b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

Tegnap igazán “nevetséges” eredmények születtek, aki egy kicsit is ért a labdarúgáshoz láthatta, hogy mik történtek az általunk favorizált csapatok mérkőzésein. A Lyngby több, mint 20 helyzettel, egy kapufával 0 góllal zárta a mérkőzést, a Tom Tomszk szintén 20 helyzet fölött zárt és mindössze egy büntetőből sikerült nekik egyenlíteniük. Míg az esti Celtic meccsen, a skót csapat emberelőnyben szintén 20+ helyzettel 1-1-el zárt egy jóval gyengébb AEK Athén ellen. Ilyenkor igazán nem tudunk mit csinálni, az élőzésünk hozott egy keveset ismét, de mivel többen megkértetek, hogy ezt úgymond “helyén kezeljük”, mert többek nem tudják megfogadni, ezért nem számítjuk. A ma hajnali amerikai tippünk természetesen a szokásos módon jött, ami a tegnapi 5 egységes veszteségből már faragott egy kicsit. Igaz megbeszéltük a csapattal, hogy ezeket a BL/EL mérkőzéseket még itt a selejtezők során helyén kezeljük, de egyszerűen nincs mire fogadnunk, ezért ma is EL tippekkel érkezünk. Szeretnénk a tegnapit javítani és erre úgy érezzük, hogy a mai opciókkal minden esélyünk adott.


Ma “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra!

A mai tippadásunkat először egy “B” kategóriás tippel kezdenénk, ahol egy gólváltást várunk a csapatoktól. Már a két fél neve és bajnoksága alapján is esélyesek a gólok és mindjárt megmutatjuk, hogy mire is gondolunk. A találkozón a Vitesse – Basel kettős fog egymással találkozni és végig gondolva, nem is nagyon kellene mit mondanunk, hiszen a Vitesse szinte minden körülmény közt képes a gólszerzésre ezért is van itt a nemzetközi kupaporondon, míg a védelmük “borzasztó”, már bocsánat a kifejezésért. A holland csapat az EL-ben az előző fordulóban csatlakozott be, ahol a román FC Viitorul ellen diadalmaskodtak 5-3-as összesítéssel. Mindkét mérkőzésen záporoztak a gólok, először Romániában 2:2, majd Hollandiában 3:1-el zártak a felek, az-az mindkét találkozón megszületett a gólváltás. A Basel nagy meglepetésre kiesett a BL-ből a Paok ellen 5-1-es összesítéssel. Számunkra is nagy meglepetés volt, de mi a PAOK ellen is kiemeltük, hogy a csapat még fáradt és fásult lehet, hiszen rengeteg mérkőzést játszott a nyár folyamán, illetve több hiányzójuk is van. A bajnokság sem kezdődött fényesen számukra, először vereséget szenvedtek a St. Gallen ellen, majd Xamax ellen már döntetlennel zártak, most pedig legutóbb már 4-2-es győzelemmel zártak otthon a Grasshoppers ellen. Ami látható, hogy igazából mindkét fél védelme sebezhető, elől pedig megvannak azok a “meghatározó” játékosok akik képesek lehetnek a gólok megszerzésére. A Basel várhatóan most bizonyítani szeretne, hiszen óriási “leégés” lenne a csapat számára, ha az EL-ből kiesnének. Viszont a Vitesse sem egy leírható ellenfél és ezt megmutatták az előző fordulóban a hollandok, akik ráadásul hazai pályán remekül szerepelnek az utóbbi időben és sorra termelik a győzelmeket. A hazaiak részéről egy 4-3-3-s felállásra számíthatunk, illetve a Linssen, Matavz és Beerens trió szállíthatja a gólokat (előző mérkőzésen mindhárman betaláltak). Ezen kívül a védelemben lehet változtatás a sárga lapok veszélye miatt, bár nem hinnénk, hogy kockáztatna a hazaiak orosz trénere. A vendég oldalról leginkább van Wolfswinkel és Ajeti lehet az aki veszélyes lehet, viszont a mögöttük húzódó Stocker, Kalulu, Bua, Frei négyesben is bármikor benne lehet egy gól. Egy biztos, a fogadóirodák a vendégek sikerét favorizálják jobban és alacsonyabb oddsal lehet rájuk fogadni. A Vitesse otthon nagyon jól teljesít, ráadásul hiányzó nélkül léphetnek ma pályára. Két igencsak motivált csapat mérkőzésén, mi várjuk a gólváltás. A Basel oldaláról úgymond kötelező lenne bizonyítani, a Vitesse pedig hazai pályán remekül teljesít így beindulhat a gólgyártás és az adok-kapok kialakulhat a mérkőzésen.

Vitesse – Basel (20:30) Tippmix kód: 14604 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen a Hibernian – Molde kettős mérkőzésén várunk hasonló mérkőzést, mint a fentiekben elemzett találkozón. Mindkét csapat nagyon jó formában van, a vendég norvégok már lassan a szezon feléhez érnek, míg a skótok most kezdik a szezont. A Hibernian a bajnokságot remekül kezdte és egy 3-0-val indított a Motherwell ellen hazai pályán, nem is volt ez akkora meglepetés, hiszen a csapat már “meccsben” van. Az EL-ben már két selejtezőkörön is túl vannak. Először a Runavik ellen egy 12-4-es összesítéssel, majd az Aszterasz Tripolisz ellen 4-3-as összesítéssel jutottak tovább. Most viszont egy nagyobb “falat” elé néznek és bár hazai pályán egyértelműen a Hibernian az esélyesebb a Molde csapatát nem írhatjuk le. Az EL-ben ők is már két fordulón túl vannak és először a Glenvanon ellen 6-3-al, majd a Laci ellen 5-0-al léptek tovább ebbe a körbe. A norvég csapat amúgy vitézkedik a norvég bajnokságban is, hiszen 17 mérkőzést követően a 4. helyen állnak és remekül teljesítenek.  A csapat erősségét a támadóik képzik, viszont a vendég védelem elég gyengén teljesít, főleg levegőben. A norvégoktól Haland, Mostrom, Sarr triót tudnánk kiemelni, mint legveszélyesebb játékosok, míg a hazai oldalról a védelemtől kezdve a csatárokig mindenki veszélyes lehet, hiszen a Hibernian szögletek és szabadrúgások (pontrúgások) után szerzi a góljai java részét. Ambrose, Gray, Stevenson védő trió szinte minden szögletnél óriási veszélyt jelent az ellenfelek kapujára és a Shaw, Kamberi, Mallan és McGinn négyest nem is említjük, akik a középpálya és a támadósor berögzült tagjai és remekül szerepelnek mérkőzésről mérkőzésre. Mindent egybevéve a Hibernian otthon tehát remekül teljesít és az EL-ben szépen lépked egyről a kettőre. A Molde csapata számunkra nyáron követendő volt, viszont mindig is alacsony oddsok mellett tudtunk volna fogadni rájuk, ezért csak követtük a mérkőzéseiket. Mindent egybevéve ma a két csapat védelmeiből, illetve támadóiból kiindulva bőven várható a gólváltás. A Hibernian részéről óriási esély adódik, hiszen fejjel verhető a Molde és ez épp kapóra jöhet számukra. A vendégekben is bőven van potenciál a gólszerzést tekintve, ezért mi bízunk ebben az opcióban és a két csapatban és behúzzuk a gólváltást a találkozón.

