b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium Szolgáltatás: Empoli – Juventus, Lille – Caen esélylatolgatás

Ma két labdarúgó mérkőzéssel és egy tenisztalálkozóval készültünk. Egy esetben “A” kategóriás, míg két esetben “C” kategóriába sorolt tippeket teszünk közzé. Reméljük, hogy ma nem lepnek meg minket a csapatok és a pályák “felborulása” ma a várt eredményeket és nem pedig meglepetés opciókat fognak hozni egy-egy találkozón.


Az első mérkőzésen egy “A” kategóriás ajánlással érkezünk, ahol az Empoli – Juventus csapatai fognak egymással találkozni. Aki ismeri a Serie A menetét, tudhatja, hogy a Juventus igencsak kiváló mérleggel rendelkezik évről-évre. Cristiano Ronaldo érkezésével a csapat még stabilabb teljesítményre képes, ráadásul a védelmük lassan “taníthatna”, hiszen annyira egyben mozognak és ismerik egymást, hogy borzasztó nehéz nekik betalálni. Ma azzal az Empolival találkoznak, akik 9 mérkőzés alatt 1-3-5-s mérleggel rendelkeznek és valljuk be ma nem nagy eséllyel indulnak a jelenleg hibátlan mérleggel rendelkező Juventus ellen. Előző találkozón a zebrák pontokat hullajtottak (nagy meglepetésre), viszont ennek köze lehet a BL találkozóhoz, amelyre igazából jobban készülhetett fejben a vendég csapat. Összességében mi úgy érezzük, hogy ez az előző fordulóban bekövetkezett döntetlen miatt, ma egy motiváltabb futballt láthatunk a vendégektől. A Juventus keretéből Khedira, E. Can, Mandzukic és Spinnazola hiányozhat, míg a hazai keretből Polvani, Rodriguez és Veseli hagyhatja ki a találkozót. Összességében a Bonucci, Chiellini párosban, illetve elől a Dybala, Ronaldo leggólerősebb duóban bízva várjuk a vendégek sikerét. Szerintünk kapott gól nélkül hozhatják le a találkozót, illetve egy kevesebb gólos mérkőzésen húzhatják be a 3 pontot. Ami érdekesség lehet, hogy a Juventus nagyon ritkán kap gólt ,illetve a mérkőzései java részén 2, maximum 3 gólt rúg. Úgyhogy állhat a 4,5 under/alatti opció. Ezzel a kettőssel pedig, ugyan nem egy magas szorzóért, de kötelező jelleggel fogadni kell! Ha tippelünk kellene egy 0-2-s mérkőzésre számítunk.

Empoli – Juventus (18:00) Tippmix kód: 41330 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,55 “A” kategória Tét: 5 egység

A második találkozón már egy “C” kategóriás ajánlás kerül publikálásra és az elmúlt napok miatt, viszonylag magasabb téttel kell fogadást kötnünk. Viszont találtunk egy olyan találkozót, ahol akár a hazai győzelem, de a hazai gólok is garantáltak lehetnek, úgyhogy ma hasonló téttel, mint a Juventus meccsén teszünk ajánlást a Lille – Caen találkozóra. A francia Ligue 1. 11. fordulójában a Lille óriási meglepetésre de remek szezonkezdetének köszönhetően a 2. helyen áll. 10 forduló alatt 7-1-2 mutatóval és 19-8-s gólkülönbséggel rendelkezik az együttes. A mai ellenfelük pedig az a Caen lesz, akik 2-5-3-s mutatóval rendelkeznek és jelenleg a 12. helyen állnak. Miért ez a találkozó? Egyszerű, jelen állás szerint a Lille kiváló formában, illetve hazai pályán rendre óriási fölénnyel és szép győzelmeket aratva húzza be a 3 pontot. A hazai mérkőzésein a bajnokságban eddig hibátlan 100%-s a csapat, és minden egyes mérkőzésén képes volt több góllal “haza” küldeni a vendég együtteseket. Legutóbb a St. Etienne csapatát verték 3-1-re, de ezt megelőzően a Marseille ellen 3-0, a Nantes 2:1, a Guingamp 3-0 és a Rennes együttesét is 3-1-el búcsúztatták. Gyakorlatilag minden a hazai győzelmet jósolná meg, viszont az előző napok miatt egy kicsit bizonytalanak vagyunk. A Caen legutóbbi két mérkőzésén mindkét alkalommal vereséget szenvedett 2:0, illetve 2:1-s arányban. Mindent egybevéve látva  a hiányzók listáját, mi úgy érezzük, hogy ma nem okoz csalódást a Lille és szerintünk begyűjtik ismét a 3 pontot és ezzel tovább tarthatják a 2. pozíciójukat. A Caen egy verhető együttes, ráadásul több mérkőzésén 2 gólt kapott. Úgyhogy, remek hazai statisztika, formai különbség na meg a hazaiak oldaláról a Pepe/Bamba duó hozhatja a gólokat ismét, hiszen mindketten a kezdőben kapnak szerepet. Tehát érdemes a gólokra fogadást kötni és reméljük, hogy nem ma botlik a Lille.

Lille – Caen (20:00) Tippmix kód: 51081 V
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: