Prémium Szolgáltatás: Empoli – Juventus, Lille – Caen esélylatolgatás

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ma két labdarúgó mérkőzéssel és egy tenisztalálkozóval készültünk. Egy esetben “A” kategóriás, míg két esetben “C” kategóriába sorolt tippeket teszünk közzé. Reméljük, hogy ma nem lepnek meg minket a csapatok és a pályák “felborulása” ma a várt eredményeket és nem pedig meglepetés opciókat fognak hozni egy-egy találkozón.


Az első mérkőzésen egy “A” kategóriás ajánlással érkezünk, ahol az Empoli – Juventus csapatai fognak egymással találkozni. Aki ismeri a Serie A menetét, tudhatja, hogy a Juventus igencsak kiváló mérleggel rendelkezik évről-évre. Cristiano Ronaldo érkezésével a csapat még stabilabb teljesítményre képes, ráadásul a védelmük lassan “taníthatna”, hiszen annyira egyben mozognak és ismerik egymást, hogy borzasztó nehéz nekik betalálni. Ma azzal az Empolival találkoznak, akik 9 mérkőzés alatt 1-3-5-s mérleggel rendelkeznek és valljuk be ma nem nagy eséllyel indulnak a jelenleg hibátlan mérleggel rendelkező Juventus ellen. Előző találkozón a zebrák pontokat hullajtottak (nagy meglepetésre), viszont ennek köze lehet a BL találkozóhoz, amelyre igazából jobban készülhetett fejben a vendég csapat. Összességében mi úgy érezzük, hogy ez az előző fordulóban bekövetkezett döntetlen miatt, ma egy motiváltabb futballt láthatunk a vendégektől. A Juventus keretéből Khedira, E. Can, Mandzukic és Spinnazola hiányozhat, míg a hazai keretből Polvani, Rodriguez és Veseli hagyhatja ki a találkozót. Összességében a Bonucci, Chiellini párosban, illetve elől a Dybala, Ronaldo leggólerősebb duóban bízva várjuk a vendégek sikerét. Szerintünk kapott gól nélkül hozhatják le a találkozót, illetve egy kevesebb gólos mérkőzésen húzhatják be a 3 pontot. Ami érdekesség lehet, hogy a Juventus nagyon ritkán kap gólt ,illetve a mérkőzései java részén 2, maximum 3 gólt rúg. Úgyhogy állhat a 4,5 under/alatti opció. Ezzel a kettőssel pedig, ugyan nem egy magas szorzóért, de kötelező jelleggel fogadni kell! Ha tippelünk kellene egy 0-2-s mérkőzésre számítunk.

Empoli – Juventus (18:00) Tippmix kód: 41330 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” kategória Tét: 5 egység

A második találkozón már egy “C” kategóriás ajánlás kerül publikálásra és az elmúlt napok miatt, viszonylag magasabb téttel kell fogadást kötnünk. Viszont találtunk egy olyan találkozót, ahol akár a hazai győzelem, de a hazai gólok is garantáltak lehetnek, úgyhogy ma hasonló téttel, mint a Juventus meccsén teszünk ajánlást a Lille – Caen találkozóra. A francia Ligue 1. 11. fordulójában a Lille óriási meglepetésre de remek szezonkezdetének köszönhetően a 2. helyen áll. 10 forduló alatt 7-1-2 mutatóval és 19-8-s gólkülönbséggel rendelkezik az együttes. A mai ellenfelük pedig az a Caen lesz, akik 2-5-3-s mutatóval rendelkeznek és jelenleg a 12. helyen állnak. Miért ez a találkozó? Egyszerű, jelen állás szerint a Lille kiváló formában, illetve hazai pályán rendre óriási fölénnyel és szép győzelmeket aratva húzza be a 3 pontot. A hazai mérkőzésein a bajnokságban eddig hibátlan 100%-s a csapat, és minden egyes mérkőzésén képes volt több góllal “haza” küldeni a vendég együtteseket. Legutóbb a St. Etienne csapatát verték 3-1-re, de ezt megelőzően a Marseille ellen 3-0, a Nantes 2:1, a Guingamp 3-0 és a Rennes együttesét is 3-1-el búcsúztatták. Gyakorlatilag minden a hazai győzelmet jósolná meg, viszont az előző napok miatt egy kicsit bizonytalanak vagyunk. A Caen legutóbbi két mérkőzésén mindkét alkalommal vereséget szenvedett 2:0, illetve 2:1-s arányban. Mindent egybevéve látva  a hiányzók listáját, mi úgy érezzük, hogy ma nem okoz csalódást a Lille és szerintünk begyűjtik ismét a 3 pontot és ezzel tovább tarthatják a 2. pozíciójukat. A Caen egy verhető együttes, ráadásul több mérkőzésén 2 gólt kapott. Úgyhogy, remek hazai statisztika, formai különbség na meg a hazaiak oldaláról a Pepe/Bamba duó hozhatja a gólokat ismét, hiszen mindketten a kezdőben kapnak szerepet. Tehát érdemes a gólokra fogadást kötni és reméljük, hogy nem ma botlik a Lille.

Lille – Caen (20:00) Tippmix kód: 51081 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0