Hibernian – Molde (20:45) Tippmix kód: 16881 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét: 2 egység

Az utolsó két mérkőzésen pedig egy-egy “C” kategóriás tippet osztanánk meg. Elsőként ráadásul egy hazai győzelemmel. A találkozón a Nordsjaelland – Partizan Belgrád kettős fog egymással megmérkőzni. Lényegében a két csapattól mi nem várunk óriási mérkőzést és kiindulva a Nordsjaelland védelméből a gólokra sem nagyon számíthatunk. A csapat remekül megmutatta erősségét az AIK Stockholm ellen, ahol sokak végig ellenük fogadtak. De 2-0-s összesítéssel továbbjutottak a dánok. Azt megelőzően is 3-1-es összesítéssel jutottak tovább a Cliftonville ellen és most egy ismét hasonló kaliberű csapat érkezik, mint az előző fordulóbeli svéd ellenfelük, hiszen a szerb Partizan érkezik, akik nem a gólzáporos mérkőzéseikről híresek. Mindkét oldalnak remek védelme van és hellyel közel azonos a két fél forgatókönyve is, hiszen a dán bajnokság a 4. fordulójánál, míg a szerb a harmadik fordulónál tart. A Partizan is két selejtezőn van már túl először a Rudar ellen 6-0-val, majd a Trakai ellen megszenvedve 2-1-el jutottak tovább. A Trakai ellen már volt látható némi “hibafaktor” a csapatban és mindössze a szerencséjüknek köszönhetik, hogy ma itt vannak. A Nordsjaelland hazai pályán remekül teljesít és ezt az AIK ellen is bizonyította a csapat, illetve elnézve az utóbbi mérkőzéseiket sorra hozzák a győzelmeket. Mi úgy véljük, tehát, hogy ezen a mérkőzésen kevés gólra számíthatunk és a 2,5 gól alatti opciót szívesen behúznánk, de 1,50-es oddsért óriási rizikó lenne, így maradtunk a hazaiak sikerénél amelyre igencsak remek oddsot kaptunk. Mi úgy érezzük, hogy ma megszülethet a dánok sikere és ezért behúztuk ezt az opciót.

Nordsjaelland – Partizan Belgrád (19:45) Tippmix kód: 14274 H
Tipp:Nordsjaelland (1X2) odds:2,35 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen is hasonlóan gondolkoztunk és lényegében a statisztikákban és a megérzésünkben bízva, illetve látva a vendégek előző mérkőzését tapasztalatunk miatt is várunk egy hazai sikert. A mérkőzésen Apollon Limasszol – Dinamo Breszt találkozik egymással és lényegében mi már az előzőkben is fogadva a bresztiekre hoztuk meg ezt a döntést. Az Apollon egy igencsak kellemetlen ellenfél, ráadásul szeretne a csapat kilépni az APOEL árnyékából. Erre pedig minden esélye megvan, főleg ilyen hazai teljesítmények mellett. A csapat legutóbbi 15 hazai mérkőzésén mindössze egyetlen egy vereséggel és 14 győzelemmel rendelkezik. Az El-ben is túl van már két selejtezőn. Először a Strumbras ellen diadalmaskodott, majd a Zeljeznicar csapatát ejtette ki. Most pedig érkezik az a Breszt, akik idegenben nem az igaziak és az előző fordulóban borzasztó közel volt számukra a kiesés, hiszen az utolsó percben találtak be az Atromitosz otthonában és így egy 5-4-es összesítéssel jutottak tovább ebbe a selejtezőbe. A ciprusi csapat tehát hazai pályán nagyon jól teljesít, míg a Breszt bőven verhető idegenben és ezt tökéletesen láthattuk egy jóval gyengébb kerettel ellátott görög csapat ellen is. Most egy sokkal nehezebb mérkőzés vár rájuk, ráadásul várhatóan ma a bekkelésre fognak berendezkedni, ami a ciprusiaknak megfelelhet. Ezért mi úgy gondoljuk, hogy egy amúgy kevés gólos mérkőzésen a hazaiak nyernek 1-0, vagy 2-1-es arányban.

Apollon Limasszol – Dinamo Breszt (19:00) Tippmix kód: 14015 H
Tipp:Apollon Limasszol (1X2) odds:1,70 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: