b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: E. Mertens – S. Stephens esélylatolgatás

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 05: Sloane Stephens of the United States reacts after defeating Anastasija Sevastova of Latvia during her Women's Singles Quarterfinal match on Day Nine of the 2017 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 5, 2017 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. (Photo by Elsa/Getty Images)

Tegnap a Querrey meccsen minimális dolgon múlt, hogy ne legyen meg az általunk favorizált opció. A másik mérkőzésen nagyon könnyen jött a tippünk, így egy jött – egy ment a tegnapi tenisz megosztásunkban. Ma egy “A” kategóriás tippel érkezünk, ahol egy fantasztikus formában lévő teniszezőnőre fogadunk, aki előzőleg is a döntőig menetelt, most is fog neki ez menni?


 E. Mertens – S. Stephens találkozik egymással, ahol Stephens győzelmére az oddsok folyamatosan csökkenek, ez nem is véletlen, hiszen egy minimálisan túl lett árazva ez a győzelem. Főleg Mertens ellen. Lényegében utóbbi hetekben Stephens szárnyal és kijelenthetjük, hogy a kemény pályán érzi legjobban magát. Montrealban a döntőig menetelt és Halep ellen “vérzett el”, 2:1-el, de ez már önmagában is remek teljesítmény volt, hiszen szépen vitte végig a fordulókat az amerikai tehetség. Most Mertens lesz az ellenfél, aki számára igazából, nehezebb felek ellen már “megállj” van, Montrealban is Svitolina fogta meg és ejtette ki, akit ezután Stephens 2-0-ra vert meg az elődöntőben. Lényegében Mertens számára tegnap már a svéd Peterson ellen közel volt a kiesés “szele”, most pedig érkezik Stephens aki az első körben egyből egy 2:0-al kezdett 6:3, 6:2-es szett győzelmeivel A német T. Maria ellen. Lényegében a két játékos közt óriási különbség van és nem a WTA ranglista alapján, ahol egyébként Mertens a 14., míg Stephens a 3. helyen áll, hanem maga a játékstílus alapján is mondhatjuk ezt, hiszen Stephens gyors adogatásaihoz borzasztó gyorsnak kell lenni itt kemény borításon, illetve Halep is elmondta, hogy a szervái az egyik legveszélyesebbek és legnehezebb visszaadni azokat. Így mi úgy véljük, hogy a két fél összehozhat egy izgalmas meccset, de ha nincs meglepetés ma Stephensnek nyernie kell és hoznia kell ezt a mérkőzést. Mertens egyik legnagyobb hibája a fonákja, illetve a borítás, hiszen Mertens igazi salak játékos, míg Stephens kemény borításon a legutóbbi mérkőzéseit megnézve ezen a borításon 20 találkozóból mindössze 3 veresége van.

E. Mertens – S. Stephens (20:30) Tippmix kód: 40267 V
Tipp:S. Stephens (A mérkőzés győztese) odds:1,45 “A” Tét: 5 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: