b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: egy angol és egy dán derbi

Várható most is, hogy begyűjtik a vendégek a győzelmet, de vajon milyen gólkülönbséggel teszik azt meg? (Fotó : Getty Images)

A hajnali MLS tippjeink hibátlanul zártak és mind a négy mérkőzésen sikerült nyereséget kialakítanunk. Mára még két találkozót néztünk ki és ha a sors is úgy akarja, akkor tovább folytatódik a nyerőszériánk.


A mai tippadásunkban két “B” kategóriás tippet készítettünk. Lényegében mindkét mérkőzésen egy-egy derbit néztünk ki. Elsőként az angolokkal kezdenénk, ahol Chelsea – Manchester City kettős, az FA Community Shield címéért küzd meg egymással. Mindkét fél első igazi erőpróbája lesz, hiszen eddig mindkét csapat felkészülési mérkőzéseket, illetve az NBK-ban szerepelt több, kevesebb sikerrel. A Chelsea eddig két mérkőzésén döntetlennel zárt az Inter és az Arsenal ellen, míg a Manchesteri csapat egy győzelemmel a Bayern ellen, illetve két vereséggel a Liverpool és Dortmund kettős ellen zárta az eddigi NBK fordulókat. Most viszont egy teljesen más történet kerül a két csapat elé, hiszen itt már nem lesznek “pihentetések”, illetve ha megnézzük a két keretet bőven beszédes adatokat láthatunk, hiszen a Manchester City megtartotta az egyéniségeit, e mellé pedig igazolni is tudtak és még erősebbé tették a keretüket. Ilyen találkozók esetében nem szeretünk előre kiírni kezdőcsapatokat, viszont egy-egy külföldi oldal segítségével már a MC kezdője körvonalazódni látszik. Várhatóan a következő tizenegy kerülhet a pályára:

Ederson, Bolton, Otamendi, Laporte, Mendy, Gundogan, Foden, D. Silva, Sane, B. Silva, Aguero

De kiemelnénk, hogy ezen a találkozón ilyen adatokban bízni óriási hiba lenne, bár a tét óriási továbbra is, hiszen ez egy szezon eleji “kihívás” két olyan csapatnak, akik az előző szezonban képesek voltak egy-egy trófeát megnyerni. Mi úgy érezzük, hogy a Manchester City, mint taktikailag, mint játékoskeretet nézve erősebb és elnézve az egymás elleni eredményeket, többször született már Manchesteri siker a kettős összecsapásán. Guardiola várhatóan egy remek csapatot fog összeállítani, így mi bízunk a Manchesteri csapatban és abban, hogy megnyerik az első “erőpróbát”.

Chelsea – Manchester City (16:00) Tippmix kód: 15406 V
Tipp:Manchester City (Ki nyeri a Szuper Kupát?) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és egy olyan dán mérkőzést, ahol az egyik fél találkozóira folyamatosan fogadtunk az elmúlt időszakban. A találkozó a Bröndby – Nordsjaelland kettős mérkőzése lenne, ahol ahogy már említettük is a vendég csapat folyamatosan a favorizált csapataink közé tartozik. Ez pedig nem véletlen, hiszen a vendég fél szinte minden egyes mérkőzésén betalált az ellenfeleinek és látható, hogy a nemzetközi kupaporondon is remekül “menetelnek”. Most ez a kétfrontos megmérettetés talán kivehet némi erőt a csapatból, bár remekül alakítják a keretet hétről hétre és megvan a kellő rotáció is, amellyel sikerül kialakítani, hogy a játékosok mindig remek formában legyenek a mérkőzéseken. A Bröndby eddig 2-1-0-s mérleggel rendelkezik, míg a vendég együttes 1-2-0-s statisztikát tudhat magáénak, viszont elmondható a fentiekben is említett “statisztikai adat”, hogy a vendégek minden mérkőzésen betalálnak szinte és eddig ez a bajnokságban is így van. A Bröndby is egy gólerős támadósorral rendelkezik és hasonló a statisztikájuk a gólszerzésben is, mint a mai ellenfélé. Hazai pályán remekül teljesítenek és várható is a góljuk. Így mi bízunk a vendég csapatban, akiket hétről-hétre favorizálunk, míg a hazai gólban is van bőven esély és érték is, így behúztuk a gólváltást a találkozón és reménykedünk, hogy meg is születik ez az opció a mérkőzésen. Biztatásként pedig egy gyors adat, a legutóbbi öt összecsapásán a két csapatnak mindig megszületett a gólváltás.

Bröndby – Nordsjaelland (18:00) Tippmix kód: 18944 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” Tét: 1 egység

 

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: