Prémium szolgáltatás : Európa Liga elemzések

Tegnap remek eredményekkel zártunk és talán az év eddigi legnagyobb profitját sikerült bezsebelnünk. Ma sokkal szűkebb a kínálatunk és mindössze két darab elemzéssel készültünk, amelyekben láttunk fantáziát..


I Salzburg – Club Brugge I

A találkozón lényegében a hazai együttest favorizálnánk. Előző mérkőzésen a belgák otthonában az idegenben szerzett gól rengeteget fog számítani és ugyan 2-1-s Brugge előnnyel érkeznek a felek, nem felejthetjük el, hogy az osztrákok hazai pályán remek teljesítményre képesek.

A Salzburg hazai pályán ritkán szenved vereséget és erre a 2018/2019-s szezonban nem is volt példa. Az Európa Ligában hazai pályán mindhárom csoportmérkőzését megnyerte az együttes. Ezzel ellentétben a Brugge idegenben botladozik és inkább a döntetlenek és a vereségek váltogatják egymást.

A mérkőzést figyelembe véve nagyon bíznánk a hazaiak támadóiban, Dabbur 100%, hogy a keretben lesz ami jó hír, de rajta kívül is a Salzburgot meghatározó játékosok is a kezdőben várhatóak. A Brugge részéről Groeneveld, Mata, Mitrovic, Vossen és Vlietinck hiányozhat, viszont az ügyeletes gólvágók a keretben lesznek. Most is várható lehet a gólváltás, mint opció de a hazai győzelemben nagyobb és biztonságos értéket találtunk, amellyel a Salzburg várhatóan kiharcolja a győzelmet.

Salzburg – Club Brugge (18:55)

Tipp:Salzburg (Ki jut tovább?) odds: 1,72 “C”  kategória Tét: 2 egység

I Betis – Rennes I

A két együttes előző mérkőzésen 3-3-s döntetlent eredményezett és ezzel a spanyolok vannak előnyben. Viszont számunkra nem ismeretlenek a vendégek, akikre többször fogadtunk már a szezonban. Tipikusan az a francia együttes, akik rendre gólokat szereznek, de döntőrészt kapnak is. A Betis sem kivétel ez alól és a spanyol csapat továbbra is sebezhetőnek mondható hátul, de támadásaikban mindig van érték.

Előző találkozón 3-3-s döntetlen született, ekkor már a 32. percben megszületett a most favorizált opció és ne felejtsük el, hogy a franciák 3-1-el álltak az első félidőben. 

A Rennes részéről Ben Arfa, Niang, Sarr és Hunou biztosan a keretben lesz ami jó hír lehet számunkra. A Betis oldaláról egyedül Tello játéka kérdéses, viszont rajta kívül szinte mindenki játékra alkalmas állapotban. Ezért mi arra a döntésre jutottunk és látva az előző mérkőzést, szerintünk most is fognak zörögni a háló, főként úgy, hogy ma a Rennesnek menni kell, akik idegenben rendre képesek a gólszerzésre, főleg a tétmérkőzéseken.

Betis – Rennes (21:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,87 “C”  kategória Tét: 2 egység