló találkozóra számítok, ahol egy extra motivált Basilashvili léphet a pályára. Anderson fáradt lehet, hiszen Bécsben tornát nyert és 4 meccsel több van a lábában, mint a mai ellenfelének. Akár meglepetés is benne lehet a mérkőzésbe, amin nem is lepődnék meg annyira. De abban biztos vagyok, hogy egyik fél sem fogja kímélni a másikat. Mindkét oldalt remek adogatójáték és kiváló mentalitás jellemzi, úgyhogy lehet rakni a 23,5 overt (1,80) , a 3 szettet (2,20) , a Tie Breaket (1,80) és én megkockáztatom ma egy nagy szorzóért Basilashvili 2:1-s (5,50) győzelmét. Jelen esetben ajánlani a 3 szettet (2,10) 2 egységgel, de az overre is lehet tenni ugyanígy 2 egységet, a Tie Breakre és a 2:1-s győzelemre 0,5-0,5 egységet ajánlanék.

K. Anderson – N. Basilashvili (14:00) Tippmix kód: 38465 V
Tipp:3 (Játszmák száma) odds:2,20 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: