b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

Tegnap a Real Madrid játékosok kezében volt a sorsuk, de ilyen hibákat egyszerűen nem lehet elkövetni és 2:1-s állásról vesztett a csapat. Lényegében számunkra csalódáskeltő volt a teljesítményük, bár tegyük hozzá, hogy a 2:2-s eredmény nem volt rossz. Ma két Európa Liga mérkőzéssel készültünk, ahol a gólokban látunk fantáziát, viszont ismét “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra.


Az első mérkőzésen az általunk a nyár folyamán sokat favorizált Nordsjaelland mérkőzésére fogadunk. Az első találkozón 2:1-s meccsel zártak a felek, ahol a szerb Partizan nyert. A dán csapat jobban teljesített, viszont kapu előtt “kevesek” voltak és mindössze egy találatig jutottak. Ma úgymond menniük kell, hiszen két rúgott gólt kellene szerezniük, amelyre valljuk be nem igazán van nagy esély. Viszont nem írnánk le őket, hiszen a szerb ellenfelük minket az előző mérkőzésen nem győzött meg és mindössze ténylegesen a szerencséjüknek köszönhetik, hogy nem kaptak gólt. A készülés látható a dánoknál, hiszen az Aalborg csapata ellen a hétvégén pihentetett a Nordsjaelland és készült a mai mérkőzésre. Az AIK ellen sokak leírták őket ott képesek voltak teljesíteni, ráadásul ahogy mi említettük is az elemzéseink java részén, ez a dán csapat az, aki a mérkőzései 90%-n képes gólt szerezni. Mi úgy véljük, hogy ez ma sem lesz másként, ráadásul minden játékosára számíthat a dánok trénere Hjulmand. Mi úgy érezzük, hogy küzdeni, hajtani fognak a sikerét és várhatóan egy gólig el is fog jutni a csapat, amelyre ugyan egy alacsony oddsért fogadhatunk, de hiba lenne kihagyni a mai kínálat mérkőzéseiből ezt a találkozót.


Partizan Belgrád – Nordsjaelland (20:30) Tippmix kód: 18524 V
Tipp:Több, mint 0,5 (Vendégcsapat – Gólszám 0,5) odds:1,60 “C” Tét: 1 egység

A második találkozón egy gólváltásra fogadtunk, méghozzá az APOEL Nicosia – Hapoel Beer Sheva mérkőzésén várjuk ezt az opciót. Az előző mérkőzésen 2-2-s eredmény született, ahol a két fél igencsak izgalmas 90 percet alakított ki. Akkor a Beer Sheva csapatát említette mindenki várható továbbjutó félnek, majd ma már az APOEL-t várja szinte minden fogadóiroda a továbbjutásra. A ciprusi csapat az előző mérkőzésen 28 perc alatt már 2-0-ra vezetett idegenben, majd jött a “kapaszkodás” 42. percben már a szépítés, majd a 70. percben az egyenlítés. Lényegében végig a Hapoel Beer Sheva dominált közel 20 helyzetet alakítottak ki, míg az ellenfelük 7 helyzetig jutott “csak”. Mi úgy véljük, hogy ma az izraeli csapatnak menni kell a győzelemért, illetve gólokat kell szerezni, viszont az APOEL hazai pályán nagyon jól teljesít. Ezért mi a vendég gól mellett, bizakodunk a hazai gólokban is, illetve véleményünk szerint egy hasonló találkozó alakulhat ki, mint az előzőn.

APOEL Nicosia – Hapoel Beer Sheva (19:00) Tippmix kód: 16446 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: