b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás : E. Ymer – J. I. Londero

A nap zárásaként pedig egy késő esti teniszelemzéssel készültünk. Lényegében ez a találkozó akár hajnalra is eltolódhat, viszont itt meglovagolnánk a fogadóirodák által egyre inkább favorizált teniszező sikerét.


I E. Ymer – J. I. Londero I

A mérkőzésre igazából Ymer és a folyamatosan csökkenő szorzók miatt lettünk figyelmesek. Ymer lényegében salakon indította pályafutását, majd tavaly már a kemény borításon “csillogtatta” a tudását. Most pedig egyértelműen nem számít favoritnak. Alapra már csak azért sem mert a mostani ellenfele tipikusan salak borításra készül. A többi borítást egyértelműen hanyagolja. Csak, hogy példázzuk tavaly füvön és kemény borításon is 2 darab mérkőzést játszott és ezen kívül salakon 62! darab találkozón vett részt, amelyek döntő részén nyerni tudott.

Londero salak borításon előző évben 2 tornát is nyert, illetve rengeteg alkalommal legalább az elődöntőkig menetelt. Ebben az évben már nyert egy tornát, illetve 9-2 a mérlege.

Egy szó, mint száz Ymer egyértelműen salakon “hiányosan” mozog és látható volt ez már itt a Rio De Janeiroi tornán, ahol két jóval gyengébb ellenfél ellen (Domingues, Martinez) 2-1-el zárt. Londero mindkét mérkőzésén “simázott” 2-0-s sikerekkel. Ezért bíznánk az argentin sikerébe és remélhetőleg sikerül győzelemmel folytatnia a brazil tornát.

E. Ymer – J. I. Londero (23:30)
Tipp:J.I. Londero -1,5 game (Game hendikep) odds:1,63 “C” kategória Tét: 2 egység

0
%d bloggers like this: