b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

A mai napon csak labdarúgó mérkőzésekkel foglalkozunk. Az előző napok következményeként ma nagyobb tétet “mozgatunk” már meg és kockáztatunk ezáltal. Követjük a stratégiát, ami mindig is jövedelmező dolog. Elnézést kérek az elmúlt 5 napért, hiszen 4 alkalommal eredménytelenül zártunk. A “B” kategóriák esetében a 4. szinten (12 egység) , míg a “C” kategóriák esetében a 3. szinten (6 egység) játszunk.


Az első találkozón a Marseille – Lazio kettős fog egymással megmérkőzni az Európa Liga 3. fordulójában. A “H” jelzésű csoportban kisebb meglepetésre a Frankfurt vezeti a tabellát és jelenleg csak ők a hibátlanok. (A Lazio/Marseille kettős is vereséget szenvedett a német csapattól). Ami miatt ez a mai napunk egyik legbiztosabbnak vélt tippje, egy oka van, hogy két olyan klub találkozik egymással, akik eddig minden mérkőzésükön szereztek gólt, de egyaránt kaptak is. Mindkét oldalon fantasztikus képességű játékosok alkotják a keretet és nem mellesleg, mindkét oldal szeretne továbbjutni ebből a csoportból. Hiányzók esetében a hazai oldalon Abdennour, N’Jie és Rolando nem lesz a pályán Thauvin játéka pedig kérdéses, míg a vendégek keretéből Basta, Correa és Durmisi kénytelen kihagyni a találkozót. Ezen kívül viszont a hazai oldalon Payet, Mitroglou, Strootman, Luiz Gustavo és Germain is bevethető állapotban. A vendégek oldaláról pedig a sajtóközlések szerint a legerősebb sor kerül felállításra, hiszen Immobile, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Parolo, Lulic is említésre került a várható kezdőcsapatban. Az olaszok legutóbb a Frankfurt otthonában két buta szabálytalanság után kényszerű kettős emberhátrányba kerültek és az eltiltások miatt nem szerepel a fentiekben említett Correa és Basta kettős. Érdekességként az OM legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett, de 7 alkalommal gólt is kapott. A Lazio pedig a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén a barátságos találkozókat nem figyelve, 9 alkalommal gólt szerzett és javarészt gólt is kapott. Mindkét fél tehát nagy átlagban gólokban gazdag mérkőzéseket szokott játszani, a vendégek kerete minimálisan értékesebb, mint a franciáké, de mindent egybevéve hasonló képességű és kaliberű játékosok találkoznak egymással. Statisztikák alapján várhatóak a gólok és úgymond mi ennél többet nem várhatunk, a számok beszédesek és úgymond ma “kötelező” a franciáknak menni a 3 pontért, míg az olasz csapat részéről a mai találkozón, ha tudnák tartani a 2 pontos különbséget nagy lépést tehetnének a továbbjutás felé. Ha tippelni kellene egy döntetlent várnánk a találkozón, ahol szerintünk egy 2-2-s eredmény alakulhat ki.

Marseille – Lazio (21:00) Tippmix kód: 28313 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 5 egység

A második elemzésünknél egy várható győzelemre tettük le a “voksunkat”. A Trnava – Dinamo Zagreb mérkőzésen bíznánk a vendégek sikerében. A horvát együttes kisebb meglepetésre magabiztosan vezeti a “D” jelzésű csoportot. Megverték a Fenerbahce, illetve az Anderlecht csapatát is. A törökök ellen hazai pályán 4-1, míg az Anderlecht ellen pedig idegenben 2-0-ra diadalmaskodtak. Most itt az esély, hogy a Trnava ellen bebiztosítsák a csoportból való várható továbbjutásukat. A szlovák együttes nem a legjobb és hazai pályán sem nyújtott maradandót erősebb csapatok ellen. Látható volt a Slovan Bratislava ellen is,hogy alulmaradt a csapat, de a Zilina ellen is kikaptak 2-1-re. A horvát csapat a bajnokságban is szépen szerepel és a legutóbbi két mérkőzésén az Istra, illetve a Rudes otthonában is magabiztosan nyertek. Hajrovic 3 góljával kiveszi a részét a Dinamo Zagreb EL sikeréből és ő most a jelenlegi “vezére” a csapatnak a sorozatban. Ezenkívül viszont Budimir, Gavranovic és Petkovic is remek érzékkel rendelkezik a gólszerzést tekintve. A hazai oldalon Conka, Lovas, Sloboda játéka kérdéses, míg a vendégek oldaláról Dilaver sérülése, illetve Theophile-Catherine piros lapos eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót. Ezenkívül viszont Knezevic és Leovac játéka kérdéses. Ami döntő lehet a mérkőzésen a fentiekben említett négy játékos szereplése. Hajrovic góljaira számítunk és aki gondolja ezt bet365-n meg is lehet próbálni. Mindent egybevéve viszont, mi arra gondolunk és arra jutottunk ,hogy ezt a találkozót a Dinamo Zagrebnek meg kell nyerni. Két szép győzelem után, jöhet a harmadik, amivel már szinte bebiztosíthatnák a csoportkörből való továbbjutásukat. A két csapat kerete közt van bőven értékbeli és tudásbeli különbség is, úgyhogy reméljük, hogy nem okoznak csalódást ma a horvátok.

Trnava – Dinamo Zagreb (18:55) Tippmix kód: 24489 V
Tipp:Dinamo Zagreb (1X2) odds:1,70 “B” kategória Tét: 4 egység

A harmadik elemzésünknél egy várható opcióra, viszont egy kérdéses hiányzó miatt mégis “rizikósabb” lehetőségre teszünk fogadást. A Besiktas – Genk mérkőzésre gondoltunk, ahol a gólváltásra, mint opcióra tennénk fogadást. Az “I” jelzésű csoportban van talán az EL csoportok legizgalmasabb része, hiszen mind a négy csapatnak 3-3 pontja van és körbeverések születtek eddig. Ma két olyan csapat fog egymással találkozni akik 3-3-s gólkülönbséggel rendelkeznek. A Genk legutóbbi mérkőzésein rendre betalál, illetve a belgák eddig az Európa Ligában is minden egyes mérkőzésükön megzörgették az ellenfelek hálóját. A Besiktas idegenben nem teljesít a legjobban, viszont hazai pályán már igencsak kellemes mutatókkal rendelkezik a csapat. Legutóbbi 10 hazai mérkőzését figyelembe véve 8 alkalommal nyertek , míg 1 döntetlen, illetve 1 vereséget szenvedtek el ez idő alatt. Az EL-ben a Sarpsborg ellen 3-1-re nyertek legutóbb, illetve látható, hogy hazai pályán az EL mérkőzések alatt is magabiztosan nyerni tudtak. Ma is benne lehet a pakliban, viszont egy igazán gólerős belga csapattal találkoznak ma. A Genk oldaláról Paintsil, Samata, Ndongala és Malinovsky szállíthatja a gólokat, viszont a vendégek legfőbb gólgyárosa Trossard kisebb vállsérüléssel bajlódik és emiatt a játéka kérdésessé vált a mai találkozóra. Előző mérkőzést kihagyta, viszont a Genk csapatának sem az oldalán, sem a közösségi médiában nem találtunk információt arra, hogy kihagyná a mai mérkőzést. Egy biztos, a repülőgép előtt láttuk a játékost a csapatképen, úgyhogy elutazott a törökökhöz a belga labdarúgó. Kisebb érdekességként a Genk magabiztosan és veretlenül vezeti a belga Jupiler League-t és 11 mérkőzésen 33-11 a gólkülönbsége az együttesnek. Az egyedüli “félelmünk” Trossard “kérdéses” játéka miatt van, viszont látva, hogy a Genk keretében több olyan játékos is van, akik képesek a gólszerzésre behúzzuk a találkozón a gólváltást, mint opciót. A török csapat hazai pályán jól teljesít, míg a Genk hihetetlen szezont kezdett, úgyhogy esélyesek a gólok. Ha tippelni kellene, akkor egy 2-1-s hazai sikerre gondolnánk a mérkőzés kimenetelét figyelembe véve.

Besiktas – Genk (21:00) Tippmix kód: 28825 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

Az első “C” kategóriás elemzésünk esetében egy általunk “agyonfavorizált” francia csapat mérkőzésére teszünk fogadást. A Rennes – Dinamo Kijev mérkőzésen várnánk ismételten a gólokat. A francia együttes találkozóin rendre elmondjuk, hogy ez a csapat lesz az, akik képesek szinte mindig gólt szerezni, de alapra szinte mindig gólt is kapnak, szóval 90%-ban “Mindkét csapat szerez gólt” opcióra húzható az együttes. Ma óriási meccs vár az együttesre, hiszen az a Dinamo Kijev ellen kell pályára lépniük, akik eddig 2 döntetlennel rendelkeznek és mindkét esetben 2-2-s döntetlent értek el. A Rennes hazai pályán 2-1-re verte a Jablonec csapatát, majd az Asztana otthonában pontokat veszített és kikapott. Ma jön ismét a lehetőség és bár egy óriási “remi” szagú mérkőzésre van kilátás, mi úgy gondoljuk, hogy az ukrán csapat ma is képes lehet a gólszerzésre, míg a Rennes oldaláról szinte 90%-ig biztosak vagyunk egy rúgott gólban. A Dinamo Kijev eddig az EL csoportkörében mindkétszer lőtt és kapott is gólokat, ráadásul idegenben 10 idegenbeli mérkőzésén minden egyes alkalommal képes volt gólt szerezni. A Rennes hazai mutatóit is eltekintve hasonló mutatókat láthatunk, hiszen a francia csapat legutóbbi 10 hazai mérkőzésén mindig gólt szerzett és emellett 8 alkalommal gólt is kapott. Úgyhogy behúzzuk a gólváltást, mint opciót és szerintük egy 1-1-s döntetlennel zárulhat ez a párharc. 

Rennes – Dinamo Kijev (21:00) Tippmix kód: 30748 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “C” kategória Tét: 3,5 egység

Az utolsó elemzésünk esetében az RB Leipzig – Celtic találkozóra készültünk egy “C” kategóriás ajánlással. Ez a találkozó is hasonlít az előzőekben kielemzett Marseille – Lazio összecsapásra. Gyakorlatilag minden a németek sikerének áll, viszont a skót együttes sosem lesz az a fél, akiket bármilyen körülmények közt lelehetne írni. A “B” jelzésű csoportban mindkét csapat 1-0-1-s mérleggel áll, viszont a Lipcsei együttes a Rosenborg ellen letette a névjegyét és 3-1-re nyert. Nagy meglepetésre a Salzburg nyerni tudott az otthonukban, ahol egy 5 gólos mérkőzésen maradtak alul. A Celtic számára teljesen másabb lenne a helyzet, ha ma ezt a mérkőzést nem idegenben kellene lejátszaniuk. A Lipcsei csapat hazai pályán nagyon jól teljesít és többnyire győzelmeket ér el. Legutóbbi 3 Bundesliga mérkőzését megnyerték hazai színekben. A Celtic statisztikája idegenben igencsak gyengének mondható a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön 3 győzelem – 3 döntetlen – 4 vereség a csapat mutatója. Gyakorlatilag mindkét együttesben vannak kérdéses hiányzók, de a vendégektől biztosan hiányozni fog Forrest, aki piros lapos eltiltása miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést. Összességében mi tehát egy nagy “csörtére” számítunk. A hazai oldalon Werner és Poulsen góljaira is számítunk, így aki gondolja bet365-n ezt a két futballistát, mint gólszerzők érdemes megfogadni. Kíváncsian várjuk a mérkőzést és egy igencsak magas szorzó mellett teszünk fogadást, viszonylagosan nagy téttel. Ha pedig tippelnünk kellene egy 2-1, vagy 3-1-s találkozóra számítunk. (Ami érdekes adat lehet, hogy az RB Leipzig mindkét Európa Liga mérkőzésén gólt kapott, míg a Celtic mindkét mérkőzésén gólt szerzett.)

RB Leipzig – Celtic (18:55) Tippmix kód: 11301 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,60 “C” kategória Tét: 2,5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: