b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

Ma két mérkőzést néztünk ki a kínálatból és mindkét esetben az Európa Liga nemzetközi kupaporondon megrendezésre kerülő találkozókra hoztunk egy-egy ajánlást. Lényegében statisztikák, illetve az előző mérkőzések alapján születtek meg az opciók a fejünkben és reméljük, hogy sikerül tovább növelnünk a mai nap profitját. Ami fontos, hogy a következő megosztásban, már a holnap hajnali MLS mérkőzésre hozunk tippet, ami már a holnapi tippadás részét fogja képezni!


Az első találkozón a FF Malmö – Midtjylland kettős találkozóján “gólesőt” várnánk. Lényegében a Malmö szinte mindenkinek ismerős lehet, hiszen magyar ellenfele volt a csapatnak a Bajnokok Ligájában a MOL Vidi Fc “személyében”. Lényegében minket a csapat nem győzött meg, bár egyértelmű, hogy Svédországban, hazai pályán borzasztó nehéz ellenük játszani. Ma egy dán csapat érkezik, akiket ismételten nem kell bemutatni vélhetően egy fogadónak sem. A mérkőzés érdekessége, hogy lényegében mindkét csapat BL résztvevőként került ide és most harcolhatnak az EL csoportkörbe kerülésért. Óriási mérkőzés alakulhat ki a felek között, hiszen egyik fél sem a védekezéséről híres, viszont támadóik remekül szerepelnek. A Malmö ezt az állítást végig bizonyítja, hiszen szinte minden mérkőzésén képes gólt szerezni a csapat, főleg  a hazai publikum előtt. Lényegében a dán csapat sem büszkélkedhet rossz statisztikával a gólszerzés tekintetében és tétmeccsein szinte minden egyes fordulóban képes volt gólt szerezni. Az EL-ben a TNS ellen 5-1-s összesítéssel jutott a mai párharcig, illetve hétvégén az Odense otthonában egy kicsit tartalékos üzemmódban ugyan, de 1-1-s döntetlennel zártak, ami ismét meghozta a várt “gólt”. Mi úgy véljük, hogy ma egy ki-ki párharc alakul ki, ahol ha az egyik fél betalál , arra a válasz is fog érkezni. Reméljük, hogy nem alakul ki egy gól nélküli mérkőzés, hiszen abban az esetben a dánok akár egy védekező futballra is beállhatnak. Reménykedünk a Malmö gólban, ami szinte garantált, hiszen hazai pályán a csapat a legutóbbi 20 mérkőzésén rendre betalált, míg a dánok egy kicsit rövidebb távú idegenbeli mérkőzéseit nézve a legutóbbi 10 látogatásuk során mindig betaláltak az ellenfeleknek. Ezért mi úgy véljük, hogy ma is kialakulhat a találkozón egy adok-kapok. Lényegében, mint statisztikailag, mint megérzésileg merjük ajánlani ezt az opciót, ezért “B” kategóriás tippként osztjuk meg ezt a lehetőséget.

FF Malmö – Midtjylland (2-2) Tippmix kód: 03981 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds:1,85 “B” 1. szint Tét: 2 egység

A második találkozón pedig egy hazai győzelemben bízunk. Az APOEL Nicosia – FC Asztana fog egymással megmérkőzni. Lényegében mi az APOEL – H. Beer Sheva elleni mérkőzésén már fogadtunk és ott is kiemeltük, hogy a ciprusi gárda hazai pályán egy igencsak kellemetlen ellenfél, hiszen mérkőzései java részét megnyeri az együttes és tét mérkőzéseken sorozatban gyűjtik a győzelmeket. Ma pedig az a kazah együttes lesz az ellenfelük, akik szó, mi szó idegenben nem a legacélosabbak. A Dinamo Zagreb ellen egyből botlottak, de azt megelőzően is nem volt meggyőző a csapat. Az APOEL a H. Beer Sheva elleni mérkőzés alatt meggyőzött minket, hiszen remek futballt hozott össze a csapat és kiváló játékosok, illetve remek csapatmunka jellemzi az együttest. Ennek ellenére ma egy nehéz mérkőzésre számítunk, de látva a ciprusi csapat hazai teljesítményét igazából reménykedünk a győzelmükben. Az Asztana inkább hazai pályán jó és ezért mi úgy véljük, hogy az első találkozón a ciprusiak, mint kezdeményező fél egy szoros mérkőzésen kiharcolhatják a győzelmet. Érdekes mérkőzésre számíthatunk, amelyen garantáltan nem fogunk unatkozni. A két fél hasonló “erejű” és hasonló értékekkel rendelkezik, de hazai pályán egy APOEL-nek illik behúzni a győzelmet és nem mellesleg aki ismeri a ciprusi csapatot, az tudhatja, hogy már pár nagyobb múltú klub is botlott már náluk. Ráadásul a csapat tavaly BL csoportkört játszott, így nem véletlen, hogy ilyen előfeltételek mellett a hazai sikerre alacsonyabb és kedvezőbb oddsot kapunk. Reméljük, hogy megszületik a hazai siker, de nem szeretnénk nagyon “lyukra” futni, ezért csak és kizárólag “C” kategóriás tippként ajánljuk ezt a mérkőzést!

APOEL Nicosia – FC Asztana (1-0) Tippmix kód: 03204 H
Tipp: APOEL Nicosia (1X2)  odds:1,85 “C” 1. szint Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: