b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Everton – Manchester City, El Clásico és egy svájci meccs

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

Mai napunk talán az elmúlt évet és a mostanit figyelembe véve is a legrosszabbul indult, hiszen -12 egységet sikerült összehozni 5/5 elemzésünk landolt a kukában. Köszönjük annak a 9 személynek az üzeneteket, akik ismét bombáztak minket a maguk szavaival, mindegyik üzenetre azonos emaileket küldtünk, elnézést kértünk. Most viszont újult erővel indultunk a nap hátralévő részének, illetve kiemelendő, hogy a következő napokban, amíg fél lábbal bizonyos NBA játékosok már más csapatokban vannak, addig maximum 1-1 elemzés erejéig térünk ki az NBA/NHL mérkőzésekre.

A telegram csatornán megosztottuk a kinézett mérkőzéseket, ezekből 3 találkozót hozunk, de amik lemaradtak itt megosztom veletek, csak azok kedvéért, akik nem csatlakoztak a prémium beszélgetőhöz.

Rennes-Lille
Tipp:Mindkét csapat szerez gólt
odds:1,83
St.Gallen-Zürich
Tipp:Mindkét csapat szerez gólt
odds:1,53


I Everton – Manchester City I

Az elemzésünk esetében ismét az edzői nyilatkozatokra, a sajtó értesülésekre és a közösségi médiában megjelenített tartalmak kapcsán döntöttünk úgy, hogy érdemes bevállalni a mérkőzést. Az első indokunk a találkozóval kapcsolatban a Liverpool két nappal ezelőtti botlása, amit ma kihasználhat az amúgy gyengébb formában lévő Everton ellen a Manchester City. A másik fontos tényező, hogy az Everton ugyan egy kisebb hullámvölgyben van, viszont nem rugaszkodhatunk el attól a tényezőtől sem, hogy a londoni együttes igencsak jól teljesít hazai pályán. Hazai mérleget tekintve 13 mérkőzésen 6-3-5 az együttes mutatója és mindez alatt 21 gólt szerzett a csapat. Ezért is kiemelendő, hogy itt igencsak benne lehet a pakliban akár a gólváltás is, viszont azon tényező mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a City idegenben rendre él a kínálkozó lehetőségekkel és ugyan nem hibátlan a csapat mérlege, de a 3. legjobb teljesítményt nyújtják az idegenbeli mérlegek és mutatók alapján a Premier League-ben. Összességében tehát ma Guardiola nyilatkozatára hivatkozva, a legjobb tizenegyet láthatjuk a pályán. Az Arsenal elleni 3-1-s siker remek alapozás lehet a mai napra, ott a tényező, hogy ismét beérheti az együttes a Liverpoolt és véleményünk szerint ennél nem kell nagyobb motiváció. Ugyan a City több gólt kap az utóbbi időben, de rendre van rá 2-3 gólos válasz. Úgyhogy bíznánk benne, hogy kiharcolják a 3 pontot és legalább 3 gól is születik a találkozón, erre pedig remek szorzóért köthetünk lényegében fogadást, amit “B” kategóriába sorolva osztunk meg. Érdekességként  a két csapat legutóbbi “randevúján” 3-1-s eredmény született, mi most vagy 1-2, 1-3-s, vagy 0-3-s eredményre számítunk.

Everton – Manchester City (20:45)
Tipp:Manchester City + Több, mint 2,5 gól (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,72 “B” kategória Tét: 3 egység

I Barcelona – Real Madrid I

A második elemzés esetében egy kupamérkőzést választottunk, ami nem számít egyedi mérkőzésnek, sőt maga az El Clásico szemtanúi lehetünk. Rövid és tömör lesz a mostani mondanivalónk, hiszen bármi megtörténhet. Mindkét együttes remek formában van, viszont ott a kérdés, amíg a Real Madrid szinte biztosan a legjobb kezdőjét fogja pályára rakni, addig a Barcelona csapatánál, akár Messi padon kezdhet a hétvégi sérülése miatt. Ezért is rizikós a mostani opció, viszont nem mehetünk el szó és “ajánlás” nélkül ezen mérkőzések mellett. Gyakorlatilag ezen a találkozón borítékolható minden, ami egy rangadón/derbin várható a lapoktól, a büntetőktől kezdve várhatóan a gólokig. Ami biztos, hogy ez egy oda-visszavágós mérkőzés. Tehát sokat fog nyomni a latba egy-egy idegenben szerzett gól. Várhatóan a Barcelona nem szeretne a Camp Nouban vereséget szenvedni, ráadásul az együttes remekül teljesít otthon. Egy szó, mint száz, ha minden az előzőeknek megfelelően alakul, akkor itt kialakulhat az adok-kapok és szerintünk nem fognak a csapatok egy gól nélküli, vagy 1 gólos meccset játszani és véleményünk szerint lesz gólváltás, illetve várhatóan 2-1-s eredménnyel fognak zárni a felek.

Barcelona – Real Madrid (21:00)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

I Lugano – Thun I

Svájcban kezdetét vette a “tavaszi” menet és egy már általunk elemzett mérkőzésre tennénk ismét fogadást, hiszen a találkozót elhalasztották és  amai napon  egy lehetőségekkel teljes mérkőzés szemtanúi lehetünk. A Lugano fogadja a Thun csapatát. A hazai együttes ugyan nincs a legjobb formában, viszont olyan együttessel találkoznak akiket idegenben lehet fogni, főleg elnézve a Lugano teljesítményét. A bajnokságot végignézve szinte minden egyes mérkőzésén gólt szerzett hazai pályán a Lugano, viszont döntő többségben gólt is kapott és ugyanez a mutató is elmondató a Thun együtteséről, akik idegenben rendre képesek voltak gólt szerezni, de többször gólt is kaptak. Így a kisebb “pihenő” után, nehéz eltalálni az esélyeket, viszont az biztos, hogy egyik fél sem fogja félvállról venni a mérkőzést. Ami pedig érdekes adat, hogy a felek szinte minden adandó alkalommal megzörgették egymás hálóját, úgyhogy jöhet itt is a gólváltás, amelyre alacsonyabb téttel kötünk fogadást.

Lugano – Thun  (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: