b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Expressway – GS Caltex

A hajnali ajánlásaink ismét profitáltak és ugyan a Denver meglepett minket, a két jégkorongelemzésünk ismét helyt állt, ezzel pedig sikerült pluszban zárni. A mai napunk folytatásaként egy röplabda mérkőzésre gondoltunk, tegnap bejött egy 1,90-s szorzó, ma lentebb engedtük az értékeket és egy várható győzelemre kötünk fogadást.


I Expressway Co N – GS Caltex N I

A női dél-koreiai röplabda bajnokság a rájátszásához ért, ahol a 2. helyen végzett Expressway fogadja otthonában a GS Caltex csapatát. Sokat gondolkoztunk a mérkőzésen, hogy egy over opcióval, avagy a hazaiak sikerére kössünk fogadást. Aztán maradtunk az ésszerű döntésnél, hiszen az Expressway 2019-ben három mérkőzésen is verte a GS Caltexet. Ami szintén érdekes adat, hogy az első helyezett ellen is (Hungkuk) nyerni tudott a csapat pár nappal ezelőtt.

Kiélezett párharcra van kilátás, viszont az Expressway hazai pályán nagyon jól teljesít, illetve 2019-ben három alkalommal is találkozott a mai ellenfelével a csapat és mindhárom alkalommal nyerni tudtak.

Ismerve tehát a két csapat egymás elleni eredményeit, látva azt, hogy az Expressway nyerni tudott a Hungkuk ellen is, akikkel a döntőben találkozhat a csapat, ha továbbjut. Illetve a rájátszás első mérkőzéséről beszélünk, amit hazai pályán úgymond kötelező lenne hozni. Ezért fogadást kötünk “C” kategóriába a hazaiak sikerére, amelyre 1,57-s szorzót kaptunk.

Expressway Co – GS Caltex (11:00)

Tipp:Expressway Co (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 “C”  kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: