b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

Két Európa Liga találkozóval indítjuk a napot és mindkét esetben olyan mérkőzéseket választottunk ki, ahol még mindkét félnek kötelező a pontszerzés a továbbjutás érdekében és ezért ki-ki párharcokra számítunk.


Elsőként a Salzburg – RB Leipzig találkozóra készültünk. Az osztrák csapat, ha elbénázza az utolsó két fordulót óriási bajba lehet, viszont ha szerez már 1 pontot garantált számukra az 1. pozíció. Sok fog viszont múlni ma a német együttesen is, amelyben két magyar válogatott játékosunk is szerepet kap. A vendégek mindössze 6 pontot gyűjtöttek idáig és elég botrányosan teljesítenek. A Salzburg formája eddig hibátlan, viszont ma úgy érezzük, hogy benne lehet az első pontvesztése a csapatnak. Ami biztos, hogy a hiányzókhoz mérten a legjobb keretek kerülnek felállításra mindkét oldalon. A Salzburg hazai pályán kiválóan teljesít, míg a Lipcse statisztikáját ilyen esetben felesleges nézni, hiszen ma menni kell szívvel-lélekkel és nem érhetik be 1 ponttal a mai fordulót. Úgyhogy vendég oldalról extra motiváltságot, míg hazai oldalról minimum egy gólt várunk és szerintünk kialakulnak a gólok, illetve benne van a pakliban egy 3. találat is. 

Salzburg – RB Leipzig (18:55) Tippmix kód : 25453 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,80 “B” kategória Tét: 3 egység

A másik találkozón az FF Malmö – Genk találkozóra fogadunk. Hasonló a helyzet,mint az előbb említett találkozón, sőt talán ez az Európa Liga legkiélezettebb csoportja. A hazai csapat 5 ponttal, a vendégek 7 ponttal állnak, de a csoport másik két résztvevője Sarpsborg, Besiktas is 4, illetve 5 pontot szerzett eddig. Mindegyik csapat mérkőzésein szinte garantáltak voltak eddig a gólok és szerintünk ez ma is így lesz, főleg azt nézve, hogy ebben a felállásban a hazai csapat szinte mindig képes a gólszerzésre, míg a vendég belgák gyakorlatilag minden találkozón gólt kaptak. Óriási a tét és úgymond nincs helye a védekezésnek, ha az egyik fél gólszerez arra jönnie kell a válasznak és úgymond egyik oldal sem elégedhet meg az 1 ponttal, mert hihetetlenül egyben van a mezőny. Úgyhogy mi bízunk itt is a találatokban és a gólváltásban.

FF Malmö – Genk (21:00) Tippmix kód : 37382 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75  “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: