b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : Edmonton Oilers – San Jose Sharks

A mai napon már több elemzés a mostanin kívül nem lesz és ezzel zárjuk a hajnali ajánlásainkat is. Most egy NHL mérkőzésre gondoltunk, ahol statisztikailag, a megszerzett információk és a proj. score-k alapján is várható lehet az általunk favorizált csapat sikere

NHL PROJ. SCORE:
EDM-SJ 2,6-3,8
WAS-FLO 3,2-2,8
TB-PIT 2,9-3,1
MON-TOR 2,3-3,2
VAN-CAL 2,8-3,1
VEG-CLB 2,9-3,2

PROJ. SCORE: Újaknak, ezeket az eredményeket a “szimulációs rendszer” alakította ki. Úgymond iránymutatók, viszont csak az általunk megosztott tartalmak számítanak “prémium tippeknek”. Aki a megosztott szimulációs eredményekkel kalkulál (kimenetel, hendikep, under/over opció stb.), az saját felelősségére és alacsony téttel tegye!!


I Edmonton Oilers – San Jose Sharks I

A találkozón a San Jose Sharks végső sikerét ajánlanánk “C” kategóriába sorolva. Lényegében, ha remekül összpontosít a csapat, akkor az 1. hely is meglehet nekik a nyugati konferencia. Ehhez ma nyerni kell és ahogy látható itt az esti mérkőzéseken jelenleg a 2. helyezett Winnipeg Jets vereségre áll. Ezt kihasználhatja a csapat, főként az Edmonton Oilers ellen, akik ellen többnyire megy, illetve a második felébe esik a tabellának a csapat.

Legutóbbi öt találkozón négy alkalommal nyerni tudott a San Jose Sharks csapata, illetve 2019.01.09-én 7-2-s sikert ért el az együttes az Oilers ellen.

A proj. score-k alapján 1 gólt tesz a rendszer a két csapat közé természetesen a San Jose Sharks javára. Ebben bíznánk most is és reméljük, hogy nem viccelnek meg minket a csapatok.

Edmonton Oilers – San Jose Sharks (01:00)

Tipp:San Jose Sharks (A mérkőzés győztese) odds: 1,66 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: